Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 12

Po to, kokias klaidas daro vyras, moteris nebegali jo mylėti

Jei vyras nori, kad moteris jį įsimylėtų, jis neturėtų iš pradžių daryti klaidų. Pirmą kartą susitikus, per pirmąjį pasimatymą ar net santykių pradžioje. Atrodo, kad prasidėjus santykiams niekas negresia. Bet ne, gali būti padaryta klaidų ir moteris nebegali mylėti vyro. Šiandien apžvelgsime šias klaidas.

Pirmoji klaida - seni santykiai. Problema ne ta, kad jie buvo. Kaip sakoma, buvo ir buvo, ir nieko blogo tame nėra. Klaida yra ta, kad vyras neteisingai elgiasi su savo buvusiąja. Pavyzdžiui, kalbėti apie tai, kokia ji bloga. Jos negerbia ir kritikuoja. Pavyzdžiui: "Mano buvusioji neturėjo nė menkiausio supratimo, priešingai nei tu."

Vyras galvoja, kad sako jai komplimentą, bet iš tikrųjų jis daro klaidą. Juk moteris supranta, kad staiga ji taps ta buvusiaja, ir ji pati sulauks tokio pat elgesio. Jei vyras parodo, kaip blogai elgiasi su savo buvusiąja, moteris tai supranta kaip savo ateitį. Ir nėra jokio noro mylėti tokį žmogų.

Antroji klaida - apsimetinėti. Pavyzdžiui, per pirmąjį pasimatymą vyras apsirengė padoriai, sumokėjo už moterį, atidarė duris, buvo džentelmenas. Praeina mėnuo, ir vyras nebeapsimetinėja. Jis elgiasi taip, kaip elgėsi anksčiau. Nelabai rūpinasi savimi, nemoka ir pan. Taigi vyras susikuria įvaizdį ir jo nesilaiko.

O protinga moteris supranta, kad toks vyras ir toliau apgaudinės, apsimetinės ir pan. Ir neįmanoma mylėti žmogaus, kurio net negali atpažinti, nes jis visada apsimeta. Vieną dieną jis jumis rūpinasi, o kitą - pamiršta. Nėra jokio noro mylėti žmogų, kuriuo nepasitikite, kuriuo nebepasitikite.

Trečioji klaida - visiškai pasinerti į moterį. Nuolat jai rašyti, skambinti, skirti dėmesio. Moterims visa tai patinka, bet saikingai. Kai vyras pamiršta viską, išskyrus moterį, moteris nustoja jį mylėti. Net jei moteris paprašo, vėliau ji supras, kad to nenorėjo.

Vyras yra mylimas, nes yra stiprus, dirba, turi pomėgių, turi savo nuomonę, yra asmenybė. Jei vyras ištirpsta moteriai, kad jai įtiktų, ji mato, kad jame nebėra vyro. Jis tuščias. Po to nebelieka noro mylėti vyrą. Išskyrus tai, kad juo pasinaudotų. Taip elgiasi kai kurios moterys, kai vyras taip elgiasi.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 15:18 Receptai – Patiekalai Šokolado ir kokosų pyragaičiai
Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, van...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau