Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 27

Teismas davė CDC terminą iki mėnesio pabaigos paskelbti duomenis apie Covid vakcinų sukeltus sužalojimus

Teksaso federalinis teismas suteikė Ligų kontrolės ir prevencijos centrui (CDC) terminą iki rugsėjo 30 d. paskelbti pirmąją duomenų apie nepageidaujamus covid vakcinacijos atvejus, kuriuos agentūra surinko naudodamasi V-safe programėle.

Ši nutartis, kurią priėmė JAV Teksaso valstijos vakarinės apygardos Ostino apylinkės apygardos teismas, buvo priimta po to, kai Austine įsikūręs ne pelno siekiantis Informuoto sutikimo veiksmų tinklas (Informed Consent Action Network, ICAN), "besirūpinantis vakcinų ir [farmacijos] pramonės moksliniu sąžiningumu", pateikė keletą ieškinių.

The Defender praneša: ICAN teigimu, teismo nutartyje reikalaujama, kad CDC atskleistų pirmąją 19 mėnesių duomenų, surinktų iš milijonų dalyvių, kurie nuo 2020 m. gruodžio 14 d. iki 2022 m. liepos 31 d. per "V-safe" programėlę pranešė apie nepageidaujamus reiškinius, susijusius su skiepijimu COVID-19, partiją.

Iš viso CDC turės paskelbti daugiau kaip 137 mln. sveikatos įrašų "V-safe".

CDC apibūdina "V-safe" kaip išmaniojo telefono programėlę, kuri "teikia asmeninius ir konfidencialius įrašus tekstinėmis žinutėmis ir internetinėmis apklausomis" ir leidžia vartotojams "greitai ir lengvai pasidalyti su CDC, kaip jūs arba jūsų išlaikytinis jaučiatės pasiskiepiję COVID-19 vakcina".

Pasak CDC, "ši informacija padeda CDC stebėti COVID-19 vakcinų saugumą beveik realiuoju laiku" ir priduria, kad V-safe programėlės tikslas - "greitai apibūdinti COVID-19 vakcinų saugumo profilį, kai jos skiriamos ne klinikinių tyrimų sąlygomis".

Visuomenė "pati pamatys tikruosius savo pateiktus duomenis

Duomenis, surinktus naudojant "V-safe" programėlę, "renka, tvarko ir saugo saugiame "Oracle" serveryje", o prieigą prie individualizuotų apklausos duomenų turi tik CDC.

"Oracle" turi prieigą tik prie "apibendrintų duomenų, kurių tapatybė nėra nustatyta ir kurie skirti ataskaitoms teikti".

Šis skirtumas lėmė pagrindinį ICAN ieškinių prieš CDC pagrindą. ICAN teigė, kad "remiantis paties CDC dokumentais, "V-safe" pateikti duomenys jau yra prieinami deidentifikuota forma (be asmens sveikatos informacijos) ir gali būti nedelsiant paskelbti visuomenei".

ICAN pateikė tris Informacijos laisvės akto (FOIA) prašymus dėl per "V-safe" surinktų deidentifikuotų duomenų "tokia pačia forma, kokia šiuo metu juos gali gauti "Oracle".

Tačiau ICAN teigė, kad CDC "akivaizdžiai neskaitė savo pačios dokumentų, susijusių su "V-safe", ir atmetė ICAN prašymus, teigdama, kad "informacija programoje nėra deidentifikuota".

Net kai ICAN patikslino savo FOIA prašymą ir konkrečiai paprašė pateikti "visus duomenis, kurių tapatybė buvo panaikinta po to, kai jie buvo pateikti V-safe programėlei", CDC "administracine tvarka nutraukė šį prašymą, nurodydama, kad jis dubliuoja pirminį prašymą".

ICAN atsakė ir 2021 m. gruodžio mėn. per savo advokatą Aaroną Siri (Aaron Siri) padavė CDC į teismą federaliniame teisme, prašydama paskelbti šiuos duomenis.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau