Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugsėjo » 26

Kodėl saulėgrąžos ėmė žiūrėti ne į tą pusę?

Istoriškai didžioji dalis apsišvietusių sąmokslininkų gyvena didmiesčiuose arba bent jau daugiau ar mažiau dideliuose miestuose. Žinoma, šio klausimo niekas nuodugniai netyrė, tačiau greičiausiai taip yra dėl bendro gyventojų užimtumo. Pavyzdžiui, po darbo biure žmonės gali porą valandų pasėdėti prie interneto ir aptarti įvairias anomalijas, tačiau po 10 valandų darbo kombainu lauke konspiracijos mokslas ir kiti dalykai žmones mažai domina. 

Tačiau dabar laikai labai pasikeitė ir pranešimų apie anomalijas, gaunamų tik iš kaimo žmonių, labai padaugėjo.  Ūkininkų pastebėtos anomalijos yra skirtingo pobūdžio. Vieni pastebi, kad saulė pradėjo leistis ir leidžiasi ne toje vietoje, kurios nematyti miestuose, kiti rašo apie keistą gyvūnų elgesį, treti stebi įvairius stebuklus su vabzdžiais. Atrodo, kad anomalijos paveikia heliotropinius augalus, pavyzdžiui, saulėgrąžas, sėjamąsias, levandas ir pan. 

Kaip visi puikiai žinome, pavyzdžiui, saulėgrąžos, kol auga ir akivaizdžiai didėja jų masė, valandų rodyklės tarsi sukasi paskui saulę:

Šio reiškinio mechanizmas nėra tiksliai žinomas. Manoma, kad stiebus lemia osmosiniai procesai - ten, kur stiebas įšyla, vanduo greičiau teka aukštyn. Yra teorija apie jonų siurblius, yra teorija apie motorinius baltymus, galiausiai šiandien šviesos adeptai įrodė, kad viskas susiję su specifiniu augimo hormonu, kurio gamybą kontroliuoja saulės šviesa.  Kai hormono gaminama daugiau, ląstelės aktyviau dalijasi ir taip susuka kamieną. 

Iš tikrųjų, žinoma, tikslus mechanizmas nėra labai svarbus, nes bet kokiu atveju šio mechanizmo pagrindas yra Saulė - juda Saulė, juda ir stiebas. Tiksliau - taip ir buvo, nes pastaruosius porą metų saulėgrąžų žiedai atrodo visai ne ten, kur turėtų. Kiekvieną sezoną situacija blogėja:

konspirologija, įdomybės, anomalijos, gamta, augalai

Kartais anomalija paveikia tik kai kurias gėles, o kartais visas laukas atrodo visai kitaip.  Dabar ūkininkai nesupranta, kas vyksta.

Buvo pasiūlyta daug šio stebuklo paaiškinimų.

Todėl kai kas teigia, kad anomaliją sukėlė genetiškai modifikuotos saulėgrąžos, tačiau tai mažai tikėtina - apie anomaliją rašo ir žmonės, kurie net nebuvo prisilietę prie modifikuotų sėklų. 

Pavyzdžiui, yra 5G bokštų ar kitos karinės įrangos veikimo versija. Tačiau tai mažai tikėtina, nes visa ši įranga yra gana brangi ir neįprasta, o įrengti bet kokį prietaisą prie kiekvieno sodo nepakanka lėšų. 

Matricos trikdžių ir ateivių išsisukinėjimų nelaikome labai mažai tikėtinais, bet siūlome savo skaitytojams pažvelgti į naujas ir įdomias nibirologų nuotraukas: 

Taigi su kiekviena diena atsiranda vis daugiau įrodymų, kad Saulės sistemoje yra dar kažkas. Kas tai yra, tiksliai nežinome, tačiau viskas rodo, kad pagrindinis komplekso objektas yra žvaigždės masės ir greičiausiai kažką spinduliuoja. Nors dėl chemtreilų ir nuolat virš miestų tvyrančio smogo šios spinduliuotės nematome, fotosintezės ir cheminių reakcijų apgauti neįmanoma.

Taigi, jei susidūrėte su saulėgrąža, kuri žvelgia ne į tą pusę, atidžiau įsižiūrėkite - tikėtina, kad joje bus užuomina. Ir jei gėlės jau pradėjo į tai reaguoti - netrukus tiesa pasieks ir aukštesniąsias rūšis, tad būkite atidūs.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau