Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 3

Kaip pasijusti laimingu dabar pat?

Ar įmanoma tapti laimingesniam nedelsiant? Mokslininkai tikina, kad taip!

Esame įpratę manyti, kad tik koks nors reikšmingas įvykis gali padaryti mus tikrai laimingus. Tačiau mes klystame, nes yra psichologinių gudrybių, kuriomis tikrai padės pajusti laimės antplūdį.

Dėkingumo aktas

Parašykite laišką Visatai arba mintyse padėkokite jai už visas jos suteikta gėrį jums. Pirmiausia už gyvybę ir patį gyvenimą. Rašyba ir skyrybos ženklai čia visiškai nesvarbūs. Svarbiausia yra jūsų nuoširdumas. Pagal mokslinių tyrimų išvadas, vienas toks laiškas per savaitę gali gerokai padidinti laimės lygį.

Prisiminkite gerus dalykus

Prisiminkite tris geriausius dalykus, kurie nutiko jums per dieną. Šis pratimas užtruks vos kelias minutes, tačiau efektas visiškai pateisins pastangas! Taip jūs treniruojate savo smegenis sutelkti dėmesį ne tik į neigiamus, bet ir į teigiamus įvykius. Ir kuo daugiau sutelksite dėmesį į teigiamus dalykus, tuo labiau būsite laimingesni.

„Ilgą laiką netikėjau dėkingumo pratimų veiksmingumu. Man atrodė, kad tai magija, neturinti nieko bendra su realybe. Bet vis tiek dėl įdomumo nusprendžiau išbandyti. Kai po poros savaičių supratau, kad mano gyvenimas tikrai pradėjo keistis, buvau tiesiog priblokšta. Nuo tos akimirkos reguliariai praktikuoju dėkingumo pratimus ir tam atsirandu vis daugiau priežasčių“, – pasidalijo savo eksperimentais 26 metų Ilona K.

Padėkite kitam

Kai kas nors kitas mums padeda, tai gali mus pradžiuginti. Tačiau kai kam nors kitam padedame, tai suteikia mums dar daugiau džiaugsmo. Dosnumo ir labdaros rodymas ne tik stiprina pasitikėjimą savimi, bet ir gilina supratimą, kad esame visuomenės dalis. O žmogui, kaip socialinei būtybei tai yra labai svarbu.

Svajokite

Kai kurie žmonės įsitikinę, kad nepagrįstos svajonės nieko gero neduoda. Tačiau faktas yra tas, kad mūsų smegenys neskiria tikrovės nuo fantazijos. Tai yra, jos suvoks mintis apie gražų ir geidžiamą dalyką kaip apie kažką jau egzistuojančio. Ir tikimybė, kad jūsų svajonės išsipildys, labai padidės.

Pasijusti laimingesniam šiuo momentu nėra taip sunku, kaip manote. Svarbiausia treniruoti smegenis džiaugsmo pojūčiams ir sąmoningai pasirinkti laimingą gyvenimą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:17 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti

Nušalimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti, nušalimai, receptai nuo nušalimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau