Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 19

Tūkstančiai geriausių mokslininkų pripažįsta: ‘Pasaulinis atšilimas yra apgavystė’

Tūkstančiai geriausių mokslininkų pasirašė dokumentą, kuriame teigiama, kad visuotinis atšilimas yra apgaulė, skirta kraštutinių kairiųjų globalistų politinei darbotvarkei įgyvendinti.

Pasaulinėje klimato deklaracijoje skelbiama, kad klimato mokslas "turėtų būti mažiau politinis, o klimato politika - labiau mokslinė".

Mokslininkai turėtų atvirai kalbėti apie neaiškumus ir perdėtas pasaulinio atšilimo prognozes, o politikai turėtų nešališkai skaičiuoti realias išlaidas ir įsivaizduojamą savo politikos priemonių naudą", - teigiama deklaracijoje.

Wnd.com praneša: Klimato žvalgyba - nepriklausomas politikos fondas, kurį 2019 m. įkūrė olandų geofizikos profesorius emeritas Guusas Berkhoutas ir olandų mokslo žurnalistas Marcelis Crokas.

Jungtinės Karalystės interneto svetainė "Daily Sceptic" pranešė, kad vienas iš pagrindinių deklaracijos autorių, atmosferos fizikas Ričardas Lindzenas (Richard Lindzen), dabartinį klimato pasakojimą pavadino "absurdišku". Tačiau nuo dotacijų priklausomų mokslininkų ir į darbotvarkę orientuotų žurnalistų nesiliaujanti propaganda suformavo visuotinai priimtiną nuomonę, kad mokslas yra "išspręstas".

"Turėtume išsilaisvinti nuo naivaus tikėjimo nesubrendusiais klimato modeliais", - teigiama WCD. ""Ateityje klimato tyrimuose turi būti daug daugiau dėmesio skiriama empiriniam mokslui.""

Praėjusią savaitę JAV prezidentas J. Bidenas pasirašė Infliacijos mažinimo aktą, pagal kurį "žaliajai" energetikai išleidžiama 368 mlrd. dolerių, siekiant iki 2030 m. 40 proc. sumažinti išmetamo CO2 kiekį. Kai Džo Baidenas buvo Barako Obamos viceprezidentas, administracija subsidijavo "žaliąją" energiją federalinėmis dotacijomis ir mokesčių lengvatomis. Pats Džo Baidenas 2009 m. paskelbė apie 535 mln. dolerių paskolos garantiją saulės baterijų bendrovei "Solyndra" ir 700 mln. dolerių rizikos kapitalo finansavimą. Baidenas teigė, kad už tuos pinigus pastatyta elektrinė aprūpintų energija daugiau nei pusę milijono namų. Tačiau po dvejų metų įmonė paskelbė bankrotą ir nutraukė veiklą.

Pasaulinėje klimato deklaracijoje pažymima, kad nuo XIX a. vidurio, kai pasaulis išėjo iš mažojo ledynmečio, jis atšilo gerokai mažiau, nei prognozuojama JT Tarptautinės klimato kaitos komisijos modeliuose

"Atotrūkis tarp realaus pasaulio ir modeliuojamo pasaulio rodo, kad esame toli nuo klimato kaitos supratimo", - teigiama WCD.

Deklaracijoje teigiama, kad Žemės klimatas svyruoja, su šaltaisiais ir šiltaisiais laikotarpiais, jau visą planetos egzistavimo laiką, todėl "nenuostabu, kad dabar išgyvename atšilimo laikotarpį".

Klimato modeliai "nė iš tolo nėra tikėtini kaip pasaulinės politikos priemonės", nes, pavyzdžiui, neatsižvelgiama į anglies dioksido, kuris "nėra teršalas", naudą.

"Jis yra būtinas visai gyvybei Žemėje", - sakoma deklaracijoje. "Fotosintezė yra palaima. Daugiau CO2 yra naudingas gamtai, apželdina Žemę; papildomas CO2 kiekis ore skatina pasaulio augalų biomasės augimą. Jis taip pat naudingas žemės ūkiui, nes didina pasėlių derlių visame pasaulyje."

Pasirašiusieji teigia, kad nėra jokių statistinių įrodymų, "kad dėl visuotinio atšilimo stiprėja uraganai, potvyniai, sausros ir panašios stichinės nelaimės arba jos dažnėja".

"Nėra jokios ekstremalios klimato situacijos. Griežtai prieštaraujame žalingai ir nerealistiškai grynojo nulinio CO2 kiekio politikai, siūlomai 2050 m."

Praėjusiais metais B. Obamos administracijos mokslo sekretoriaus pavaduotojas Stevenas Kooninas (Steven Kooni) išleido knygą "Unsettled", kurioje teigiama, kad "mokslo žinių nepakanka, kad būtų galima daryti naudingas prognozes apie tai, kaip klimatas keisis artimiausiais dešimtmečiais, o juo labiau apie tai, kokie bus mūsų veiksmai".

Jis teigė, kad mintis, jog klimato kaita yra išspręsta, žemina ir atšaldo mokslo įmonę, "stabdo jos pažangą sprendžiant šiuos svarbius klausimus".

2020 m. ilgametis žaliųjų aktyvistas Maiklas Šelenbergeris (Michael Shellenberger) parašė knygą "Apokalipsė niekada" (Apocalypse Never), kurioje apgailestavo, kad pokalbis apie klimato kaitą "išėjo iš kontrolės".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastov...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau