Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 12

Parlamento nariai giria Nyderlandų vyriausybę dėl WEF Didžiojo persitvarkymo darbotvarkės

"Kiek ūkių bus priversti užsidaryti?

Išrinktieji atstovai apklausė Nyderlandų vyriausybę, kiek tiksliai ūkių bus priversti uždaryti, kad būtų įgyvendinta Europos Sąjungos žalioji darbotvarkė "Didysis perkrovimas".

Nyderlandų ūkininkai toliau protestuoja prieš ES "Didžiojo persitvarkymo" priemones, dėl kurių gali būti priversti uždaryti iki 30 proc. šalies gyvulininkystės ūkių.

Parlamento nariai, apstulbę dėl to, kiek ūkių bus priversti uždaryti pagal azoto kiekio mažinimo priemones, dabar reikalauja, kad Nyderlandų vyriausybė atskleistų tikslų planuojamų uždaryti ūkių skaičių ir pobūdį.

Breitbart praneša: Nyderlandų vyriausybė, apibūdinama kaip "neišvengiamo pereinamojo laikotarpio" neatskiriama dalis, akivaizdžiai įsipareigojo savo šalyje sunaikinti daugelį žemės ūkio įmonių, kad patenkintų Briuselio eurokratų nustatytus žaliosios darbotvarkės azoto mažinimo tikslus.

Tačiau, nors vyriausybės kabineto nariai atrodo tvirtai pasiryžę vykdyti Europos Sąjungos nurodymus, kiti politikai, įskaitant kai kurias šalies valdančiosios koalicijos partijas, užginčijo šį žingsnį.

Remiantis žemės ūkio žurnalo "Nieuwe Oogst" pranešimu, kai kurie parlamento nariai išreiškė nepasitikėjimą ūkių, kurie bus priversti užsidaryti pagal azoto kiekio mažinimo priemones, skaičiumi, o Krikščionių demokratų aljansas (CDA) netgi pareiškė, kad, jo nuomone, oficialūs skaičiai yra klaida bendraujant su vyriausybe.

"O gal iš tiesų 11 200 ūkininkų iki 2030 m. turės nutraukti veiklą vien dėl azoto politikos?" - klausiama partijos laiške.

"Ir kokios šio milžiniško susitraukimo pasekmės Nyderlanduose pagaminamo maisto kiekiui?" - taip pat pranešama ministrui išsiųstame dokumente.

Tuo tarpu Reformuota politinė partija (SGP) ištyrė vyriausybę, kaip bus vykdomas planuojamas ūkių uždarymas, o oficialiuose dokumentuose, regis, nurodoma, kad vyriausybė, siekdama įgyvendinti savo Didžiojo atkūrimo tikslus, privalomais išpirkimo sandoriais siekia jėga uždaryti šalies įmones.

Nors "Nieuwe Oogst" praneša, kad vyriausybė tariamai ieškojo būdų, kaip užtikrinti, kad ūkių uždarymas būtų kuo savanoriškesnis, SGP tvirtina, kad oficialiuose dokumentuose, kuriuose numatytos lėšos projektams, nurodoma, kad tikslai bus pasiekti daugiausia priverstinio išpirkimo būdu, jei vyriausybė iš tiesų siekia iki 2030 m. sumažinti azoto kiekį.

Dabar partija paprašė vyriausybės paaiškinti, kaip ji siekia užtikrinti, kad kuo daugiau ūkių būtų uždaryta savanoriškai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 07:37 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai artrito gydymui
Artritas liaudies medicinoje, Artritas, artrito gydymas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau