Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 9

Dukart skiepytas Kanados komikas staiga mirė būdamas 32 metų - gydytojai suglumę

Pirmadienį "staiga ir netikėtai" mirė dukart skiepytas komikas Nickas Nemeroffas, palikdamas gydytojus suglumusi dėl jo paslaptingos mirties priežasties.

Jo šeima netrukus po mirties išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad 32 metų komiko mirtis buvo "staigi".

"Su giliu liūdesiu pranešame, kad staiga mirė mūsų mylimas brolis Nickas Nemeroffas (Nick Nemeroff). Nicko atsidavimas standup komedijai buvo milžiniškas ir davė nuostabių rezultatų", - sakoma pareiškime.

Nbcnews.com praneša: Nemeroffo šeima gyrė "jo unikalią kadenciją, labirintinį deadpaną ir šviežią požiūrį į klaidinančią komediją".

"Jei Nikas dalyvaudavo komedijos laidoje, jis garantuotai išeidavo su naujais gerbėjais. Jis to nusipelnė, nes komedija daugeliu atžvilgių buvo jo gyvenimas. Be galo mielas, palaikantis kitus, kukliai vertinantis daugybę savo įgūdžių ir pasiekimų, Nikas gyveno darydamas tai, kas jam patiko, ir būtent taip jis bus prisimenamas. Kada nors mirs Nickas. Mes tave mylime."

Debiutinis N. Nemeroffo stand-up albumas "The Pursuit of Comedy Has Ruined My Life" ("Komedijos siekis sugriovė mano gyvenimą") pernai buvo nominuotas "Juno" apdovanojimui, skiriamam Kanados muzikos atlikėjams ir artistams.

Nemeroffas taip pat pasirodė Conano O'Brieno pokalbių laidoje, Monrealio komedijų festivalyje "Just for Laughs", Vinipego komedijų festivalyje ir "Comedy Central" komedijų festivalyje "Clusterfest".

Nekrologe Nemeroffo šeima prašė vietoj gėlių paaukoti jo atminimui bet kuriam Planuotos tėvystės organizacijos skyriui. 

"Jis palieka didelį būrį atsidavusių draugų, išsibarsčiusių po daugybę vietų, kuriose gyveno: Monrealyje, Toronte, Los Andžele ir Australijoje", - rašoma nekrologe.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai
Glaukoma liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai, glaukoma, glaukomos gydymas, receptai glaukomai, vaistažolės glaukomai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau