Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 23

WEF paskelbė įsakymą pasaulio lyderiams: Žmonės gali "vaikščioti pėsčiomis arba dalintis"

Šio mėnesio pradžioje Klauso Schwabo (Klaus Schwab) Pasaulio ekonomikos forumas įsakė viso pasaulio vyriausybėms padidinti ir taip jau aukštą dujų kainą. Dabar WEF tvirtina, kad žmonės neturi teisės turėti automobilių, o turi "vaikščioti pėsčiomis arba dalytis".

Penktadienį WEF paskelbtame dokumente globalistinis elitas teigia, kad bendras automobilių naudojimas yra "žiedinio požiūrio", būtino siekiant sumažinti pasaulinį brangiųjų metalų ir iškastinio kuro poreikį, dalis. Kasmet į WEF aukščiausiojo lygio susitikimą Davose atskrenda tūkstančiai privačių lėktuvų, tačiau, pasak Klauso Schwabo, paprasti žmonės neturėtų turėti nuosavų automobilių.

Pasaulio elitas Ženevoje (Šveicarija) savo jauniesiems pasaulio lyderiams, įsitvirtinusiems viso pasaulio vyriausybėse, nurodo, kad per daug žmonių turi asmenines transporto priemones ir kad šią padėtį reikia keisti, išstumiant žmones iš rinkos.

Remdamiesi faktu, kad "vidutinis automobilis ar furgonas Anglijoje vairuojamas tik 4 proc. laiko", WEF teigia, kad tai reiškia, jog išsivysčiusiose šalyse, įskaitant Jungtines Valstijas, žmonės neturėtų turėti teisės turėti nuosavą automobilį. Žmonės turėtų parduoti savo automobilį ir vaikščioti pėsčiomis arba dalytis, nes "dalijimosi automobiliais platformos, tokios kaip "Getaround" ir "BlueSG", jau pasinaudojo šia galimybe ir siūlo transporto priemones, už kurių naudojimąsi mokama už valandą".

SUSIJĘ SU TEMA: Klauso Schwabo WEF paskelbė įsakymą pasaulio lyderiams: "Dujų kainos nėra pakankamai aukštos".

WEF teigimu, privačios nuosavybės panaikinimas yra būtinas ir gali būti taikomas viskam, pradedant automobiliais, baigiant privačiais namais ir net viso miesto projektavimo principais.

"Šiam perėjimui labai svarbus projektavimo procesas, kuriame pagrindinis dėmesys skiriamas pagrindiniam poreikiui patenkinti, o ne produkto įsigijimui", - teigia WEF. "Tai yra mąstysena, kurios reikia norint pertvarkyti miestų dizainą, kad sumažėtų privačių transporto priemonių ir kitų naudojimo būdų."

Žmonės gali
Tūkstančiai privačių lėktuvų gabena elitą į Davosą (Šveicarija), kur vyksta kasmetinis WEF aukščiausiojo lygio susitikimas, tačiau paprasti žmonės neturėtų turėti teisės turėti privačių transporto priemonių, teigia A. Švabas.

Panašu, kad dalis "žiedinio požiūrio" dar labiau didina ir taip aukštas dujų kainas.

Šio mėnesio pradžioje paskelbtame straipsnyje WEF paskelbė raginimą savo jaunųjų pasaulio lyderių legionui, kuriame teigiama, kad 2022 m. dujų kainos, kurias patiriame, yra tiesiog nepakankamai didelės. Klausas Švabas teigia, kad dabartinės kainos yra labai "per mažos", tarsi paprasti žmonės prie degalų siurblių jau ir taip nekentėtų.

WEF straipsnis yra sudėtingas ir nenuoširdus, tačiau jame iš esmės raginama nutraukti bet kokias mokesčių lengvatas naftos, dujų ir anglies gavybai, taip pat padidinti mokesčius. Ši idėja nėra nauja. Iš esmės tai ta pati idėja, kaip ir iškastinio kuro kainų nustatymas pagal anglies dioksido kiekį. Dėl to dujos taptų neįperkama prabanga didžiajai daugumai gyventojų.

Pagal WEF:

Pirma, pirmaujančios demokratinės valstybės turėtų susitarti nutraukti nepakankamą iškastinio kuro kainų nustatymą, kuris yra pagrindinis veiksnys, trukdantis pereiti prie švarios energijos. Su anglies, naftos ir dujų gavyba ir deginimu susijusios per mažos kainos 2020 m. sudarė 5,9 trilijono JAV dolerių ekonominių sąnaudų. Beveik ketvirtadalis šių nuostolių - 1,45 trilijono JAV dolerių - patirta 48 didžiosiose ir mažesnėse demokratinėse šalyse.

Didžiausios G20 demokratinės šalys turėtų kolektyviai įsipareigoti laipsniškai atsisakyti išlaidų ir mokesčių lengvatų iškastinio kuro gamybai ir vartojimui. Jos taip pat turėtų palaipsniui nustatyti veiksmingesnes iškastinio kuro kainas, nustatydamos mokesčius arba parduodamus leidimus, kad padengtų vietos oro taršos, visuotinio atšilimo ir kitų ekonominių nuostolių išlaidas.

Pasaulio ekonomikos forumas: "Perėjimas prie žaliosios energijos yra svarbiausias veiksnys sprendžiant klimato kaitos problemą ir kuriant tvarią ekonomiką. Štai kodėl".

WEF interneto svetainėje galima susipažinti su dar trimis nuostatomis, dėl kurių visų iškastinio kuro kaina smarkiai padidėtų. WEF tai pagrindžia šiuo teiginiu:

Vėluodamos pereiti prie švarios energijos, pirmaujančios demokratinės šalys daro savo ekonomiką pažeidžiamesnę, nes ir toliau priklauso nuo iškastinio kuro. Bendros pastangos skatinti ekologišką perėjimą yra ne tik naudingos klimatui, bet ir labai svarbios demokratijos apsaugai.

Pasaulio ekonomikos forumas: Pasaulio ekonomikos forumas: "Perėjimas prie žaliosios energijos yra esminis veiksnys sprendžiant klimato kaitos problemą ir kuriant tvarią ekonomiką. Štai kodėl".

Svarbiausias naujausio Klauso Schwabo (Klaus Schwab) pareiškimo teiginys yra tas, kad iškastinis kuras šiuo metu yra "nepakankamai įkainotas". Žinoma, JAV vartotojai šiuo metu už šį kurą moka "rinkos kainą". Akivaizdu, kad WEF "rinkos kaina" yra per maža.

Tai verčia mus kelti svarbų klausimą. Po kiek laiko - savaičių, dienų, mėnesių - Bideno administracija imsis reguliavimo veiksmų, kad įvykdytų šį WEF įsakymą?

Kokia tikimybė, kad bus priimtas įsakymas?

P. komentaras: Sąmokslo teorija, turbūt tampa realybe... Jūs nieko neturėsite ir būsite laimingi.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau