Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dirbtinis Intelektas » 2022 » Rugsėjo » 10

Kinijos technologijų bendrovė generaliniu direktoriumi paskyrė dirbtiniu intelektu varomą virtualų humanoidinį robotą

Kinijos technologijų bendrovė savo generaliniu direktoriumi paskyrė dirbtinio intelekto valdomą robotą humanoidą ir teigia, kad jis užtikrins "sąžiningą ir veiksmingą darbo vietą visiems darbuotojams".

Internetinių žaidimų ir metaverslo bendrovė "NetDragon Websoft" paskelbė paskyrusi virtualų humanoidinį robotą, žinomą kaip ponia Tang Yu,

Šis dirbtinio intelekto valdomas robotas bus "realaus laiko duomenų centras ir analitinė priemonė", padedanti priimti sprendimus Kinijos organizacijoje.

Apie tai praneša "Mail Online": Tang Yu vadovaus pagrindinei bendrovės dukterinei įmonei "Fujian NetDragon Websoft" ir simbolizuos jos siekį įtraukti dirbtinį intelektą į valdymą. 

Nuo 1999 m., kai buvo įkurta ši technologijų bendrovė, ji tapo viena iš labiausiai gerbiamų Kinijos vaizdo žaidimų ir mobiliųjų programų kūrėjų.

Ji yra atsakinga už internetinius daugelio žaidėjų žaidimus "Heroes Evolved" ir "Conquer Online" bei atitinkamas "Android" programėles, taip pat "Conquer Poker - Texas Hold'em".

"NetDragon Websoft" pranešime spaudai rašoma: "Paskyrimas - tai žingsnis, kuriuo siekiama tapti dirbtinio intelekto naudojimo pradininku, siekiant pakeisti įmonių valdymą ir peršokti į naują veiklos efektyvumo lygį.

Tang Yu paskyrimas pabrėžia bendrovės "AI + valdymas" strategiją ir yra svarbus etapas siekiant tapti "metaverslo organizacija".

Bendrovė "NetDragon Websoft" dar neatskleidė svarbių detalių apie Tang Yu pareigas ir kaip jos prisidės prie bendrovės valdymo.

Tačiau buvo pasakyta, kad ji prižiūrės milijardinės bendrovės "organizacinio ir efektyvumo skyriaus" veiklą.

Pranešime spaudai teigiama: Tang Yu racionalizuos procesų eigą, gerins darbo užduočių kokybę ir didins vykdymo greitį. 

"Tang Yu" taip pat tarnaus kaip realaus laiko duomenų centras ir analitinė priemonė, padedanti priimti racionalius sprendimus kasdienėje veikloje, taip pat sudarys sąlygas veiksmingesnei rizikos valdymo sistemai. 

Be to, tikimasi, kad "Tang Yu" atliks svarbų vaidmenį ugdant talentus ir užtikrinant sąžiningą ir veiksmingą darbo vietą visiems darbuotojams.

Bendrovės "NetDragon" pirmininkas Dr. Dejianas Liu (Dejian Liu) atskleidė, kad bendrovė toliau tobulins "Tang Yu" algoritmus, siekdama "transformuotis į metaverslu pagrįstą darbo bendruomenę".

Jis sakė: "Mes tikime, kad dirbtinis intelektas yra įmonių valdymo ateitis, o ponios Tang Yu paskyrimas rodo mūsų įsipareigojimą iš tiesų pradėti naudoti dirbtinį intelektą, kad pakeistume savo verslo valdymo būdą ir galiausiai paskatintume savo būsimą strateginį augimą.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau