Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2022 » Liepos » 13

Blyškus humanoidas pastebėtas vaizdo kameros įraše

Socialinėje žiniasklaidoje paplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Kentukio valstijoje (JAV) vaizdo kameromis užfiksuota keista blyški humanoidinė būtybė.

Vaizdo įrašą 2022 m. liepos 5 d. "Facebook" pirmą kartą paskelbė vyras, vardu Douglas Windsor McLoney III. Jis rašė, kad tai buvo užfiksuota stebėjimo kamera kažkur Morehede, Raudonosios upės įlankos rajone Kentukio valstijoje. 

Vaizdo įrašo kokybė yra labai prasta, o internete paskelbta medžiaga atrodo taip, tarsi būtų nufilmuota telefonu iš kompiuterio ekrano, todėl yra dar labiau neryški.

Vaizdo įraše matoma balkšva figūra, panaši į labai liesą žmogų, kuri keistai juda šalia automobilio netoli kažkokio statinio. Figūra juda pusiau sulenktomis kojomis ir pritūpusi.

"Jis juda ne kaip žmogus. Jis juda beveik taip, tarsi jo girnelės būtų ištiesintos atgal. Jis man primena Golumą iš "Žiedų valdovo". Paskutiniame kadre matyti šonkauliai ir didele dalimi jo skeleto kaulai", - rašo vaizdo įrašo autorius.

Kai kurie komentatoriai teigia, kad ši figūra panaši į garsiuosius "blyškius šliaužykus" iš amerikiečių miesto legendų ir šiuolaikinių interneto gąsdinimų istorijų, dar vadinamus Pale Crawler.

humanoidas, monstras, būtybė, Kentukis, Pale Crawler

Kiti teigė, kad nuotraukoje matyti įprastas įsilaužėlis, vilkintis prigludusį kostiumą ir tikriausiai tik labai lieso kūno sudėjimo. Kiti žmonės manė, kad įsilaužėlis tiesiog bandė pabėgti, galbūt norėdamas pavogti automobilį arba įsilaužti į namą.

Taip pat buvo spėliojama, kad vaizdo įraše užfiksuotas neįgalus senukas, narkomanas arba psichikos ligonis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau