Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 13

Beveik 30 santuokos metų ir 12 nuoširdžių išvadų apie santuoką

Po 5-10 metų staiga gali paaiškėti, kad asmuo, su kuriuo esate, nėra tas pats, su kuriuo išėjote iš civilinės metrikacijos biuro. Po 20 metų gali paaiškėti, kad tai tas pats žmogus.

Prieš dvidešimt aštuonerius metus ištekėjau. Iki šiol tebesu toje "santuokoje" ir planuoju čia likti.

Visų pirma, tai smagu. Kartais iki ašarų.

Antra, tai privaloma mokymosi patirtis, o man patinka mokytis. Išmokstama tylėti ir paklusti, o paskui atvirai sakyti, ką galvoji, tupėti kojomis ir "siautėti laive". Trečia, ketvirta ir t. t., "santuoka" visomis prasmėmis yra labai besivystantis dalykas. Asmeninis augimas garantuotas!

Nuolat mokotės naujų vaidmenų. Spektakliai skirtingi, aktoriai tie patys. Jie yra režisieriai. Jie yra rašytojai.

O svarbiausia - laimė.

Žinoma, laimės yra visur, bet šeimoje ji ypatinga. Šilta.

Po 28 santuokos metų suprantate kai ką apie gyvenimą kartu, ko anksčiau nebuvo. Galbūt taip sakoma Šventajame Rašte: "...ir du taps vienu kūnu, kad būtų nebe du, bet vienas kūnas. (Mato evangelija).

Toks patirties ir emocijų sluoksnis supiltas į paprastas išvadas, kurių būtų galima parašyti daug daugiau.

Štai 12 pagrindinių:

1. Susituokti tik iš meilės. Žinoma, iš limonado galima pasigaminti limonadą ir be jo. Tačiau abipusė meilė suteikia didelį pranašumą ir šimteriopai palengvina būsimas užduotis.

2. Kiekvienas iš mūsų turi skirtingą šeimos, kurioje gyvena, metaforą. Vieniems šeima yra darbas, kitiems - mokymasis, tretiems - išeitis. Svarbu suprasti savo šeimos metaforą (ar metaforas). Kuo greičiau tai suprasite, tuo lengviau bus ją valdyti, keisti ir formuoti. Kuo geriau joje bus gyventi.

3. Kai abu partneriai yra kilę iš funkcionalių - pilnaverčių ir pasiturinčių - šeimų, tai fantastiškas fonas. Tiesiog Bingo.

4. Tėvų istorijas visada perkeliame į savo šeimą. Kartais visa, kartais - nežinomais gabalėliais, bet mes neišvengiamai juos perkeliame.

5. "Žmonės (ne)keičiasi" yra kvantinis dėsnis. Tai ir tiesa, ir netiesa tuo pačiu metu.

Po 5-10 metų galite staiga pastebėti, kad asmuo, su kuriuo esate, visai ne tas, su kuriuo išėjote iš civilinės metrikacijos biuro. Po 20 metų suprasite, kad tai tas pats žmogus.

Per gyvenimą, taigi ir per santykius, žmonės labai keičiasi. Tačiau tai vis dar tas pats geras, malonus, linksmas ir įdomus žmogus, kuriam kažkada pasakėte "taip". Svarbu sugebėti išlaikyti širdyje tą kadaise nugalėtą vaizdą ir labai jį puoselėti savo viduje. Tada visi pokyčiai bus tik papildomi praturtinantys niuansai.

6. "Taip, mano vyras kartais gali klysti, bet jis amžinai yra mano vyras" - ši taisyklė man asmeniškai daug kartų padėjo.

Esame toje pačioje valtyje. Turime derėtis.

Turite pripažinti, kad tai veikia tik tada, jei pavyksta išsaugoti meilę. Jei ne, labai sunku susitarti.

7. Kiekvienas iš mūsų visada turėtų turėti savo privačią teritoriją. Savo kambarius, savo įmones, savo erdvę, savo finansus. Ši teritorija neturi būti naudojama visą laiką ir atskirta viena nuo kitos. Svarbiausia yra pati nuošalumo galimybė. Bent jau retkarčiais.

8. Yra tik vienas būdas išsaugoti šeimą ir santykius: jei abu nuoširdžiai to nori. Vieno dueto nario noro ir jėgų retai kada pakanka, kad abu būtų "laimingi".

9. Tai, kad žmonės dešimtmečius išlaikė savo sąjungą, nereiškia, kad jie neturėjo priežasčių išsiskirti. Tai reiškia, kad jie jų nenaudojo. Tai viskas.

10. Kiekvienoje (!) 20-30 metų trunkančioje sąjungoje būna daugybė mažų skyrybų priežasčių, kelios didelės ir pora ar trys 10-12 kamuolių audros, kurių dauguma sąjungų tikrai nesugebėjo suvaldyti ir išsiskyrė, tačiau šie du sugebėjo ir išlaikė šeimą kartu.

Ne, tai nereiškia, kad jie pasielgė teisingai, kaip ir nereiškia, kad išsiskyrusieji pasielgė teisingai.

Tai reiškia, kad gyvenimas išbandė jų sąjungą. Testas išlaikytas.

11. Pasaulyje yra tik viena garantija - kad pasaulyje nėra jokių garantijų. Kadangi pasaulyje nėra jokių garantijų, jų nėra ir santykiuose. Tai, kas dabar atrodo sutvirtinta, rytoj gali virsti smėliu. Gyvenimas sugeba pasukti už kampo ir pasijuokti iš mūsų planų, pakylėti jausmus iki tam tikro laipsnio ir juos panaikinti.

Taigi - mylėkite ir vertinkite tai, ką turite dabar, ir mėgaukitės kiekviena akimirka.

12. padėkokite už tai, ką turite. Ačiū Dievui, kad išrado "santuoką". Tai puiki vieta tiems, kurie ja tikrai tiki. Dėkoju savo vyrui už visą sunkų darbą, kurį jis atliko, kad mūsų šeima būtų laiminga. Tik aš žinau, koks puikus žmogus jis yra. Kiekvieną dieną žaviuosi jo išmintimi ir dėkoju Dievui už jį.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:10 Receptai – Patiekalai Česnakas, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Česnakas, Pienas.

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau