Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 5

Pasaulio ekonomikos forumas įsakė žurnalistams nutraukti slaptos darbotvarkės atskleidimą

Pasaulio ekonomikos forumas paprašė pagrindinių žiniasklaidos priemonių ir žurnalistų "liautis" atskleisti jų slaptą darbotvarkę ir vietoj to sutelkti dėmesį į svarbesnius klausimus, tokius kaip "klimato kaita" ir "dezinformacija internete".

WEF vykdomasis direktorius Adrianas Monckas (Adrian Monck) taip pat pliekė politikus, kurie suabejojo globalistinės organizacijos politiniais pasiūlymais, ypač Kanadoje, sukėlusiais nacionalines diskusijas apie nuo pandemijos pradžios didėjančią WEF kontrolę pasaulyje ir besivystančią energetikos krizę.

"Deja, Kanada buvo viena iš tų vietų, kur... yra pažeidžiama dezinformacija. Tai atvira visuomenė. Ir... ta konkreti dezinformacijos kryptis pateko į pagrindinę srovę", - šeštadienį interviu CBC radijo laidai "The House" sakė Monckas.

"Kanada dabar turėtų kalbėti apie daugelį dalykų. Ji tikrai neturėtų kalbėti apie čia, Ženevoje, įsikūrusį Pasaulio ekonomikos forumą".

"Žinote, iš tikrųjų yra svarbesnių klausimų, apie kuriuos ji turėtų galvoti."

"Tai tikrai buvo kažkas, ką perėmė kai kurie valstybės remiami dezinformacijos veikėjai, ir kai kuriose geografinėse vietovėse tai ėmė gyventi savo gyvenimą", - pridūrė Monckas.

Infowars.com praneša: Monckas toliau teigė, kad terminas "Didysis iš naujo nustatymas" iš tiesų yra tik nekenksmingas COVID pandemijos metu sukurtas pokalbis, kuris nenusipelno jokio realaus dėmesio.

"Idėja buvo ta, kad mes taip pat turėtume pabandyti pasiūlyti žmonėms, kad jie pagalvotų apie tai, kaip juos išleisti tokiems ilgalaikiams dalykams, kurie padėtų kovoti su klimato kaita, padėtų perkvalifikuoti darbo vietas ir spręsti visus didesnius, ilgalaikius uždavinius", - sakė jis CBC radijo laidos "The House" vedėjai Catherine Cullen.

"Vienas iš dalykų, kuriuos mūsų organizacija stengiasi daryti, yra pasakyti žmonėms: "Pažvelkite toliau nei viena savaitė, trys mėnesiai ir pagalvokite apie kai kuriuos ilgalaikius dalykus, kuriuos galėtumėte padaryti. Būtent to ir buvo siekiama 2020 m. vasarą vykusiu didžiuoju perkrovimu".

Po to Monckas pasiūlė, kad visi, kurie drįsta kritikuoti WEF, yra antisemitai.

"Žaviuosi kiekvienu, kuris priima sprendimą savo gyvenimą skirti viešajam gyvenimui, - sakė jis. "Tai nėra lengvas kelias, bet manau, kad visų markių politikai turi labai atidžiai žiūrėti į savo vartojamą kalbą ir į tai, iš kur kyla kai kurie iš šių dalykų, ir ar jie nekyla iš... dezinformacijos ir ypač antisemitizmo erdvės.

"Manau, kad jie turi labai atidžiai pažvelgti į save ir į veidrodį", - pridūrė jis.

Žinoma, Monko argumentas pats savaime yra dezinformacija.

WEF įkūrėjas Klausas Schwabas (Klaus Schwab) pats gyrėsi, kad jo organizacija per Jaunųjų pasaulio lyderių programą "prasiskverbė į daugelio vyriausybių kabinetus", kad palengvintų savo "Didžiojo pertvarkymo" politiką.

Didysis persitvarkymas - tai daugialypė iniciatyva, kuria siekiama deindustrializuoti išsivysčiusį pasaulį, pertvarkyti pasaulinę maisto sistemą atsisakant mėsos ir pakeičiant ją vabzdžiais, sukurti Kinijos stiliaus socialinių kreditų vertinimo sistemą ir griežtai kontroliuoti žmonių judėjimą - visa tai daroma kovos su klimato kaita ir "demokratijos" išsaugojimo vardan.

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau (Justin Trudeau) ir Nyderlandai atidžiai sekė Jungtinių Tautų ir WEF Didžiojo persitvarkymo darbotvarkę, ypač jos pasiūlymą mažinti azoto išmetimą ribojant trąšų kiekį, kuris sukėlė masinius ūkininkų sukilimus.

Taip pat Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron) praėjusį mėnesį paskelbė piliečiams "gausos pabaigą", pasigirdus pranešimams, kad sparčiai augančios energijos kainos, kurias sukėlė su WEF susijusios vyriausybės, reaguodamos į padėtį Ukrainoje, šią žiemą drastiškai sumažins žmonių galimybes šildyti savo namus.

Ir nepamirškite, kad Šri Lankos šalis žlugo po to, kai jos vyriausybė privertė priimti WEF politiką, atsispindinčią jos aplinkos socialinio valdymo (ESG) balų sistemoje, tikriausiai todėl WEF neseniai ištrynė savo straipsnį, kuriame gyrėsi planu iki 2025 m. Šri Lanką paversti utopija.

Suprasdamas, kad žmonės prabyla apie jo Didžiojo perkrovimo darbotvarkę, WEF šią vasarą sušaukė aukščiausiojo lygio susitikimą, kuriame aptarė, kaip "atkurti visuomenės pasitikėjimą".

Nepaisant WEF šmeižto, vadinančio kritikus sąmokslo teoretikais, Didžiojo persitvarkymo darbotvarkę galima išsamiai išnagrinėti paties Švabo knygoje "COVID-19: Didysis atstatymas".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau