Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 30

Geriausias gydytojas: ‘Neįprasti vėžiniai susirgimai sparčiai plinta tarp pasiskiepijusių asmenų’

Geriausias Švedijos gydytojas perspėjo, kad po Covid skiepų įdiegimo pacientams pradeda pasireikšti retų ir neįprastų vėžinių susirgimų simptomai.

Dr. Ute Kruger dirba Kalmaro (Švedija) regioninėje ligoninėje. Naujajame interviu Norvegijos gydytojų ir sveikatos apsaugos darbuotojų asociacijai daktarė Ute Kruger išreiškė nerimą dėl nerimą keliančių agresyvių vėžinių susirgimų, kuriuos ji dabar pastebi.

Apie tai praneša Rairfoundation.com: Dr. Kruger, kuri 25 metus dirbo patologe, o 18 metų - krūties vėžio diagnostikoje, ištyrė 8 000 autopsijų ir dabar yra įsitikinusi, kad skiepai ir mirtis turi ryšį, jau nekalbant apie jos įsitikinimą, kad daugelis jos kolegų medikų ir toliau neigia šias sąsajas.

"Atrodo, kad vakcinos nuo Covid-19 sukelia greitai plintantį vėžį arba porokarcinomą (odos vėžio rūšį), taip pat uždegimines organizmo būkles, vadinamąsias autoimunines ligas", - sakė daktarė Kruger. "Galbūt šis vėžio vystymasis yra susijęs su uždegiminėmis būklėmis. Kalbėjausi su kitais patologais, kurie pastebi padidėjusį navikų, kurių anksčiau beveik nebuvo matyti, skaičių. Turiu omenyje retus navikus, ir kad vėžio atvejų skaičius padidėjo įvairiuose organuose". 

Tai neabejotinai pasakytina apie į pensiją išėjusį gydytoją iš Edmontono (Kanada). Šiam aštuoniasdešimtmečiui vyrui, anksčiau buvusiam sveikam, neseniai buvo diagnozuotas prostatos vėžys. "Praėjusių metų pabaigoje man buvo suleista trečioji dozė, - sako jis. "Prieš tai vėžiu nesirgau. Įtariu, kad tarp šių įvykių yra ryšys, nes atrodo daugiau nei sutapimas, kad mano sūnui praėjusių metų pabaigoje buvo nustatyta tokia pati diagnozė. Po to sekė mano dukra, kuriai neseniai buvo atlikta mastektomija dėl krūties vėžio. Taigi vienintelis iš keturių likusių gyvų mano šeimos narių, kuriam nebuvo diagnozuotas vėžys, yra vienas iš mano vaikų, kuris liko neskiepytas."  

JAV, Aidaho valstijoje gyvenantis patologas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole) patvirtina daktaro Krugerio išvadas. "Būdamas patologas, visą dieną matau dėsningumus. Po skiepų išplatinimo pradėjau matyti ligų dėsningumų pokyčius. Anksti supratau, kad įvyko imuninės sistemos slopinimas ir dingo T ląstelių atmintis. Tuomet paprastai pastebėdavau tam tikrų rūšių vėžį, tačiau endometriumo vėžį, kurį paprastai matydavau du ar tris per mėnesį, dabar matydavau du ar tris per savaitę", - sakė daktaras Cole'as naujausiame interviu su Chrisu Warku (Chris Wark). "T-ląstelių, kurios paprastai kontroliuoja vėžį, nebeliko. Tam tikros vėžio rūšys greičiau ir agresyviau bei dažniau pasireiškia jaunesniame amžiuje, palyginti su tuo, ką mačiau per beveik tris dešimtmečius, kai užsiimu šia veikla." 

Dr. Kruger ne tik pastebi vėžio tipų pokyčius, bet ir įžvelgia problemą, susijusią su autopsijos procesu, kuris leistų šiems pokyčiams išryškėti. "Aš matau tris dideles problemas, susijusias su skrodimais, - sako ji. "Pirmoji yra neteisinga ir neišsami informacija iš klinikų. Pavyzdžiui, ar pacientas buvo skiepytas, ar ne.

Dr. Kruger yra turėjusi keletą atvejų, kai pacientai siuntime atlikti skrodimą buvo nurodyti kaip neskiepyti, o vėliau paaiškėjo, kad jie buvo skiepyti. 

"Kita problema yra ta, kad daugelis mano kolegų patologų neatlieka histologinio tyrimo, - sako ji. Tai reiškia, kad patologai neima audinio mikroskopinei analizei, kuri padėtų nustatyti, ar aplink kraujagysles buvo uždegimo problemų. Šie uždegimai savo ruožtu gali būti kraujo krešulių, sukeliančių mirtį, priežastis. "Trečioji problema - nežinojimas, kaip vertinti mikroskopinius duomenis", - sako ji. Dr. Kruger interviu metu ji žiūrovams demonstruoja skrodimo nuotraukas, kuriose matyti kraujagyslių uždegimas, sukėlęs miokarditą, kraujavimą plaučiuose ir kito paciento nugaros, kaklo ir stuburo srityje.

Tačiau lygiai taip pat blogai daktarė Kruger jaučia, kad "žmonės nenori matyti ir interpretuoti pokyčių jų kontekste. Niekas nesiklauso, ką sakau, o kolegos net abejoja mano kompetencija".  Kaip pavyzdį daktarė Kruger pasakoja istoriją apie kolegą, kuris konsultavosi su ja dėl skrodimo ataskaitos. Ji parodė miokarditą ir pasiūlė, kad mirtis gali būti susijusi su Covid-19 vakcina. Kolegė šią išvadą laikė "pernelyg išgalvota".

Tačiau naujausi statistiniai duomenys iš Pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų reiškinius sistemos (VAERS) iki liepos 15 d. rodo, kad labai nedaug kas yra išgalvota, o žmonės miršta: beveik 30 000 pranešimų apie mirtį. Jau nekalbant apie 50 647 pranešimus apie miokarditą ir perikarditą, dar 55 540 žmonių, dėl kitų priežasčių neterminuotai netekusių darbingumo, ir dar 33 009 žmonių, kuriems pasireiškė gyvybei pavojingos nepageidaujamos reakcijos. Iki birželio 18 d. palyginamoje Europos duomenų bazėje užregistruoti 45 752 mirties atvejai. Tikėtina, kad į šiuos skaičius įtraukta nedaug aukų, jei iš viso jų yra, nuo agresyvaus ir reto vėžio, apie kurį liudija daktaras Krugeris, nes šios mirtys paprastai išryškėja po ilgesnio laiko, o priežastinį ryšį nustatyti tuo sunkiau, kuo ilgiau po skiepijimo įvyksta mirtis. 

"Mano aprašyti pokyčiai, kurie greičiausiai susiję su skiepijimu nuo Covid-19, matyt, yra tik dalis to, kas vyksta organizme", - sako daktarė Kruger. "Studijavau mediciną, nes norėjau padėti žmonėms, bet dabar jaučiuosi taip, tarsi tik stebėčiau, kaip jie žūsta, ir nelabai ką galiu dėl to padaryti." Dr. Cole pritaria. "Visur, kur tik keliauju, gydytojai man sako: "Aš matau tai, ką matote jūs". Tai yra dėsningumas." 

Žiūrėkite daktarės Ute Kruger interviu su Norvegijos gydytojų ir sveikatos apsaugos darbuotojų asociacija:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:17 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti

Nušalimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti, nušalimai, receptai nuo nušalimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau