Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 16

VAKCINOS sukeltas TURBO VĖŽYS: T-ląstelių limfoma gali greitai progresuoti dėl mRNA stiprinamosios injekcijos

Daktaras Čarlzas Hofas (Dr. Charles Hoffe), 28 metus Britų Kolumbijoje dirbantis gydytojas, dabar dirbantis Lyttono klinikoje, padarė neįsivaizduojamą dalyką, kai reikėjo patikrinti vadinamųjų Fauci gripo skiepų, kuriuos CDC vadina "vakcinomis", "saugumą ir veiksmingumą". Jis atliko vėžiu sergančių pacientų, kuriems vos prieš aštuonias dienas buvo suleista Pfizer mRNA stiprinamoji injekcija, PET / KT skenavimą ir nustatė greitą T ląstelių limfomos progresavimą, dramatišką virškinamojo trakto pažeidimų padidėjimą ir ląstelių plitimo turboefektą limfmazgiuose po pažastimis netoli pažastų.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Tai vadinamasis turbo vėžys, kai mRNA švirkštų baltymai veikia kaip kancerogenas - tiesiog maistas, maitinantis vėžį, skatinantis jį eksponentiškai daugintis ir įsiskverbti į kitas kūno dalis. Taip atsitinka todėl, kad spike baltymas išjungia genus, kovojančius su vėžiu (P-53, dar žinomas kaip "genomo sargas"), todėl, pasidarius Covid injekciją, tai tarsi nuginkluoti savo kariuomenę lemiamo mūšio metu. Šioje PET / KT nuotraukoje matyti, kaip vėžio ląstelės buvo maitinamos spyglių baltymais ir smarkiai išplito po įvairias kūno dalis.

farmacija, vėžys, medicina, vėžio priežastys, krešulių injekcijos

Spyglių baltymai iš mRNA pokų yra maistas turbo vėžiui maitinti

T ląstelių limfoma prasideda baltuosiuose kraujo kūneliuose, vadinamuose T ląstelėmis (T limfocitais), kurie padeda organizmo imuninei sistemai kovoti su mikrobais, tačiau dėl vėžio šios ląstelės mutuoja ir išsivysto anomalijos, jos virsta ir puola odą. Bendras visų tipų T ląstelių ne Hodžkino limfomos išgyvenamumas (praėjus 5 metams nuo diagnozės nustatymo) yra šiek tiek didesnis nei 63 proc. Tai lėtai augantis vėžys, kuris vystosi kelerius metus ir yra skirstomas į stadijas.

 

Vis dėlto daktaras Čarlzas Hofas įspėja pasaulį, kad dauguma "Covid" skiepytų pacientų gali patirti kritinę žalą sveikatai, įskaitant greitesnį vėžio atsiradimą ir (arba) kraujagyslių krešulius, kurie visam laikui pažeidžia širdį. Iš tikrųjų 62 % daktaro Hoffe'o pacientų, gavusių "Covid" mRNA injekcijas, kraujo krešulių tyrimai buvo teigiami. Tai sukelia padidėjusį kraujagyslių pasipriešinimą plaučiuose, patvirtina jis, ir gali gerokai sutrumpinti jų gyvenimo trukmę.

Turbo vėžys ir Kraujagyslių krešuliai, kuriuos sukėlė Fauci gripo dūriai

Ar visą laiką jaučiatės pavargę, nes jums buvo suleista Fauci gripo injekcija su milijardais spygliuotų baltymų? Kada jūsų organizmas nustos juos gaminti, kai pandemija jau baigėsi? Šiuos toksiškus smailiuosius baltymus jūsų imuninė sistema atpažįsta kaip priešus, svetimas daleles, panašias į mirtiną virusą. Jūsų kūnas bando atakuoti tuos smailių prionus, kurie nukeliavo po visą jūsų kūną į valymo organus, reprodukcinius organus, širdį ir smegenis.

Dabar visos vėžinės ląstelės jūsų kūne taip pat yra maitinamos, nes jūsų kraujagyslių sistema tiekia mažiau deguonies ir maistinių medžiagų kovai su jomis - visa tai dėl spyglių baltymų injekcijų. Spike baltymų injekcijos neleidžia jūsų imuninei sistemai atpažinti jūsų ląstelių mutacijų, kai jos dalijasi, todėl vėžinės ląstelės gali nekontroliuojamai vystytis ir daugintis nepaisydamos jūsų natūralios gynybos sistemos.

Taip yra todėl, kad Fauci gripo injekcijos išjungia jūsų P-53 geną. Dabar jūsų organizmas nebegali kovoti su vėžiu, kaip aprašė daktaras Hoffe, ir visa tai tuo metu, kai spyglių baltymai užkemša kraujagyslių sistemą, atimdami iš organizmo deguonį ir maistines medžiagas. Dauguma natūralios sveikatos šalininkų jau žino, kad krešulio šūvio poveikis yra realus ir pavojingas, tačiau šis daktaro Hoffe'o tyrimas patvirtina bet kokias abejones ar abejones dėl jo, todėl ženkite į priekį su savo ekologiška gyvensena ir natūraliomis priemonėmis ir niekada neatsigręžkite atgal.

Sekite savo tiesos naujienas įtraukdami preparedness.news į mėgstamiausiųjų sąrašą ir kasdien įsijunkite, kad gautumėte naujienas apie tikras naujienas apie tai, kaip išgyventi ir klestėti netolimoje ateityje, maitinantis švariai ir vengiant visų šių nešvarių vakcinų.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. O jūs tikite mokslu? Kaip jums buvo sakoma, nieko baisaus, ir onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms.... Būtinai, kurie atlikote šią procedūra, pasitarkite su gydytoju ir pasitikrinkite savo būklę...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau