Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 16

Slaugytojai aprašo "žiaurius" COVID-19 gydymo protokolus

Autorius: Matt McGregor  iš "The Epoch Times" (paryškinta mūsų),

Slaugytojos, kurios matė, kaip "žiaurūs" ligoninių COVID-19 gydymo protokolai žudo pacientus, piešia niūrų vaizdą to, kas vyksta valstijų ir federaliniu lygmeniu finansuojamose sveikatos priežiūros sistemose.

"Jie siaubingi, ir visi jie yra užrakinti", - laikraščiui "The Epoch Times" sakė Staci Kay, Šiaurės Karolinos organizacijos "Gydytojai už laisvę" slaugytoja, palikusi ligoninių sistemą ir pradėjusi privačią ankstyvojo gydymo praktiką. "Jie nesvarsto kitų protokolų, nei tie, kuriuos jiems pateikė CDC (Ligų kontrolės ir prevencijos centras) ir NIH (Nacionalinis sveikatos institutas). Ir niekas neklausia, kodėl."

Slaugytojai aprašo "žiaurius" COVID-19 gydymo protokolus

Staci Kay, Šiaurės Karolinos organizacijos "Gydytojai už laisvę" slaugytoja. (Per Staci Kay sutikimą)

Skatinama kognityvinio disonanso tarp daugybės raudonų vėliavėlių, S. Kay teigė, kad ligoninės personalas ignoruoja akivaizdžiai problemiškus gydymo būdus, kurie klinikiniuose tyrimuose pasirodė prastai, pavyzdžiui, remdesivirą (remdesivir), ir tokius protokolus, kaip paciento izoliavimas, kad tik būtų laikomasi federalinio kanono.

"Mačiau, kaip žmonės miršta, o jų šeima tai stebi per "iPad" "Facetime", - sakė Kay. "Tai buvo žiauru."

Kaip buvusi intensyviosios terapijos slaugytoja, Kay sakė mačiusi nemažai tragedijų, tačiau tai, kaip ji matė, kaip buvo elgiamasi su COVID pacientais, "privertė mane pabusti vidury nakties išpilta šalto prakaito nuo krūtinės skausmų".

"Nekenčiau savo darbo", - sakė Kay. "Nekenčiau eiti į darbą. Buvau įsitempusi taip, kaip niekada gyvenime nebuvau".

Pasak jos, ypač sunku buvo išlaikyti šeimas izoliuotas, nes žmonės negalėjo ateiti atsisveikinti su savo artimaisiais.

‘Mes galime padaryti geriau’

Kėja ieškojo kitų galimybių, kai rado stacionarinį protokolą, kurį sukūrė daktaras Polas Marikas (Paul Marik), organizacijos "Front Line COVID-19 Critical Care Alliance" įkūrėjas, ir kuris, kaip teigiama, pasižymėjo 94 proc. sėkmės rodikliu.

Tačiau po to, kai Kay jį pateikė plaučių kritinės terapijos skyriaus vadovui, ji buvo atleista, o gydytojas pasigyrė, kad tuo metu ligoninėje išgyvenamumo rodiklis buvo 66 proc.

"Aš jam pasakiau: "Man atrodo, kad mes galime padaryti geriau", bet labai greitai buvau nušalinta", - sakė Kay. "Aš labai supykau, nes mačiau, kaip miršta žmonės, ir žinojau, kad galėjome padaryti geriau."

Atrodė, tarsi anksčiau buvę protingi žmonės būtų tapę smegenų plovėjais, "o paskui tiesiog kvailiais", - sakė Kay, neturinčiais protinių galimybių atskirti tiesą nuo melo.

Dėl to Kay pradėjo gydyti pacientus ambulatoriškai, kad išvengtų jų patekimo į ligoninių sistemą, kuri dabar yra jos nuolatinis darbas po to, kai buvo atleista iš darbo už tai, kad nepakluso, jos žodžiais tariant, nelogiškiems reikalavimams atlikti tyrimus tiems, kurie nebuvo paskiepyti.

Savo telemedicinos versle Kay sakė, kad mato daugybę atvejų, kai žmonės nukenčia nuo COVID-19 vakcinos.

"Stacionare taip pat mačiau atvejų, kurie, kaip įtariau, buvo vakcinų sužalojimai, kurių mūsų gydytojai nepripažino", - sakė Kay. "Mačiau kraujavimus į smegenis, iš niekur atsiradusius traukulius, vėžį, kuris plito kaip gaisras, išeminius insultus ir mačiau, kaip vienas žmogus siaubingai mirė nuo miokardito."

Ambulatoriškai ji sakė, kad matė tokias dėl COVID-19 vakcinos atsiradusias būkles kaip smegenų migla, pažinimo funkcijų pablogėjimas, sąnarių skausmas, virškinamojo trakto sutrikimai ir neuropatija, t. y. rankų, kojų ir galūnių tirpimas ir dilgčiojimas.

‘Senoji mokykla tampa naująja mokykla’

Kay verslas "Sophelina Counseling" teikia telemedicinos, mobiliosios skubios pagalbos ir mobiliosios intraveninės terapijos paslaugas. Ji nepriklauso nuo įmonių, federalinės ir valstybinės kontrolės, o tai, pasak jos, yra išeitis iš sveikatos priežiūros sistemos, kurią paralyžiuoja slegiantys reikalavimai.

"Kol mediciną kontroliuos korporacijos, nesvarbu, ar tai būtų "Medicare", ar privačios draudimo bendrovės, visada bus paslaugų teikėjų, kurie bus verčiami, spaudžiami ir verčiami daryti tai, ko paprastai nedarytų", - sakė ji. "Gydytojai nebeturi tokio gydymo, kokį turėjo anksčiau."

Dėl šios įmonių kontrolės Kay sakė, kad sąrašas langelių, kuriuos jie turi pažymėti, atima laiką, skirtą tikram pacientui.

"Atsikratymas šios korporacinės struktūros pakeis žaidimą", - sakė ji.

Kay pasisakė už grįžimą prie "senosios mokyklos" - tiesioginės pirminės sveikatos priežiūros modelio, kai pacientas moka mėnesinį ar metinį mokestį, kad galėtų naudotis paslaugų teikėjo paslaugomis be tradicinės draudimo bendrovės, kuri reikalauja "per daug kabliukų, galvos skausmo ir žymimų langelių", įsikišimo.

Kay atkreipia dėmesį į sveikatos priežiūros modelį, vadinamą GoldCare, kurį sukūrė daktarė Simona Gold, Amerikos pirmosios linijos gydytojų įkūrėja.

S. Gold, kuri buvo nuteista dviem mėnesiams kalėjimo už įtariamą dalyvavimą sausio 6 d. įsilaužime į Kapitolijų, sukūrė GoldCare kaip privačią narystės asociaciją (PMA).

Kadangi didžioji dalis draudimo bendrovių veiklos susijusi su galimais ieškiniais, norėdamas tapti PMA nariu, turi pasirašyti sąlygą, kuria sutinkama, kad jis neteiks ieškinių.

"Tai mums padeda, nes mums nereikia užsakyti nereikalingų tyrimų ar konsultacijų vien tam, kad padengtume savo išlaidas, nes tai yra didžioji dalis to, kuo užsiima korporatyvinė medicina", - sakė ji.

Dėl to, pasak Kay, ir pacientas, ir gydytojas yra laimingesni, nes gydymo procesas nėra apsunkintas išpūstais draudimo reikalavimais.

Kay mano, kad šis modelis, primenantis paprastesnius medicinos priežiūros laikus, kai gydytojai buvo labiau susiję su pacientais, yra labai svarbus.

"Senoji mokykla turės tapti naująja mokykla", - sakė Kay.

NIH ir CDC neatsakė į "The Epoch Times" prašymą pakomentuoti COVID-19 gydymo protokolus.

Sistemos boikotavimas

Lašišą, kiaušinius ir medų už atlygį ėmusi slaugytoja iš Vašingtono valstijos, pageidavusi likti neįvardyta, pritaria Kay tradiciškesnei sveikatos priežiūros ateities vizijai.

Ji laikraščiui "The Epoch Times" sakė, kad žmonės "turi boikotuoti savo sveikatos draudimą".

"Manau, kad žmonės, kuriems nereikia operacijos gyvybei išgelbėti, neturėtų eiti į ligoninę", - sakė slaugytoja. "Manau, kad žmonės turi susirasti privačiai mokamus gydytojus ir mokėti tik už tai, ką jiems reikia atlikti."

Ji pridūrė, kad federalinė vyriausybė turi būti pašalinta iš sveikatos priežiūros sistemos.

"Ypač nemanau, kad jokie vaikai neturėtų lankytis pas šiuos gydytojus, kurie priima valstybės finansavimą arba Medicare ir Medicaid kompensacijas", - sakė slaugytoja.

Slaugytoja prašė neskelbti savo pavardės, nes, pasak jos, Vašingtono ir Oregono valstijose ji ne tik nėra skiepijama, bet ir vyriausybė sudarė sąlygas visuomenei teikti anoniminius skundus, "be jokių įrodymų", prieš sveikatos priežiūros darbuotojus, kurie skatina gydymą, nukrypstantį nuo oficialių protokolų.

Po to, kai slaugytoja buvo atleista iš darbo už tai, kad nesilaikė įpareigojimo skiepytis, ji įkūrė savo privatų priežiūros verslą, kuriame siūlo monokloninius antikūnus, L-lizino ir vitamino C infuzijas, infraraudonųjų spindulių raudonosios šviesos terapiją ir migdomuosius aparatus kaip gydymą pagal poreikį ir indikacijas.

‘Plačiai paplitęs duomenų slopinimas’

Savo naujai pradėtame versle ji atliko ankstyvąsias intervencijas, kurias, pasak jos, ligoninės turėtų atlikti, "bet atsisako tai daryti, nes sako, kad tam nėra įrodymų".

Slaugytoja dirba su augančiu gydytojų ir paslaugų teikėjų tinklu, kuris veikia kaip "visiška paralelinė visuomenė", egzistuojanti šešėlyje šalia "kreivos" sveikatos priežiūros sistemos, sakė ji.

Daugiau skaitykite čia...

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Niežų gydymui

Niežai liaudies medicinoje, Niežai, liaudiškomis priemonėmis, patarimai nuo niežų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau