Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 5

Jungtinėje Karalystėje gresia istorinis sukilimas prieš ‘naująją pasaulio tvarką’

Policija įspėjo, kad Jungtinės Karalystės vyriausybė ruošiasi "plataus masto pilietiniams neramumams", kuriuose dalyvaus milijonai gyventojų, protestuojančių prieš "naująją pasaulio tvarką".

Sparčiai kylant energijos kainoms ir gyventojams skurstant dėl blokadų, daugelis britų pasiryžo atsisakyti mokėti sąskaitas ir taip masiškai nepaklusti elitui, o kai kas tai lygina su rinkimų mokesčio riaušėmis.

Summit.news praneša: 1990 m. Londone kilo smurtinės riaušės, reaguojant į vyriausybės pastangas įvesti rinkimų mokestį, ir galiausiai naujojo mokesčio buvo atsisakyta po to, kai darbininkų klasės ir viduriniosios klasės interesų grupių koalicija susivienijo, kad jį sužlugdytų.

Panašus judėjimas, kurį globoja organizacija "Don't Pay", dabar ragina žmones spalio mėn. atšaukti savo tiesioginio debeto mokėjimus, jei energijos kainos ir toliau didės.

Tikimasi, kad iki 2023 m. sausio mėn. vidutinės sąskaitos už energiją Jungtinėje Karalystėje už dvigubą kurą padidės iki 3615 svarų sterlingų, t. y. 283 proc. daugiau nei kovo mėn.

"Šią žiemą milijonai mūsų negalės įpirkti maisto ir sąskaitų", - teigiama manifeste "Don't Pay". "Negalime sau leisti, kad taip nutiktų. Reikalaujame sumažinti sąskaitas iki prieinamo lygio. Jei būsime ignoruojami, nuo spalio 1 d. nutrauksime tiesioginio debeto mokėjimus."

Tačiau kiti įspėjo, kad masinis atsisakymas mokėti sąskaitas tik dar labiau padidins energijos kainas, nes iš rinkos pasitrauks daugiau bendrovių, todėl mažiau korporacijų galės sukurti kainų monopolijas.

Infliacija kitais metais taip pat turėtų pasiekti 15 proc. lygį, nes ekonomiką žlugdančių blokadų ir Europos paramos "dabartiniam dalykui" - karo Ukrainoje pratęsimui - sūkurys smarkiai smogs žmonėms.

Tuo tarpu energetikos milžinė BP ką tik paskelbė didžiausią ketvirčio pelną per 14 metų.

Kampanijos dalyvis Tomas Skotas (Tom Scott) sakė, kad jis neragina rengti riaušių, tačiau jei padėtis nesikeis, jos beveik neabejotinai įvyks.

"Londone [1990 m.] įvyko didelės riaušės, - sakė T. Skotas laikraščiui "Telegraph". "To nenorėčiau matyti, bet manau, kad beveik neišvengiama, jog jei vyriausybė nesiims daug veiksmingesnių veiksmų, kad padėtų žmonėms, kils plataus masto pilietiniai neramumai."

Nauja apklausa taip pat parodė, kad nedidelė dauguma britų (51 proc.) mano, kad dar šiais metais kils riaušės dėl pragyvenimo išlaidų.

Tuo tarpu Jungtinės Karalystės vyriausybė ir toliau tiesia raudoną kilimą, nemokamai apgyvendina, maitina ir skiria pinigų rekordiniam skaičiui nelegalių migrantų su "iPhone" telefonais, kurie atplaukia laivais iš Prancūzijos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau