Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Liepos » 31

"Staiga ir netikėtai" mirė 20 metų amžiaus krepšinio žvaigždė, patyrusi didžiulį širdies smūgį

Dar viena visiškai subjaurota krepšinio žvaigždė mirė "staiga ir netikėtai", patyrusi didžiulį širdies smūgį.

Sekmadienį, liepos 24 d., Viskonsino-Vaitvoterio universiteto krepšininkas Derekas Grėjus (Derek Gray) nugriuvo "žaisdamas mylimą žaidimą", pranešė mokykla.

Apie tai praneša 100percentfedup.com: Grėjus buvo ryškus UW-Vitevoterio universiteto vyrų krepšinio komandos žaidėjas, baigęs La Follette vidurinę mokyklą Madisone.

Grėjaus treneris "UW-Whitewater" naujienų portalui "27 News" sakė, kad staigi žaidėjo mirtis įvyko universiteto krepšinio stovykloje ir buvo susijusi su širdies veikla.

"Tai buvo širdies smūgis", - "27 News" sakė UW-Whitewater vyrų krepšinio komandos treneris Patas Milleris (Pat Miller). "Jis buvo užsikimšęs."

"Aš jau seniai esu šalia. Esu matęs daug įvairių dalykų, - sakė P. Milleris. "Tai buvo vienas iš labiausiai traumuojančių dalykų, kuriuose man teko dalyvauti."

"Aš jį myliu. Jis - nuostabus žmogus", - vietos kanalui "Channel 3000 News" sakė "Warhawks" vyriausiasis treneris Patas Milleris. "Jis buvo neįtikėtinas žmogus. Jis buvo žaidėjas, turėjau daug ilgų pokalbių (su juo) apie gyvenimą, krepšinį, šeimą ir bendruomenę. Jis buvo labai protingas vaikinas, labai intuityvus, ir man labai patiko jo perspektyvos".

Mileris pridūrė: "Komandos draugai jį mylėjo. Jis turėjo tikrai unikalų gebėjimą skirtingais būdais užmegzti ryšį su visais komandos draugais."

Toliau žiūrėkite naujienų vaizdo įrašą:

Viskonsino-Vaitvoterio universiteto sporto departamentas tviteryje pranešė, kad "Warhawks" gynėjas Derekas Grėjus "netikėtai mirė 2022 m. liepos 24 d., žaisdamas žaidimą, kurį mylėjo".

Warhawk Nation gedi Dereko Gray, Warhawk vyrų krepšinio komandos studento, kuris netikėtai mirė 2022 m. liepos 24 d., žaisdamas mylimą žaidimą.

mirtys, žmonės, sveikata, Derek Gray

Warhawks vyriausiasis treneris Patas Milleris emocingame pareiškime atidavė pagarbą Gray'ui.

"Mūsų programa yra sugniuždyta Dereko Grėjaus (Derek Gray, Madison, Wis./La Follette) netekties. Derekas buvo mylimas ir gerbiamas komandos draugų dėl savo unikalaus gebėjimo užmegzti prasmingus ryšius su kiekvienu žmogumi visoje mūsų programoje. Iš prigimties jis buvo protingas, užjaučiantis ir žingeidus žmogus", - sakė vyriausiasis vyrų krepšinio treneris Patas Milleris. "Man visiems laikams liks brangūs mūsų ilgi pokalbiai apie gyvenimą, bendruomenę, krepšinį ir įvairias šių dienų problemas. Būdamas krepšininkas, Derekas rodė pavyzdį, pasižymėjo nuoseklia darbo etika ir noru visada tobulėti mylimame žaidime.

Jis buvo atkaklus varžovas ir dinamiškas sportininkas, kuris darė viską, kad padėtų savo komandai pasiekti sėkmę. Komandos draugai jį gerbė ir vertino taip, kaip nedaugeliui mūsų programoje pavyko pasiekti. Jis paliko mūsų programoje palikimą, kurį prisimins ir iš jo imituos ateinančios žaidėjų kartos. Noriu pareikšti gilią užuojautą jo motinai Traci, taip pat visai jo šeimai, draugams ir visiems, kurie liūdi dėl šios netekties."

Apie tragišką įvykį kalbėjo Gray'aus treneris:

UW-Whitewater vyrų krepšinio treneris Patas Mileris (Pat Miller) sakė Madisonui, Wis. TV stočiai WKOW, kad Derekas nugriuvo universiteto miestelyje vykusioje krepšinio stovykloje vaikams.

P. Milleris sakė, kad sekmadienį stovykloje dalyvavo daugiau nei 100 vaikų nuo 10 iki 17 metų, kurie buvo vaišinami picomis, kai aikštelėje žaidė Greisas, kiti žaidėjai, patarėjai ir treneriai.

"Jis nebuvo prislėgtas, mes nieko nematėme", - sakė Mileris apie 20-metį Grėjų.

Mileris pasakojo "27 News", kai Grėjus nugriuvo, ir manė, kad žaidėją ištiko priepuolis. Mileris sakė, kad greitosios pagalbos tarnybos atvyko greitai, o stovyklautojai buvo išvesti iš objekto nesužinoję apie blogėjančią žaidėjo būklę.

Jis sakė, kad greitosios pagalbos tarnybos atvyko greitai ir apie 100 stovyklautojų buvo išvesti iš objekto nesužinoję apie blogėjančią žaidėjo būklę.

"Tai buvo labai siurrealistinė situacija, kai galvoji: "Gerai, jam viskas bus gerai", o paskui labai išsigąsti, ir kuo ilgiau tai tęsėsi, tuo labiau buvo akivaizdu, kad tai buvo nepaprastai rimta".

"Aš jau seniai čia dirbu, mačiau daug įvairių dalykų, - sakė Mileris. "Tai buvo vienas iš labiausiai traumuojančių dalykų, kuriuose man yra tekę dalyvauti."

Pradėta lėšų rinkimo akcija:

UW-Whitewater vyrų krepšinio klubas "Tip-Off Club" atidarė "GoFundMe" puslapį, kad padėtų padengti laidotuvių išlaidas, ir iki šeštadienio popietės surinko daugiau nei 20 000 JAV dolerių.

Lėšų rinkimo puslapyje paskelbtame pareiškime rašoma:

Sekmadienį, liepos 24 d., žaisdamas mylimą žaidimą tragiškai žuvo Derekas Grėjus. Derekas buvo puikus UW-Whitewater vyrų krepšinio komandos žaidėjas, baigęs La Follette vidurinę mokyklą Madisone. Prisijunkite prie Dereko Grėjaus sirgalių ir rėmėjų ir paaukokite jo atminimui ir garbei. 100 % aukų bus tiesiogiai skirta per anksti iš gyvenimo išėjusio žmogaus laidotuvių išlaidoms padengti.

UW-Whitewater vyrų krepšinio treneris Patas Milleris paskelbė UW-Whitewater vyrų krepšinio klubo "Tip-Off Club" organizuojamos lėšų rinkimo nuorodos nuorodą.  

mirtys, žmonės, sveikata, Derek Gray

Grėjus baigė psichologijos specialybę ir kriminologijos bakalauro studijas. Jis turėjo baigti studijas 2024 m. pavasarį.

"Žodžiais neįmanoma nusakyti, kaip mes visi jaučiamės netekę Dereko, - sakė UW-Whitewater tarpmokyklinės lengvosios atletikos direktorius Ryanas Callahanas (Ryan Callahan). "Jis buvo nuostabus jaunuolis su šviesia ateitimi. Mano širdis su jo šeima ir visais, kuriems teko laimė pažinti Dereką."

"Manau, svarbu, kad jo mama ir šeima žinotų, kaip jis buvo vertinamas ir vertinamas, - sakė treneris Milleris.

Socialiniame tinkle "Twitter" pasirodė bendra tema: 

mirtys, žmonės, sveikata, Derek Gray

Prieš pradėdamas studijuoti UW-Whitewater, Greisas mokėsi Madisono La Follette vidurinėje mokykloje ir kartu su savo broliu dvyniu ir vyresniuoju broliu padėjo krepšinio komandai pasiekti puikių sezonų.

"Direktoriaus Mato [Thompsono] ir viso [La Follette] vidurinės mokyklos personalo vardu La Follette bendruomenė su giliu liūdesiu liūdi dėl netikėtos buvusio Lancerio Dereko Grėjaus netekties", - rašoma direktoriaus pavaduotojo Kulleno Haskinso (Cullen Haskins) pareiškime. "Derekas buvo "La Follette" krepšinio ir "Lancer" lengvosios atletikos milžinas, geriausiai pasirodęs sunkiausiose rungtynėse ir sunkiausiais momentais. Jis buvo tikras "žaidėjas". Jo kietumas ir atkaklumas aikštelėje visada bus prisimenamas, o jo gerumo ir šypsenos už aikštelės ribų amžinai trūks. Būdamas gerai žinomas studentas ir krepšininkas, jo buvimas ir įtaka La Follette bendruomenei buvo toli siekianti. Jo gyvenimas tiek aikštelėje, tiek už jos ribų padarė didžiulę įtaką visiems jį pažinojusiems žmonėms. Išgyvendami šią didžiulę netektį mūsų bendruomenei, prašome jūsų kartu su mumis palaikyti Dereko draugų, komandos draugų ir šeimos mintis."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau