Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 14

Teismas įpareigojo Billą Gatesą liudyti dėl COVID Jab mirčių

Indijos teismas nurodė Billui Gatesui duoti parodymus artėjančiame teismo procese dėl moters, kuri mirtinai susižalojo gavusi Covid-19 injekciją, mirties.

Bombėjaus Aukštasis teismų teismas nustatė terminą iki lapkričio 17 d., iki kurio Gatesas, Indijos vyriausybė ir Indijos Serumo institutas (Serum Institute) turi pateikti atsakymus, ir paskyrė posėdį tą pačią dieną.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone. Šiame straipsnyje yra begalybė nuorodų, todėl jas galite rasti straipsnyje Court Orders Bill Gates To Testify Over COVID Jab Deaths

Childrenshealthdefense.org praneša: Dilip Lunawat vasario mėn. pateiktame ieškinyje teigė, kad jo dukra Snehal Lunawat mirė 2021 m. kovo 1 d. dėl komplikacijų, atsiradusių dėl vakcinos "Covishield". Jis reikalauja ₹1000 krorų (maždaug 126 mln. JAV dolerių) kompensacijos.

Ieškinyje teigiama, kad Lunawat "neteko vyresniosios dukters. Jo netekties negalima nei paaiškinti žodžiais, nei kompensuoti pinigais. Priteisiant kompensaciją galima tik tam tikra prasme pagelbėti".

Atsakovai byloje yra Serumo instituto generalinis direktorius Adaras Poonawalla (Adar Poonawalla), Billas Gatesas (Bill Gates), kaip vakcinos "Covishield" kūrimo partneris, Indijos sveikatos ir šeimos gerovės ministerija, Indijos Maharaštros valstija, Indijos generalinis vaistų kontrolierius, buvęs Visos Indijos medicinos mokslų instituto direktorius ir kiti.

Pranešama, kad Gatesui atstovaujantis advokatas atvyko į Aukštąjį teismą priimti pranešimo.

33 metų gydytojas mirė dėl "reto kraujo krešėjimo reiškinio" po skiepijimo

Snehal Lunawat buvo 33 metų gydytoja ir SMBT odontologijos koledžo ir ligoninės vyresnioji dėstytoja Maharaštros valstijoje. Pasak jos tėvo, ji, kaip sveikatos priežiūros darbuotoja, buvo priversta pasiskiepyti "Covishield" vakcina.

2021 m. sausio 28 d. Snehal gavo "Covishield" vakciną, kurią gamina Serumo institutas. Jos tėvas teigia, kad jo dukra buvo patikinta, jog vakcinos yra visiškai saugios ir nekelia jokio pavojaus jos sveikatai.

Tačiau, tėvo teigimu, praėjus vos kelioms dienoms po vakcinos priėmimo, Snehal, dalyvaudama seminare, pajuto stiprius galvos skausmus ir vėmimą, dėl kurių ji buvo paguldyta į ligoninę. Ten gydytojai teigė, kad jai pasireiškė kraujavimas į smegenis, mažas trombocitų skaičius ir susidarė kraujo krešuliai.

Praėjus 14 dienų ir jos būklei nepagerėjus, Snehal šeima perkėlė ją į kitą ligoninę, kur po aštuonių dienų ji mirė.

Snehal pasireiškė "retas kraujo krešėjimo įvykis" - komplikacija, dėl kurios jos kraujyje sumažėjo trombocitų skaičius, nes padidėjo kraujavimas smegenyse.

Ieškinyje teigiama, kad kai kuriose šalyse šios nepageidaujamos reakcijos buvo susijusios su "AstraZeneca" ir "Covishield COVID-19" vakcinomis.

Ieškinyje teigiama, kad skiepijimas vyko remiantis "klaidingu pasakojimu

Ieškinyje minimas Bilo ir Melindos Geitsų fondas (angl. Bill & Melinda Gates Foundation, BMGF) už jo vaidmenį padedant pagreitinti iki 100 mln. vakcinos "Covishield" dozių gamybos ir pristatymo procesą, kad jos būtų išplatintos Indijoje ir įvairiose besivystančiose šalyse.

Lunawat ieškinyje "kaltino vyriausybę ir kitus asmenis neteisingai pateikus faktus apie COVID-19 vakciną, melagingai teigiant apie jos saugumą ir "verčiant" gydytojus vartoti vakciną".

Lunawat teigė, kad jo dukra buvo įtikinta gauti vakciną dėl "tariamo melagingo pasakojimo".

Ieškinyje apibūdinama, kad prie šio "melagingo pasakojimo" prisidėjo Indijos visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnų interviu šalies žiniasklaidoje, įvardijant kelis iš šių interviu, įskaitant Indijos generalinio vaistų kontrolieriaus daktaro VG Somani interviu, kuris buvo transliuotas 2021 m. sausio 4 d. ir kurio metu Somani teigė, kad "vakcinos yra 110 proc. saugios".

Būtent "remiantis tokiais melagingais pasakojimais ir aukštesniųjų valdžios institucijų melagingais teiginiais ... ir jų įgyvendinimu valstijos valdžios institucijoms be jokio tinkamo patikrinimo, [sveikatos priežiūros darbuotojai, kaip antai advokato dukra, buvo priversti pasiskiepyti", teigiama ieškinyje.

Be nurodytų atsakovų, ieškinyje taip pat raginama imtis veiksmų prieš socialinės žiniasklaidos platformas, tokias kaip "Facebook" ir "YouTube", ir pagrindinę žiniasklaidą dėl jų vaidmens skleidžiant "melagingus pasakojimus" ir dėl tariamo informacijos apie neigiamą vakcinų poveikį, neveiksmingumą ar nesėkmingumą nuslėpimo.

Ieškinyje prašoma pripažinti, kad Indijos valstybės institucijos yra atsakingos už Snehal mirtį, valdžios institucijos raginamos paskelbti informaciją apie šalutinį COVID-19 vakcinų poveikį ir imtis priemonių, kad būtų sustabdytos tolesnės piliečių mirtys dėl jų neigiamo poveikio, taip pat valdžios institucijos raginamos reikalauti kompensacijos iš Serumo instituto.

Lunawat sakė, kad siekia teisingumo dėl savo mirusios dukters ir dėl "daugybės kitų žmonių, kurie gali būti nužudyti" dėl vakcinų sukeltų sužalojimų.

Dėl gydytojos mirties buvo atliekamas PSO tyrimas

Tai ne pirmas kartas, kai Snehal šeimai pavyko priversti žiniasklaidą papasakoti jos istoriją - incidentas pirmą kartą tapo žinomas Indijoje dėl jos šeimos pastangų, kad būtų pradėtas tyrimas dėl jos mirties.

Kaip anksčiau pranešė "The Defender", Snehal šeima iš pradžių kreipėsi į Indijos vyriausybę ir Serumo institutą, prašydama ištirti jos mirtį, nes ji buvo užregistruota kaip nepageidaujamas įvykis Indijos duomenų bazėje "Nepageidaujamas įvykis po imunizacijos" (AEFI).

Tačiau patenkinamo atsakymo negavo, todėl šeima kreipėsi į Pasaulio sveikatos organizaciją (PSO), kuri ištyrė šį įvykį.

Dėl šeimos spaudimo ir PSO bei Visos Indijos narkotikų tinklo įsikišimo 2021 m. rugsėjo 25 d. AEFI komitetas - po beveik septynis mėnesius trukusio delsimo - pripažino teiginį, kad Snehal mirtis buvo susijusi su vakcina. Komitetas 2021 m. spalio 2 d. paskelbė ataskaitą.

Tai buvo tik trečioji AEFI pripažinta vakcinos sukelta mirtis. Pranešama, kad pranešimo apie su vakcinomis susijusią mirtį procesas AEFI duomenų bazėje yra "nelengvas".

Kitose Indijos teismų bylose tiriamos pretenzijos dėl vakcinų žalos, Bilo Geitso vaidmuo

Snehal mirtis nėra vienintelė aukšto lygio Indijos teisinė byla, susijusi su vakcinų sukeltais sužalojimais arba siekiu atlyginti žalą prieš B. Gatesą ir kitus asmenis.

Kaip pranešė "The Defender", kitą bylą, Yadav prieš Maharaštrą, taip pat nagrinėjamą Bombėjaus Aukščiausiajame teisme, 2021 m. pabaigoje iškėlė mirusiojo Šri Hitesho Kadvės, kuris buvo "ne savo noru" paskiepytas 2021 m. rugsėjo 29 d. ir tą pačią dieną mirė dėl nepageidaujamos reakcijos į vakciną "Covishield", motina.

Mirusiojo šeima taip pat prašo atlyginti žalą iš Indijos visuomenės sveikatos įstaigų ir pareigūnų, Poonawalla ir Billo Gateso, kuris skunde įvardijamas kaip "organizatorius" ir kaip "įprastas masinės žmogžudystės skiepijant nusikaltėlis, veikiantis sąmoksle su vyriausybės pareigūnais".

Indijos advokatų asociacija - neformali Indijos teisininkų grupė (Indijos advokatų taryba yra oficiali Indijos advokatų asociacija) - išvardija keletą kitų neseniai įvykusių teisinių įvykių, kuriuose reikalaujama, kad Indijos vyriausybės ir visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai atsakytų į pretenzijas dėl mirčių, kurias tariamai sukėlė COVID-19 vakcinos.

Pavyzdžiui, Indijos Aukščiausiasis Teismas rugpjūčio 29 d. išsiuntė pranešimą šalies centrinei vyriausybei, prašydamas pateikti atsakymą dėl dviejų vaikų, kurie, kaip teigiama, mirė dėl nepageidaujamo vakcinos poveikio.

Rugpjūčio 10 d. Indijos Keralos valstijos Aukštasis teismas nurodė Indijos vyriausybei nedelsiant parengti gaires dėl kompensacijų skyrimo nukentėjusiesiems nuo vakcinų sukeltų sužalojimų ir šalutinio poveikio, o vyriausybė teismui nurodė, kad šiuo metu tokia politika yra rengiama.

O anksčiau šiais metais Keralos valstijos Aukštasis teismas pareikalavo Indijos vyriausybės atsakymo dėl devyniolikmetės moters, kuri mirė, kaip įtariama, dėl vakcinos poveikio, bylos.

Indijos gydytojai vadovauja iniciatyvai, kuria skelbiama "tarptautinė medicinos krizė" dėl vakcinų sukeltų sužalojimų ir mirčių

Kol Indijos teismai nagrinėja ieškinius, grupė Indijos gydytojų vadovauja iniciatyvai, kuria siekiama atkreipti dėmesį į su COVID-19 vakcina susijusius sužalojimus ir mirtis.

Rugsėjo 10 d. daugiau kaip 400 gydytojų ir medicinos specialistų iš 34 šalių surengė spaudos konferenciją, kurios metu paskelbė tarptautinę medicinos krizę, kilusią dėl "ligų ir mirčių, susijusių su COVID-19 vakcinomis".

Deklaracijoje, kurią parengė susirūpinę gydytojai ir medicinos specialistai Indijoje, pateikiami aštuoni "neatidėliotini" reikalavimai, įskaitant raginimą nedelsiant nutraukti COVID-19 vakcinaciją ir ištirti visas anksčiau sveikų asmenų mirtis.

Indijos serumo institutas yra ne tik didžiausias pasaulyje vakcinų gamintojas pagal pagamintų ir parduotų dozių skaičių, bet ir gamina daugiau nei pusę pasaulyje kūdikiams skiriamų vakcinų.

Anksčiau, 2020 m. birželį, BMGF įsipareigojo Serumo institutui skirti sąlyginį 150 mln. dolerių finansavimą. 2020 m. spalį BMGF taip pat skyrė 4 mln. dolerių dotaciją, skirtą moksliniams tyrimams ir plėtrai, kuri yra atsako į COVID-19 problemą dalis.

2020 m. rugpjūtį Serumo institutas, bendradarbiaudamas su BMGF ir GAVI-Vakcinų aljansu, susitarė pagaminti iki 100 mln. dozių COVID-19 vakcinų, skirtų mažas ir vidutines pajamas gaunančioms šalims.

Savo oficialiame tinklaraštyje 2020 m. gruodį B. Gatesas rašė, kad jo fondas "prisiėmė tam tikrą finansinę riziką" dėl vakcinos, todėl, jei Oksfordo ir AstraZenecos vakcina nebus patvirtinta, Serumo institutui "nereikės prisiimti visiško nuostolio".

Serumo instituto generalinis direktorius Poonawalla anksčiau ragino apsisaugoti nuo ieškinių, kuriuose teigiama, kad COVID-19 vakcina pakenkė.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. 

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau