Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 24

Kai skleidžiate šviesą - erzinate tuos, kurie gyvena tamsoje

"Pavydas yra tūkstantį kartų baisesnis už alkį, nes tai dvasinis alkis" - ispanų filosofas Miguelis de Unamuno.

"Jei juokas užkrečiamas, tegul tai būna epidemija."

Tikriausiai esate susidūrę su situacijomis, kai tiesiog spindite iš laimės ir norite tuo jausmu pasidalyti su visu pasauliu, tačiau sulaukiate tik kreivų žvilgsnių ir nepritarimo. Kodėl jūsų vidinė šviesa taip erzina tamsoje gyvenančius žmones?

Iš tiesų, taip nutinka nuolat. Mūsų gyvenime yra žmonių, kurie tiesiogine prasme yra pilni šviesos ir apšviečia viską aplinkui, ir tokių, kurie "šviečia atgal" - apakina mus savo toksiškumu. Įspūdingiausia tai, kad šie toksiški "žiburiai" pasirodo būtent tada, kai esame laimingi ir norime "apkabinti pasaulį" - pasidalyti savo džiaugsmu su visais.

"Pavydas yra tūkstantį kartų baisesnis už alkį, nes tai dvasinis alkis" - ispanų filosofas Miguelis de Unamuno.

Iš tikrųjų šie žmonės visiškai jumis nesidomi ir jiems jūsų nereikia, kaip ir jūs jiems esate labai žalingi. Juk tikri draugai yra tie, kurie ne tik ištiesia petį, kai jums reikia pagalbos ir paramos, bet ir dalijasi su jumis džiaugsmu ir laime.

Šviesa ir tamsa yra žmogaus prigimties dalis. Vienų žmonių sielose yra šviesos, kitų - tamsos, t. y. pavydo ir pykčio. Problema ta, kad mums tenka bendrauti su šiais "tamsos nešėjais", ir gaila pasakyti, kad jie nuodija mūsų "šviesą". Kitų žmonių sielų šviesa tiesiog rėžia jiems į akis ir sukelia "apsinuoginimą" bei pyktį.

Tiesa ta, kad kai kuriems žmonėms reikia atimti iš jūsų šviesą, kad jaustųsi geriau. Juk jų sielose gyvena tik blogis, o jų kraujagyslėse teka ne kraujas, o pavydas.

Tai tarsi grybai, kurie atrodo valgomi, bet iš tiesų yra pavojingi gyvybei. Taip pat yra ir su šiais piktais žmonėmis: jie įžiebia mūsų pasitikėjimą, prisiekia amžiną meilę ir draugystę, bet iš tikrųjų nori tik vieno - mus įskaudinti. Kad taip ryškiai nešviestume, erzindami mus savo džiaugsmu ir atvirumu.

Bet jei žmogus negali dalytis mūsų laime, ką mes darome šalia jo? Šviesą užgesinti labai lengva, tačiau neaišku, ar pavyks ją vėl uždegti. Kuo ilgiau būnate su toksiškais žmonėmis, tuo sunkiau sugrįžti į ankstesnę padėtį.

Kai gerai jaučiamės, skubame pasidalyti su tais, kuriuos gerai pažįstame. Tai visiškai normali reakcija: norime kitiems pasakyti, kad radome ją - savo mažą laimę Žemėje.

Kiekvienas tai daro savaip. Kažkas parašo žinutę socialiniame tinkle, kažkas paskambina ir papasakoja naujienas, kiti parašo eilėraštį... Yra daugybė būdų, bet esmė ta pati - norime pasidalyti su kuo nors savo džiaugsmu, kad jis pasijustų geriau.

"Džiaugiuosi, kad džiaugiesi, kad esi laimingas" - Paulas Austeris, amerikiečių rašytojas.

Tokiais momentais susidurti su nepatenkintais žvilgsniais ir pavydžiais šniurkščiojimais yra blogiausia pasaulyje. Džiaugsmas tiesiog "išnyksta". Užtenka pašnekovo veido išraiškos (arba intonacijos), kad suprastume, jog mūsų džiaugsmas yra per didelis, kad kas nors jį pakeltų.

Ypač tada, kai tikimės atsako šypsenos, džiugaus juoko ir susižavėjimo: "O, tai fantastiška! Sveikinu, drauguži!"

Tačiau mūsų šviesa susiduria su pavydo ir nedraugiškumo tamsa. Pavydo ir piktos valios tamsa. Ir šviesa ima blėsti... Tarsi kažkas skrydžio metu pakirptų sparnus. Emocijos blėsta, džiaugsmas užgęsta...

Jei taip nutinka jūsų draugui ar mylimajam antrą kartą, laikas pagalvoti, ką iš tikrųjų veikiate kartu. Laimė iš tiesų yra užkrečiama, bet tik tiems, kurie taip pat spindi iš vidaus.

"Tamsos žmonėms" kitų žmonių džiaugsmas sukelia diskomfortą ir agresiją. Tik nepagalvokite, kad viskas priklauso nuo jūsų! Tai nieko asmeniško! Jų nesveikas reakcijas lemia tik jų traumos ir kompleksai.

Jūsų šviesa turėtų šviesti ir nušviesti šį pasaulį gerumu ir džiaugsmu. O žmonės, gyvenantys tamsoje, neturėtų tam trukdyti. Drąsiai jas pašalinkite ir toliau džiaukitės gyvenimu!
 

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau