Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

3 dalykai, pagal kuriuos moteris renkasi vyrą

Priežastys gali būti ne tik sąmoningos, bet ir pasąmoningos. Kartais būna, kad moteris pasirenka vyrą, bet negali paaiškinti, kodėl. Tai reiškia, kad priežastys buvo pasąmoningos. Šiame straipsnyje pabandysiu aptarti įvairias priežastis. Moteris vyrą renkasi pagal tris kriterijus. Mes tai išspręsime.

Pirmas punktas. Vyro kvapas. Dažnai tai būna ne kvepalai, o tikrasis vyro kvapas. Prakaitas, plaukai - visa tai skleidžia kvapą. Esmė ne ta, kad jis maloniai kvepia ir gerai jaučiasi. Kvapai mums parodo, kiek žmogus mums tinka, ir tai vyksta pasąmoningai. Pasąmoniniu lygmeniu iš kvapo žinome, su kuo susilauksime sveikų palikuonių.

Ir tai nebūtinai turi būti stiprus vyro kvapas. Galite jo visai nepastebėti. Tačiau pasąmonėje jūsų kūnas tai priims. Ir šis žmogus jums pradės patikti. Ir jei moteriai vyras patinka iš pirmo žvilgsnio, tai nebūtinai veikia jo kvapas. Bet kartais meilė iš pirmo žvilgsnio, tai tik vyro kvapas, kuris žaidė. Moteris pasirinko jį.

Antrasis punktas. Jei žmogus neatbaido išvaizda ir kvapu, tada pradeda veikti sąmoningi dalykai. Pavyzdžiui, kiek žmogus turi pinigų. Tai labai logiška, nors vyrai mano, kad tai neteisinga. "Negalima rinktis žmogaus pagal pinigus", - sakoma.

Tačiau pinigai - tai ramybė. Tai reiškia, kad vyras yra paklausus visuomenėje. Jis gali užtikrinti ramų gyvenimą. Jis gali pasirūpinti vaiku. To nori moteris. O pinigai yra raktas į gerą ir ramų gyvenimą. Tai nebūtinai reiškia norą viską pasiimti ir išleisti, kaip mano kai kurie vyrai. Bet šiaip ar taip, tai labai svarbus dalykas.

Ir trečias punktas. Šis punktas panašus į antrąjį, tačiau šiek tiek skiriasi. Esmė ta, kad šis žmogus yra perspektyvus. Kas jam nutiks ateityje? Ar jis bus šalia? Ar ateityje jis turės pinigų? Vyras gali neturėti pinigų, bet jei moteris matys, kad jis yra atkaklus, išradingas ir t. t., patrauklumo lygis bus aukštesnis.

Tai reiškia, kad net ir neturint pinigų yra šansas, jei moteris tiki vyru. Ir atvirkščiai, vyras gali turėti pinigų. Tačiau moteris žino, kad tai yra palikimas arba tėvų pinigai. Protinga moteris į tai nesivelia, nes žino, kad tai baigsis. Tai reiškia, kad ji kelia pavojų vaiko gyvybei ir ramybei.

Taip, yra daugiau taškų. Tačiau manau, kad šie trys yra labai svarbūs, kurių negalėjau nepastebėti.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau