Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 14

CDC direktorius prisipažino, kad agentūra skleidė klaidingą informaciją apie Coviid-19 Jab saugumą

CDC direktorė Rochelle Walensky pripažino, kad agentūra sąmoningai klaidino visuomenę dėl Kovid-19 injekcijų saugumo duomenų, siekdama, kad "Big Pharma" liktų patenkinta.

Rugsėjo 12 d. paskelbtame laiške daktarė Walensky pripažįsta, kad CDC 2021 m. apskritai neanalizavo tam tikrų tipų pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius, nors anksčiau agentūra teigė, kad tai pradėjo daryti 2021 m. vasario mėn.

"CDC atliko PRR analizę nuo 2022 m. kovo 25 d. iki 2022 m. liepos 31 d.", - teigė Walensky. "CDC taip pat neseniai atkreipė dėmesį į ankstesnį pareiškimą, pateiktą laikraščiui "Epoch Times", kad paaiškintų, jog PRR nebuvo atliekama nuo 2021 m. vasario 26 d. iki 2021 m. rugsėjo 30 d."

Theepochtimes.com praneša: Walensky agentūra keliuose dokumentuose buvo pažadėjusi nuo 2021 m. pradžios atlikti tam tikros rūšies analizę, vadinamą proporciniu pranešimų santykiu (PRR), ataskaitose, pateiktose į vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimų sistemą, kurią ji padeda valdyti.

Tačiau birželio mėn. agentūra pareiškė, kad PRR neatlieka. Ji taip pat teigė, kad jų atlikimas "nepriklauso agentūros kompetencijai".

Susidūręs su prieštaravimu, CDC pareigūnas Dr. John Su liepos mėn. laikraščiui "The Epoch Times" teigė, kad agentūra PRR pradėjo atlikti 2021 m. vasario mėn. ir "tai daro iki šiol".

Tačiau vos po kelių savaičių CDC pareiškė, kad Su klydo.

"CDC atliko PRR nuo 2022 m. kovo 25 d. iki 2022 m. liepos 31 d.", - rugpjūtį laikraščiui "The Epoch Times" sakė atstovė spaudai.

Naujas Walensky laiškas, datuotas rugsėjo 2 d. ir rugsėjo 6 d. išsiųstas senatoriui Ronui Johnsonui (Ron Johnson) (R-Wis.), rodo, kad Walensky žino, jog jos agentūra pateikė klaidingą informaciją.

‘Trūko bet kokio pagrindimo’

Walensky laiške nebuvo jokio paaiškinimo, kodėl taip atsitiko.

Laiške "trūko bet kokio pagrindimo, kodėl CDC tam tikrais laikotarpiais vykdė PRRS, o kitais - ne", - atsakyme Walensky sakė Johnsonas, vyriausiasis respublikonas Senato Tėvynės saugumo ir vyriausybės reikalų tyrimų pakomitetyje.

"Jūs taip pat nepateikėte jokio paaiškinimo, kodėl daktaro Su teiginys ... visiškai prieštarauja CDC [pirminiam] atsakymui ... bei jūsų 2022 m. rugsėjo 6 d. atsakymui man", - pridūrė jis.

Jis pareikalavo, kad CDC pateiktų atsakymus dėl susidariusios situacijos, įskaitant tai, kodėl CDC iki kovo mėn. neatliko PRR ir kodėl agentūra klaidingai informavo visuomenę, teigdama, kad jokie PRR nebuvo atliekami.

CDC ir Walensky neatsakė į prašymus pateikti komentarus.

"Nė vienas CDC darbuotojas niekada tyčia neteikė klaidingos informacijos", - rugpjūtį elektroniniu paštu "The Epoch Times" sakė CDC atstovas, taisydamas ankstesnius agentūros atsakymus.

Atstovas teigė, kad klaidinga informacija buvo pateikta, nes CDC manė, kad "The Epoch Times" ir organizacija "Children's Health Defense", kuri gavo pirmąjį atsakymą, klausė apie kitokio pobūdžio analizę, vadinamą empirine Bajeso duomenų gavyba. Tačiau tiek "The Epoch Times", tiek "Children's Health Defense" savo užklausose konkrečiai nurodė PRR.

Akmenimis užversti

CDC iki šiol nepateikė "The Epoch Times" atliktų PRR rezultatų. Jų nepateikė ir Johnson. Maisto ir vaistų administracija, kuri atliko empirinę Bajeso duomenų gavybą iš vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimų sistemos ataskaitų, neseniai atsisakė pateikti "Epoch Times" bet kokius rezultatus.

Walensky naujajame laiške teigė, kad empirinė Bajeso duomenų gavyba yra patikimesnė, o PRR rezultatai "iš esmės atitiko EB duomenų gavybą ir neatskleidė jokių papildomų netikėtų saugumo signalų".

"Tačiau dėl to, kad šių analizių nepateikėte Kongresui ir Amerikos žmonėms, visuomenė negali patikrinti jūsų teiginio", - sakė Džonsonas.

Jis pridūrė, kad CDC "bendras skaidrumo trūkumas yra nepriimtinas, ypač atsižvelgiant į nenuoseklius CDC pareiškimus šiuo klausimu".

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone. P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.10.2019 laikas 14:59 Receptai – Patiekalai Svaiginantis Karštas Patiekalas Keptuvėje
Įdomus, skanus, sultingas karštas patiekalas! Puikūs pietūs visai šeimai. Išbandyk :)

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau