Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 25

MSM pripažįsta, kad geriausio gydytojo COVID injekcija pablogino jo vėžį

Žiniasklaida pripažino, kad vieno geriausio gydytojo COVID injekcija sukėlė jo vėžį, kuris paūmėjo ir išplito į kitas kūno dalis.

Šį stulbinantį prisipažinimą paskelbė laikraštis "The Atlantic" straipsnyje, pavadintame "Ar garsaus gydytojo COVID injekcija pablogino jo vėžį?".

Thegatewaypundit.com praneša: Tai lūžio taškas kairiųjų partijoje. Jie turi žinoti, kad viskas netrukus bus labai, labai blogai.

Daktaras Maiklas Goldenas (Michael Golden), geriausias imunologas Belgijoje, pastebėjo, kad jo vėžys smarkiai išplito po to, kai praėjusiais metais jam buvo suleista sustiprinamoji injekcija. Tai labai nerimą keliantis straipsnis.

Pagarba "The Atlantic" už tai, kad neslėpė šio pranešimo nuo savo skaitytojų.

Roksana Khamsi (Roxanne Khamsi) iš "The Atlantic" pranešė:

Praėjusių metų rugsėjo 22 d. Mišelis Goldmanas (Michel Goldman), belgų imunologas ir vienas žinomiausių Europos medicinos tyrimų gynėjų, užėjo į netoli savo namų esančią kliniką, pasiraitojo rankoves ir į ranką gavo stiprinamąją injekciją. Jis žinojo, kad jam jo prireiks labiau nei daugeliui kitų.

Vos keliomis savaitėmis anksčiau 67 metų Mišelis buvo nuvykęs pas savo jaunesnįjį brolį Seržą, branduolinės medicinos vadovą Laisvojo Briuselio universiteto ligoninėje, kur abu vyrai yra profesoriai. Mišelis naktį prakaitavo, jautė kaklo limfmazgių padidėjimą, todėl brolis nuvedė jį atlikti viso kūno kompiuterinės tomografijos tyrimą. Kai vaizdai pateko į Seržo kompiuterį, juose buvo matyti daugybė rausvų dėmelių, susitelkusių prie kairiojo Mišelio paakio ir besidriekiančių išilgai kaklo. Tai buvo imuninės sistemos vėžys - limfoma.

Atsižvelgdamas į savo sritį, Mišelis suprato, kad tai reiškia, jog netrukus jam bus sutrikdytas imunitetas dėl chemoterapijos. Artėjant dar vienai žiemai - ir galbūt dar vienai SARS-CoV-2 infekcijų bangai - tai reiškė, kad jis turėjo tik siaurą galimybę, per kurią jo organizmas visiškai sureaguos į COVID vakciną. Ankstesnį pavasarį gavęs dvi "Pfizer" vakcinos dozes, Mišelis greitai nuvyko pasiskiepyti trečiąja. Jei bandydamas nugalėti mirtiną vėžį jis turėjo praleisti mėnesius sugerdamas nuodus, tai bent jau nuo pandemijos jis turėjo kuo geriau apsisaugoti.

Tačiau po kelių dienų Mišelis kažkodėl pasijuto dar blogiau. Naktinis prakaitavimas pasidarė daug intensyvesnis, ir jis pastebėjo, kad - visai ne pagal savo charakterį - imasi pietų miego. Didžiausią nerimą kėlė tai, kad jo limfmazgiai buvo dar labiau patinę nei anksčiau. Jis vėl pasitarė su Seržu ir jie paskyrė dar vieną kūno skenavimą rugsėjo 30 d., likus šešioms dienoms iki numatytos vėžio gydymo pradžios. Jis vėl sėdėjo radiologijos kabinete, o brolis laukė, kol kompiuteryje pasirodys nuotraukos.

Seržo vešlūs antakiai raukšlėjosi, kai jis kalbėjosi su Mišeliu po to, kai pamatė skenogramas. ("Visada prisiminsiu jo veidą, jis buvo tiesiog neįtikėtinas", - pasakojo Mišelis.) Nuotraukose buvo matyti visiškai nauja vėžio pažeidimų virtinė - tiek daug dėmių, kad atrodė, tarsi kas nors Mišelio kūne būtų paleidęs fejerverkus. Maža to, pakitimai dabar buvo ryškūs abiejose kūno pusėse, o nauji telkiniai ypač žydėjo dešinėje Mišelio pažastyje ir palei dešinę kaklo pusę.

Mišelio hematologė, pamačiusi skenogramą, liepė jam pranešti tiesiai į artimiausią ligoninės vaistinę. Ji jam pasakė, kad jis tuoj pat turės pradėti vartoti steroidines tabletes. Toks greitas limfomos progresavimas vos per tris savaites buvo labai neįprastas...

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:33 Receptai – Patiekalai Gardus varškės pyragas
Pasigaminkime labai skanų ir gardų pyragą iš varškės.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau