Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 2

Gubernatorius Newsomas pasirašo įstatymą, verčiantį gydytojus reklamuoti skiepus arba būti uždraustiems Kalifornijoje

Kalifornijos gubernatorius Gavinas Newsomas (Gavin Newsom) pasirašė įstatymo projektą, kuriuo gydytojai verčiami reklamuoti eksperimentinius Covid skiepus visuomenei arba jiems gresia medicinos licencijos atėmimas.

Įstatymo projekte AB2098, kurį pateikė demokratų asamblėjos narys Evanas Low, teigiama, kad gydytojas ar chirurgas daro profesinį nusižengimą, jei skleidžia informaciją apie galimą COVID-19 injekcijų keliamą riziką pacientams.

Tokį elgesį padariusiam gydytojui gali būti skirta drausminė nuobauda, kurią skiria valstijos gydytojų taryba, ir jis gali netekti licencijos verstis praktika Kalifornijoje.

Thelibertydaily.com praneša: Įstatymo formuluotė skamba kur kas keisčiau, nei yra iš tikrųjų. Gydytojai "gali" būti nubausti, jei jie visiškai nepritaria siekiui kiekvienam vyrui, moteriai ir vaikui kuo daugiau kartų sušvirkšti eksperimentinių vaistų, kurie pasižymi dramatiškomis ir dažnai mirtinomis nepageidaujamomis reakcijomis. Nors ir paliekama erdvės interpretacijoms, galutinai nepaskelbus, kad gydytojai bus drausminami, pažvelkime tikrovei į akis. NĖ vienas gydytojas, kuriam labiau rūpi išlaikyti karjerą nei tarnauti pacientams, nerizikuos.

Deja, didžioji dauguma Kalifornijoje vis dar praktikuojančių gydytojų priklauso šiai kategorijai.

Apibendrinant dabartinę vakcinų reikalų padėtį Amerikoje, galima pasakyti, kad valdžia pasiekė tris tikslus. Pirma, jie atėmė informuoto asmens sutikimą, pasitelkdami melą, apšvietimą dujomis, propagandą ir blogiausią masinę cenzūros kampaniją, kokią ši šalis kada nors yra mačiusi. Tada grasinimais privertė dešimtis milijonų amerikiečių pasiskiepyti, net jei jie buvo gerai informuoti ir nenorėjo gauti injekcijų. Trečia, jie nuteikė piliečius prieš piliečius, paskelbdami neskiepytus žmones iš esmės nešvariais ir nevertais.

Neužtenka to, kad valdžia visa tai padarė. Dabar Kalifornija dar labiau pakilo į aukštesnį lygį, užgniauždama tiesą norinčius pasakyti medikus. Dabar gydytojams teks rinktis: vadovautis mokslu ar valdžios įsakymais. Kovid-19 vakcinų atveju šie pasirinkimai yra vienas kitam prieštaraujantys.

Kaip Kalifornija, taip ir kitos mėlynosios valstijos. Galime tikėtis, kad artimiausiu metu panašūs įstatymai bus priimti daugelyje kitų valstijų.

Po truputį globalistinis elitas, toks kaip Gavinas Niušomas (Gavin Newsom), mažina mūsų teises, laisves ir apsaugą. Jie verčia žmones ignoruoti mokslą, išsižadėti proto ir tylėti apie mus supantį blogį.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Gali nutikti ir taip, kad ir Lietuvoje, ir visame pasaulyje, tokie dalykai įsigalios... Ar mūsų gydytojai, tam pasirengia? Taigi, beprotybė tęsiasi, kai vienas žmogus, gali įsakinėti, kitiems... Jums tai nieko neprimena? Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau