Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 9

Billas Gatesas pripažįsta, kad Covid yra "daugiausia pagyvenusių žmonių liga... panaši į gripą"

Gatesas (Gates) netgi pripažįsta, kad vakcinos neužkerta kelio infekcijos perdavimui

Nepaisant to, kad Billas Gatesas (Bill Gates) stumia blokadas ir eksperimentines vakcinas bei padeda naikinti pasaulio ekonomiką, jis neseniai padarė keletą stulbinančių prisipažinimų dėl Covid.

Jis teigė, kad virusas labai panašus į gripą, kad juo dažniausiai serga pagyvenę žmonės ir kad jo mirtingumas yra mažas.

Jo žodžiai buvo nepaprastai panašūs į kai kurių svarbiausių pasaulio uždarymo priešininkų, kurie nuo pat vadinamosios pandemijos pradžios kalbėjo tuos pačius dalykus.

Socialinės žiniasklaidos naudotojai taip pat buvo apšaukti konspiracijos teoretikais ir kovotojais su vaksimilizacija, o už tuos pačius žodžius buvo išmesti iš platformų.

Need to Know pranešimas: Jimmy Dore (Jimmy Dore) atkreipė dėmesį į tai, kad vidutinis žmonių, kuriems buvo diagnozuota mirtis nuo COVID, amžius viršijo vidutinę tikėtiną gyvenimo trukmę. Gatesas taip pat pripažino, kad COVID "vakcinos" neužkerta kelio ligos perdavimui.

Jimmy Dore'o (Jimmy Dore) analizė:

Nors Jimmy Dore pritaria COVID viruso teorijai, jis pateikia keletą svarbių pastabų, įskaitant tai, kad vidutinis žmonių, kurie tariamai mirė nuo COVID, amžius viršija vidutinę tikėtiną gyvenimo trukmę! Vidutinė vyrų gyvenimo trukmė JAV yra 79 metai, tačiau vidutinis nuo COVID mirusių žmonių amžius buvo 81,5 metų. Dore pripažino, kad nuo 2020 m. neįmanoma rasti tikrojo mirtingumo rodiklio ir ataskaitos, kiek žmonių mirė nuo COVID, o ne su COVID.

Įspėjimas: yra šiek tiek šiurkščių ir vulgarių žodžių.

Visas vaizdo interviu:

Toliau pateiktame vaizdo įraše su laiko žymomis pateikiami blaivūs Billo Gateso pareiškimai ir prisipažinimai:

2:02 B. Gatesas skatina depopuliaciją per gimstamumo kontrolę ir sakė, kad pagerinus sveikatą neturtingose šalyse, žmonės turės tik 2 vaikus, kurie juos išlaikys senatvėje, o ne didesnes šeimas.

12:25 Gatesas gyrė Pietų Korėjos "negailestingą" sutarčių sekimą ir teigia, kad būtent todėl joje buvo mažiau mirčių nuo COVID.

13:15 Gatesas rekomendavo vyresnio amžiaus žmonėms skiepytis ir kad kaukės neturėtų būti vertinamos kaip "gilus laisvės pažeidimas".

17:50 Gatesas sutiko, kad amerikiečiai turėtų susitaikyti su tam tikrais mūsų laisvių apribojimais.

23:40 Gatesas pasakojo, kad 2020 m. vasario pradžioje jis dalyvavo susitikime ir jo fondo ekspertai sakė, kad buvo per daug kelionių be diagnozės, kad COVID būtų suvaldyta. Jis sakė: "tada, tuo metu, mes tikrai nesupratome, kad mirtingumas, žinote, mes nesupratome, kad tai gana mažas mirtingumo rodiklis. Ir kad tai daugiausia vyresnio amžiaus žmonių liga, panašiai kaip gripas, nors ir šiek tiek kitokia".

28:04 Gatesas sakė, kad niekada nebuvo komercinio produkto, kuriame būtų naudojama mRNA, todėl šaunu, kad jis buvo sukurtas taip greitai. Jis sakė, kad COVID vakcinos yra netobulos dviem labai svarbiais aspektais: pirma, jos neblokuoja infekcijos. Jie tikėjosi, kad vakcinos sukurs pakankamai antikūnų viršutiniuose kvėpavimo takuose, kad paskiepyti žmonės neužsikrėstų. Sakė, kad jauni žmonės, kurie labai neserga, turėtų pasiskiepyti, kad jie nebūtų įtraukti į infekcijos perdavimo grandines.

28:50 Jis sakė, kad COVID vakcinų apsaugos trukmė mažėja, ypač 70-mečiams žmonėms, ji trunka tik apie 5 mėnesius.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 20:20 Receptai – Patiekalai Subtilus obuolių pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Visi svečiai prašo recepto.

Skanesnio nebūna! Obuolių pyrago receptas. Skaniausias obuolių pyragas, kepinys labai švelnus, kvapnus, tirpsta burnoje! Ypač skanu su rūgščiais obuoliais.

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau