Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugpjūčio » 14

Kaip gydyti vitiligo (baltmę)?

Norėčiau papasakoti, kaip gydyti šią klastingą ligą. Gal mano patirtis kam nors padės įveikti tokias sveikatos problemas.

Tačiau atminkite, kad vienas metodas negali būti naudingas visiems. Šią ligą reikia gydyti ilgai ir individualiai, nes ligos atsiradimo priežastys visiems yra skirtingos. Taigi, ką daryti?

1. Pirmiausia reikia išvalyti organizmą, vartojant tokį mišinį: 4 dalys bitkrėslių žiedų, 3 dalys karčiųjų kiečių žiedų, 5 dalys česnakų lapų (žalių). Viską susmulkinkite. 3 valgomuosius šaukštus mišinio užpilkite 0,5 l verdančio vandens, palaikykite pusvalandį, kad nusistovėtų. Gerkite po 2 valgomuosius šaukštus 5-6 kartus per dieną prieš valgį 

ir po valgio. Prieš naktį būtinai darykite česnakinę klizmą: smulkintą česnako skiltelę užpilkite 0,5 l verdančio vandens ir palaikykite 20 minučių.

2. Paskui: 3 dalys jonažolių, 2 dalys medetkų, 2 dalys ramunėlių, 1 dalis didžiųjų gysločių, 1 dalis didžiųjų dilgėlių.

2 valgomuosius šaukštus mišinio užpilkite 0,5 l verdančio vandens, palaikykite 20 minučių, kad nusistovėtų. Gerkite po pusę stiklinės 3 kartus per dieną prieš valgį. Mišinį būtina derinti su ultravioletiniu švitinimu (naudoti gyvsidabrio ir kvarco lempą, bangos ilgis 320-400 mm). Vasarą galima pabūti saulėje 30 minučių ryte iki 10-11 valandos.

3. Paimkite 10 g šviežių kurpelių lapų, sutrinkite su 100 ml acto, įpilkite 50 ml saulėgrąžų aliejaus. Šiuo mišiniu įtrinkite pažeistas vietas (jokiu būdu nenaudokite kurpelės šaknies - ji labai nuodinga).

Galite derinti su vaistinės plautės antpilu. Šis augalas stimuliuoja vidaus sekrecijos liaukų veiklą, normalizuoja imunitetą. Žolėje gausu mikroelementų, kurie stiprina kraujo susidarymą.

Būkite sveiki ir laimingi.

vitiligo, baltmė, patarimai, liaudies medicina, sveikata

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau