Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 10

Pelosi pareiškė, kad Kinijos komunistinė diktatūra yra "viena laisviausių visuomenių pasaulyje

Atstovų Rūmų pirmininkė Nancy Pelosi (Nancy Pelosi) (Kolumbijos valstija), kuri antradienį po nerimą keliančio interviu televizijai NBC News, kuriame gyrė komunistinę Kiniją, pareiškė, kad Kinija yra viena "laisviausių visuomenių pasaulyje".

Pelosi pastabos internete buvo apšauktos "baisiomis" ir "idiotiškomis", o kiti kėlė klausimą, ar ji nėra susikompromitavusi. Pelosi interviu "NBC News" buvo duotas po jos vizito į Taivaną praėjusią savaitę, kuris sukėlė kelias dienas trukusias intensyvias Kinijos karines pratybas, apsupusias salą.

"Mes vis dar palaikome vienos Kinijos politiką. Vykstame ten, kad pripažintume, jog mūsų politika yra status quo. Tai nebuvo nieko trikdančio", - sakė Pelosi. "Tai buvo tik noras pasakyti, kad Kinija yra viena laisviausių visuomenių pasaulyje".

Donaldas Trampas (Donald Trump Jr.) jaunesnysis greitai sureagavo į Pelosi teiginius ir socialiniame tinkle "Twitter" parašė: "Pelosi mano, kad Kinijos komunistų diktatūra yra "viena laisviausių visuomenių pasaulyje", o tai gali paaiškinti, kodėl demokratai dabar mėgdžioja tą pačią autoritarinę taktiką čia, namuose, kurią Kinijos komunistų partija naudoja prieš savo politinę opoziciją!"

"Neįtikėtina, - atsakė senatorius Tedas Cruzas (Ted Cruz) (R-TX). "Baisu. Idiotiška."

Hudsono instituto vyresnioji bendradarbė Rebeka Heinrichs (Rebeccah Heinrichs) atsakė: "Labai gėdinga. Ji turėjo turėti omenyje Taivaną - visas skirtumas pasaulyje".

"Kinija šiuo metu uždaro religines mažumas į masines internuotųjų stovyklas ir vykdo prieš jas genocidą", - atsakė respublikonė Vicky Hartzler (Vicky Hartzler ) (R-MO). "Bet Parlamento pirmininkė Pelosi mano, kad jie yra viena laisviausių visuomenių pasaulyje? Tai #CCP propaganda."

Buvęs D. Trumpo Baltųjų rūmų patarėjas Stevenas Cheungas (Steven Cheung) atsakė: "Nerimą kelia tai, kad kas nors, jau nekalbant apie išrinktą pareigūną, kartoja Kinijos komunistų partijos kalbas. Beveik panašu, kad ji yra susikompromitavusi".

Dienraštis "The Daily Wire" praneša, kad Pelosi personalo vadovo pavaduotojas Drew Hammillas (Drew Hammill) reagavo į klipą sakydamas, kad ji suklydo ir norėjo pasakyti "Taivanas".

"Parlamento pirmininkė turi omenyje Taivaną, - parašė jis socialiniame tinkle "Twitter". "Seimo pirmininkės 35 metų Kongrese pasisakymų prieš Kinijos komunistų partiją istorija yra nepralenkiama".

Pelosi praėjusią savaitę apsilankė saloje nepaisydama Kinijos vyriausybės ir karinių pareigūnų grasinimų, įskaitant Kinijos propagandistą valstybinėje naujienų organizacijoje, kuris faktiškai grasino, kad Kinija gali numušti Pelosi lėktuvą.

Laikraštis "The Washington Post" netrukus po to, kai Pelosi nusileido saloje, išspausdino jos straipsnį, kuriame ji paaiškino savo kelionės priežastį.

Pelosi pažymėjo, kad pagal Taivano santykių aktą JAV pasižadėjo remti Taivano gynimą ir kad šiame akte teigiama, jog JAV "bet kokias pastangas nustatyti Taivano ateitį kitomis nei taikiomis priemonėmis ... laikys grėsme taikai ir saugumui Vakarų Ramiojo vandenyno regione ir kelia didelį susirūpinimą Jungtinėms Valstijoms".

"Šiandien Amerika turi prisiminti šį priesaiką. Turime palaikyti Taivaną, kuris yra atspari sala", - rašė N. Pelosi. "Pastaraisiais metais Pekinas smarkiai padidino įtampą su Taivanu. Kinijos Liaudies Respublika (KLR) sustiprino bombonešių, naikintuvų ir stebėjimo lėktuvų patruliavimą netoli Taivano oro gynybos zonos ir net virš jos, todėl JAV gynybos departamentas padarė išvadą, kad Kinijos kariuomenė "tikriausiai ruošiasi nenumatytiems atvejams, kai Taivanas jėga bus sujungtas su KLR"."

"KLR taip pat perkėlė kovą į kibernetinę erdvę, kasdien surengdama dešimtis atakų prieš Taivano vyriausybines agentūras. Tuo pat metu Pekinas spaudžia Taivaną ekonomiškai, spaudžia pasaulines korporacijas nutraukti ryšius su sala, gąsdina šalis, kurios bendradarbiauja su Taivanu, ir riboja turizmą iš KLR", - pridūrė N. Pelosi. "Kinijos komunistų partijos (KKP) agresijos akivaizdoje mūsų Kongreso delegacijos vizitas turėtų būti vertinamas kaip nedviprasmiškas pareiškimas, kad Amerika palaiko Taivaną, mūsų demokratinį partnerį, kuris gina save ir savo laisvę."

P komentaras: ką dabar pasakys Lietuvos valdžia? 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau