Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 16

Jau atliekami klinikiniai mRNA vakcinų tyrimai

Artėjant rudeniui, kai padaugėja susirgimų ūmiomis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis, Sveikatos apsaugos ministerija atnaujino COVID-19 ligos testavimo tvarką ir epidemijų skelbimo kriterijus. Šie pakeitimai padės užtikrinti sklandų gydymo įstaigų darbą ir suteiks savivaldybėms įrankius augant sergamumui operatyviai reaguoti ir kontroliuoti situaciją.... rašo https://koronastop.lrv.lt, tačiau yra kita pusė:

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kadangi mRNA COVID-19 "vakcinos" daro tiek daug žalos žmonėms, o CDC ar MSM to nelaiko priežastimi, Didžioji farmacija dabar nusprendė visas būsimas vakcinas paversti krešulių skiepais, pradedant skiepais nuo gripo. Kas yra pirmieji šio naujausio masinio eksperimento bandomieji triušiai? Žinoma, vyresnio amžiaus žmonės, nes jei jie visi mirs nuo naujųjų skiepų nuo gripo, farmacija tiesiog apkaltins visas kitas jų "anksčiau buvusias" ligas. Lengva išeitis.

Sezoninio gripo skiepams bus naudojama ta pati nepavykusi mRNA technologija, kaip ir Fauci skiepams nuo gripo

Visi jau žinome, kaip smarkiai nuvylė "Pfizer" ir "Moderna Wuhan" skiepai nuo gripo visus, kurie juos gavo. Jie buvo vadinami "vakcinomis", nors tai visai ne vakcinos. Jos neapsaugojo nuo užsikrėtimo, perdavimo ar mirties nuo laboratorijoje pagaminto, patobulinto šikšnosparnių gripo, tad kodėl farmacija taiko tą pačią technologiją sezoninio gripo skiepams?

Lengvas atsakymas: Tikslas niekada nebuvo užkirsti kelią užsikrėtimui virusu, jo perdavimui ar sumažinti infekcijos sunkumą, bet sukelti sveikatos skerdynes šimtams milijonų naivių gyventojų, kuriems patinka, kai į juos švirkščiama viskas, kas vadinama "vakcinomis".

Dabar skiepai nuo gripo visiems laikams pakeis žmogaus DNR, kaip ir mRNA skiepai. Jie nurodys žmogaus ląstelėms gaminti toksiškus prionus, panašius į gripo štamus, ir visiems laikams užtvindys kraujagyslių sistemą šiais lipniais baltymais, kurie užkemša kraują, sukelia kraujo krešulius, miokarditą ir neurologines problemas, kaip dabar daro Fauci skiepai nuo gripo.

Šarlatanai, hakeriai, šarlatanai ir reklaminiai agentai stumia visas "vakcinas" kaip "saugias ir veiksmingas", nors iš tikrųjų viskas yra nesaugu ir neveiksminga.

Imuninė sistema neapsaugo nuo tikros infekcijos, atpažindama smailiuosius baltymus, kurie tik primena laukinį virusą, bet nėra tas pats. Tai tik šarlatanų, hakerių. šarlatanų ir šilingų skleidžiama sąmokslo teorija.

Klinikiniai tyrimai yra iškraipomi, atrenkami, falsifikuojami ir net klastojami, kad būtų gauti rezultatai, reikalingi FDA patvirtinimui ir CDC žaliai šviesai gauti. Kartais net ir tai nėra svarbu, nes pakanka, kad nesąžininga vyriausybė paskelbtų "skubaus naudojimo" leidimą, ir vualia, visi stoja į eilę dar vienam didingam nuolatinės genų mutacijos eksperimentui.

Kolorado senjorai dabar gauna pavojingus, eksperimentinius mRNA "krešulio injekcijos" skiepus nuo gripo

Kiek iš šių žmonių bandomųjų triušių iškart mirs nuo gripo krešulių injekcijų? Ar dar kas nors nori "savanoriškai" dalyvauti destruktyvioje genų mutacijos terapijoje? Galbūt jie visi gaus nemokamą vakarienę "viskas, ką galima suvalgyti" netoliese esančiame "Golden Corral" švediško stalo restorane?

Kolorado bandymų centras, vadinamas Anšutzo medicinos miesteliu (skamba pernelyg panašiai į Aušvicą), yra tik viena iš kelių dešimčių bandomųjų triušių laboratorijų visoje Amerikoje, kur Pfizer žmonėms švirkščia milijardus nuodingų spyglių prionų, kad patikrintų, ar tai padės išvengti sezoninio gripo, kuris taip pat yra visiškas šūvis į tamsą (kalambūras). Galbūt Anšucas iš tiesų yra koncentracijos stovykla eugenikams, kad "pribaigtų" ligotus senus žmones ir taip padėtų ekonomikai bei pasitarnautų "didesniam gėriui"?

Be to, pakeliui yra kombinuotas COVID-FLU skiepas, nes nuodingi skiepai tiesiog nėra pakankamai mirtini atskirai, todėl farmacija juos derina, kad galutinai išnaikintų sveikatą ir sumažintų populiaciją didesniu mastu, nei jau vyksta dėl sukčiavimo epidemijos. Per anksti? Didžiajai farmacijai ir vakcinų pramoniniam kompleksui, kurio niekada negalima teisti už netinkamą praktiką, mirtiną biologinį karą ar "vakcinas", kurios suluošina, suluošina ir nužudo žmones, jokie eksperimentai su žmonėmis niekada nebūna "per ankstyvi".

Jei norite pareikšti protestą dėl Kolorado valstijoje atliekamų bandymų su žmonėmis ir jūrų kiaulytėmis, skambinkite telefonu 720-777-4496 arba rašykite el. paštu [email protected] Praneškite jiems, kad jokie žmonės neturėtų būti pavojingų mRNA bandymų laboratorinėmis žiurkėmis, nes dar NIEKADA nebuvo įrodyta, kad šie bandymai yra saugūs ar veiksmingi, o veikiau pavojingi ir neveiksmingi.

Būkite tikri, kad šis eksperimentinis klinikinis bandymas NĖRA pasaulinės kovos su pandemija priemonė. Tiesą sakant, šiuo metu "spike protein" sindromas yra apėmęs visą šalį ir tūkstančiai žmonių praneša apie rimtus nepageidaujamus reiškinius į VAERS duomenų bazę, tikėdamiesi gauti kompensaciją už sužalojimus ir mirtį bei skleisti informaciją kitiems žmonėms, kad jie nekeltų sau pavojaus.

Pridėkite Vaccines.news prie mėgstamiausių nepriklausomų svetainių, kad sužinotumėte naujienas apie eksperimentines "vakcinas", sukeliančias kraujo krešulius, miokarditą ir sunkius lėtinius uždegimus.

Šio straipsnio šaltiniai su nuorodomis:

UChealth.org

Nature.com

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 15:07 Receptai – Patiekalai Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užma...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau