Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 2

FDA slepia žmonių, mirusių po COVID-19 vakcinų, autopsijos rezultatus

Autorius: Zachary Stieber per The Epoch Times (paryškinta mūsų),

JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) atsisako paskelbti žmonių, kurie mirė pasiskiepiję COVID-19 vakcinomis, skrodimų rezultatus.

FDA teigia, kad jai draudžiama skelbti medicinines bylas, tačiau vaistų saugos advokatas sako, kad ji galėtų paskelbti autopsijas su redaguotais asmeniniais duomenimis.

Atsisakymas buvo pateiktas laikraščiui "The Epoch Times", kuris pateikė Informacijos laisvės aktą, prašydamas pateikti visus FDA gautus skrodimo protokolus, susijusius su visais mirties atvejais, apie kuriuos buvo pranešta vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemai po skiepijimo COVID-19 vakcina.

Švirkštai su COVID-19 vakcina Needhame, Masačusetso valstijoje, 2022 m

Švirkštai su COVID-19 vakcina Needhame, Masačusetso valstijoje, 2022 m. birželio 21 d. (Joseph Prezioso/AFP via Getty Images)

Pranešimai į šią sistemą teikiami tada, kai po skiepijimo vakcina asmuo patiria nepageidaujamą įvykį arba sveikatos sutrikimą. FDA ir kitoms agentūroms pavesta tirti pranešimus. Kad patikrintų pranešimus, institucijos prašo ir peržiūri medicininius įrašus, įskaitant autopsijas.

FDA atsisakė paskelbti bet kokias ataskaitas, net ir redaguotas jų kopijas.

FDA citavo federalinį įstatymą, kuris leidžia agentūroms neteikti informacijos, jei agentūra "pagrįstai numato, kad jos atskleidimas pakenktų išimties saugomiems interesams", o išimtis taikoma "personalo ir medicininėms byloms ir panašioms byloms, kurių atskleidimas būtų aiškiai nepagrįstas įsibrovimas į asmens privatumą".

Federaliniai teisės aktai taip pat draudžia atskleisti "personalo, medicinines ir panašias bylas, kurių atskleidimas yra aiškiai nepagrįstas įsibrovimas į asmens privatumą".

Laikraštis "The Epoch Times" apskundė šį atsisakymą, be to, neseniai buvo atsisakyta paskelbti VAERS ataskaitų duomenų analizės rezultatus.

"Lengvai redaguotinas

Vaistų saugumo advokatė Kim Vitčak (Kim Witczak), patarinėjanti FDA kaip Psichofarmakologinių vaistų patariamojo komiteto narė, sakė, kad ataskaitas galima skelbti užtušuojant asmeninę informaciją.

"Asmeninę informaciją būtų galima lengvai redaguoti, neprarandant galimų autopsijos rezultatų", - elektroniniu paštu laikraščiui "The Epoch Times" sakė K. Witczak.

Žmonės patys pasirenka, ar pateikti skrodimo rezultatus į pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemą, pažymėjo Witczakas.

"Jei kas nors pateikia savo patirtį į VAERS, jie nori ir tikisi, kad tai ištirs FDA. Tai apima ir skrodimo ataskaitas", - sakė ji.

Autopsijos - tai mirusių asmenų tyrimai, atliekami siekiant nustatyti mirties priežastį.

"Autopsijos gali būti svarbi pomirtinės analizės dalis ir turėtų būti atliekamos, ypač padidėjus mirčių skaičiui po COVID-19 vakcinacijos", - sakė Witczak.

FDA atsako

FDA atstovas spaudai pažymėjo, kad mirties atvejai po COVID-19 vakcinacijos yra reti, nurodydamas VAERS pateiktų pranešimų skaičių.

Rugsėjo 14 d. duomenimis, gauta 16 516 pranešimų apie mirtį po COVID-19 vakcinacijos. Iki rugsėjo mėnesio Jungtinėse Amerikos Valstijose buvo suleista apie 616 mln. dozių.

Atstovas spaudai atsisakė pasakyti, ar FDA kada nors paviešins skrodimo rezultatus, tačiau nurodė dokumentą, kurio autoriai yra FDA ir Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) mokslininkai.

Daugiau skaitykite čia...

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Taigi, kai vieni slepia tyrimus, kiti juos tiria. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui

Vočių, furunkulų gydymas liaudies medicinoje, Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui, receptai votims gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau