Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugsėjo » 27

Moteris tvirtina, kad 41 metus gyvena tik gerdama vandenį

Moteris iš Vietnamo teigia, kad daugiau nei prieš keturis dešimtmečius atsisakė kieto maisto ir nuo to laiko maitinasi vandeniu su druska, cukrumi ir citrinų sultimis.

63 metų M. Ngon savo gimtojoje Tan Tračo bendruomenėje Long An provincijoje Vietname žinoma dėl savo unikalios dietos. Pastaruosius 41 metus ji valgė vandenį su keliais gramais druskos ir cukraus bei nedideliu kiekiu citrinos sulčių, visiškai atsisakydama visų kitų maistinių medžiagų. Ji ne tik puikiai atrodo pagal savo amžių, bet ir turi puikią sveikatą, visada kupina energijos ir gali atlikti tokias jogos pozas, apie kurias dešimtmečiais jaunesni žmonės net nesvajotų. Ji mano, kad vanduo jos sveikatai yra toks pat svarbus kaip medžiui laistymas...

M. Ngon valgė ryžius ir kitą kietą maistą iki 21 metų, kai jai prasidėjo rimtos sveikatos problemos. Jos regėjimas ėmė blogėti, jai nuolat skaudėjo skrandį ir ji kasdien vemdavo. Atlikus kraujo tyrimus paaiškėjo, kad ji serga kraujo liga. Pabandžiusi vartoti paskirtą gydymą ir nepastebėjusi didelio pagerėjimo, ji nusprendė nutraukti vaistų vartojimą ir nusprendė, kad jai liko gyventi nedaug.

Tuomet pas ją atėjo gydytojas ir patarė pradėti gerti vandenį, sumaišytą su trupučiu druskos ir cukraus, ir atsisakyti kieto maisto. Jis jai pasakė, kad jei nori, gali į vandenį išspausti šiek tiek vaisių sulčių, bet ne daugiau. Paslaptingasis vyras jai pasakė, kad laikydamasi šios dietos ji išgelbės regėjimą ir galbūt net išgydys kraujo ligą, tačiau primygtinai prašė niekam nesakyti jo vardo ir pavardės, nes šis metodas yra visiškai nemokslinis ir žmonės jį už tai kritikuos.

Moteris savo pažado laikėsi ir po to, kai jos geradarys mirė. Niekas, net jos šeima, nežino jo vardo ir niekada nežinos. Vienintelis dalykas, kurį ji gali pasakyti, yra tai, kad jo patarimas pasiteisino, ir ji yra gyvas to įrodymas. Tačiau ji niekam nerekomenduoja vandens dietos, nes pripažįsta, kad ji gali būti pavojinga. Ji savo atvejį laiko stebuklu ir dietos sėkmę sieja su savo religiniais įsitikinimais.

Moteris tvirtina, kad 41 metus gyvena tik gerdama vandenį

M. Ngog prisimena, kad kai prieš 41 metus ji pradėjo maitintis tik vandeniu, jos šeima griežtai tam priešinosi, kaltindama, kad ji nori numirti iš bado. Vienu metu jie grasino kartu su ja paskelbti bado streiką ir kartu numirti, tačiau jai pavyko juos įtikinti, kad ji nesiekia nutraukti savo gyvenimo, priešingai. Kai jos sveikata ėmė gerėti, jie nustojo prašyti valgyti įprastą maistą.

63-ejų metų vyras prisipažino, kad gyventi vien vandeniu kartais gali būti šiek tiek nuobodu, net jei į jį įlašini kelis lašus vaisių sulčių, kad suteiktum jam šiek tiek skonio. Kartais ji paima į burną gabalėlį cukraus ir užgeria jį vandeniu, kad ištirptų, kad būtų kitaip.

Po to, kai perėjus prie vandens mitybos pagerėjo jos sveikata, M. Ngog pradėjo siekti gydytojos karjeros. Dabar ji yra Long An akupunktūros asociacijos narė, jogos mokytoja, propaguoja jogą ir mankštą. Savo aktyvų ir sveiką gyvenimą ji laiko "duokle" gydytojui, kuris kadaise išgelbėjo jai gyvybę.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau