Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 5

Trudeau teigia, kad žmonės nekenčia politikų, nes kenčia nuo "klimato nerimo"

Pasak Kanados ministro pirmininko Justino Trudeau (Justin Trudeau), paprasti žmonės nekenčia politikų, nes jie yra psichiškai nesveiki ir kenčia nuo "klimato nerimo", dėl kurio žmonės tampa iracionalūs.

J. Trudeau išsakė šias pastabas, kai žurnalistas jo paklausė, kas, jo nuomone, lemia tariamą "grėsmių, su kuriomis susiduria politikai, augimą".

Kanados ministras pirmininkas, kuris yra atsakingas už vienus autoritariškiausių pasaulyje COVID-19 užraktų ir skiepų įpareigojimų, užsiminė, kad kanadiečiai, kuriuos piktina jo politika ir kurie priešinasi jo darbotvarkei, kenčia nuo psichikos sutrikimų.

Trudeau, Pasaulio ekonomikos forumo jaunasis pasaulio lyderis, šį gėdingą pareiškimą padarė per virtinę menkinančių komentarų apie Kanados gyventojus, kai žurnalistas jo paklausė apie esą "išaugusias grėsmes", su kuriomis susiduria politikai.

Žurnalistas nedetalizavo minėtų grėsmių ir nepateikė jokių pavyzdžių, nors Trudeau vyriausybė, siekdama išvengti kritikos, vis dažniau vaizduoja save Kanados žmonių auka.

Padaręs pauzę ir atrodęs emociškai sujaudintas klausimo, Trudeau, be kitų veiksnių, kaltino "didėjantį nerimą dėl klimato kaitos".

"Mes daug ką išgyvenome. Kaip šalis [ir] kaip pasaulis per šiuos pastaruosius metus", - sakė Trudeau, prieš apkaltindamas savo politinius oponentus psichikos ligomis.

"Akivaizdu, kad pandemija, didėjantis nerimas dėl klimato kaitos. Mūsų ekonomikos transformacijos. Psichikos sveikatos ir priklausomybės problemų didėjimas, ypač dėl opioidų krizės, kuri niokojo bendruomenes visoje šalyje. Tai didelis spaudimas daugeliui žmonių", - sakė J. Trudeau, prieš teigdamas, kad "reikės vyriausybės įsakymų", kad būtų išspręstos kanadiečius ir kitus žmones kamuojančios problemos.

T. Trudeau toliau tvirtino, kad Kanada "įveikė pandemiją" geriau nei visas likęs pasaulis, pamiršdamas paminėti masinius sunkvežimių vairuotojų protestus, dėl kurių buvo uždaryta sostinė Otava ir kiti didieji metropoliai, priešinantis drakoniškiems T. Trudeau draudimams ir įgaliojimams.

National File ataskaita: Nors Trudeau vyriausybė, panašiai kaip Bideno vyriausybė Jungtinėse Valstijose, desperatiškai stengėsi bet kokį pasipriešinimą jos darbotvarkei pavaizduoti kaip smurtaujančių dešiniųjų ekstremistų pasipriešinimą, Kanados sunkvežimių vairuotojų protestai prieš Trudeau įsakymus pasirodė esą didžiausias taikus pilietinio nepaklusnumo aktas šalies istorijoje - bent jau iš tų, kurie priešinosi skiepų įsakymams.

Vinipege per konvojaus demonstracijas kraštutinių kairiųjų "Antifa" narys, kaltinamas serijine pedofilija, bandė nužudyti kelis demonstrantus, taranuodamas juos savo automobiliu. Nepaisant to, kad savo visureigiu nupjovė ir sužeidė keturis, policija atsisakė šį išpuolį pavadinti terorizmu ar net politiškai motyvuotu išpuoliu, o teigė, kad tai buvo paprasčiausias "atsitrenkimas ir pabėgimas".

Žiniasklaidos vykdomas Vinipego konvojaus išpuolio dangstymas visiškai skiriasi nuo elgesio su pačiais konvojaus demonstrantais, kuriuos Kanados žiniasklaida ir premjeras J. Trudeau, be kita ko, apkaltino "naciais", "konfederatais" ir "baltųjų viršenybės šalininkais" už tai, kad jie nenorėjo sutikti su eksperimentiniu smūgiu.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau