Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 10

Motinos meilė

Motinos meilė - tai jausmas, kuris suteikia vaikui meilę, pripažinimą ir apsaugą. Jis lieka su jumis visą gyvenimą ir, kaip gyvybę teikiantis dykumos vanduo, suteikia jėgų įveikti visus gyvenimo iššūkius, išteklių ir pasitikėjimo savimi. Ji pripildo vaiką iš vidaus ir išlieka visą gyvenimą. Motinos meilė suteikia vaikui sparnus ir saugo jį kaip šydas.

Kalbu apie meilę, o ne apie hiperoperaciją, visišką kontrolę.

Tačiau ne visi vaikai jį gauna. Kodėl?

Meilę galima dovanoti tik tiems, kurie ją gavo arba kurie atpažino jos trūkumą ir jį išsprendė. kuris sugeba sukurti meilę sau ir savo vaikui.

Meilė yra pagrindinis jausmas.

Tačiau motina, neturinti meilės savyje, negali jos suteikti.

Kiekviena motina myli savo vaiką.  Tačiau jie tai parodo skirtingais būdais. Kažkas duoda kaip iš gausybės rago, kartais net per daug, o kažkas tik truputį. Kaip meilės apraiškoje rasti aukso vidurį? Ar galite meilę matuoti darbais ar žodžiais?

Prisimenu, kaip viena maždaug trylikos ar keturiolikos metų mergaitė man pasakė:

- Mano mama dirba trijuose darbuose. Turiu brangų telefoną, brangių daiktų. Bet man viso to nereikia. Man reikia mamos! Ar supratote? Mama! Aš noriu, kad ji mane apkabintų, pasikalbėtų su manimi. Pasidalysiu su ja savo paslaptimis.

Ji grįžta namo pavargusi iš darbo, o aš galiu tik valyti ir gaminti maistą. Ji nebeturi laiko su manimi kalbėtis. Aš jai tai sakiau, bet ji manęs negirdi arba nenori girdėti.

Pripažinkite, šie žodžiai veria širdį!

Šiai mamai meilė yra brangus dalykas

Sąlyginė meilė.

Tokie tėvai savo troškimus įgyvendina per vaikus. Pavyzdžiui: norėjau mokytis muzikos mokykloje, bet dėl tam tikrų priežasčių nepavyko. Taigi vaikas siunčiamas į muzikos mokyklą. O jei jo pusėje nėra noro ar uolumo mokytis, jis nevertas meilės.

Jei moteris dėl kokių nors priežasčių nenorėjo turėti vaikų, bet dėl motinos ar vyro pageidavimų juos turėjo. Ji nenori priimti ir mylėti šio vaiko.

Dažnai meilę pakeičia perdėtas lepinimas ir kontrolė. Tokiu atveju vaikas auga silpnas ir silpnos valios. Arba paauglystėje kyla maištas prieš tai, kaip su vaiku elgiamasi.

Kartais po skyrybų motina savo nuoskaudą išlieja ant vaiko. "Tu toks pat kaip tavo tėtis."

Ne visos motinos sutinka, kad vaikas paauglystėje pasikeičia: iš pradžių tai buvo paklusnus vaikas, o dabar - asmuo, kuris gina savo teises ir interesus.

Vaiko nepriėmimas gali būti alkoholizmo ar priklausomybės nuo narkotikų pasekmė.

O jūs su kokiais nemeilės pavyzdžiais esate susidūrę?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su obuolių įdaru

Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru. Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru

Skaityti daugiau

01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau