Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 29

Rokfeleris skiria milijonus psichologiniams tyrimams, kad sukurtų įtikinamesnius "Covid" pasakojimus

2017 m. mirė trečios kartos Rokfelerių dinastijos narys Deividas Rokfeleris (David Rockefeller), visą gyvenimą siekęs Naujosios pasaulio tvarkos ir vienos pasaulinės vyriausybės, kuri leistų elitui ir pasaulio bankininkams kontroliuoti pasaulio gyventojus.

Rokfelerių fondas atskleidė, kad milijonus dolerių skiria "Merkurijaus projektas" - elgsenos mokslų tyrimų programai, kuria siekiama suprasti, kodėl daugybė žmonių visame pasaulyje atsisakė pasiskiepyti Covid-19 vakcina.

Rokfeleriai iš dalies arba visiškai sukūrė (ir tebevaldo) Jungtines Tautas, Pasaulio sveikatos organizaciją, Užsienio ryšių tarybą, Trišalę komisiją, Planuotos tėvystės organizaciją ir daugybę kitų organizacijų, kurios arba valdo pasaulį, arba daro didelę įtaką kultūrai.

Dabar, stulbinamai pripažįstant, kad vakcinų diegimas vyko ne taip, kaip planuota, paaiškėjo, kad Rokfelerio finansuojami tyrimai skirti elgesio psichologijai, kad būtų galima sukurti veiksmingesnę propagandą, kuri būtų transliuojama masėms.

Merkurijaus projektas (The Mercury Project) yra elgsenos mokslininkų kolektyvas, suformuotas Socialinių mokslų tyrimų tarybos (SSRC) - ne pelno siekiančios grupės, gaunančios didžiulį finansavimą iš globalistinių organizacijų ir vyriausybių.  Projekto deklaruojami tikslai sąmoningai nekonkretūs, vartojamos dviprasmiškos formuluotės ir neaiškūs misijos teiginiai.  Tačiau panašu, kad metodika orientuota į elgesio psichologijos ir masių psichologijos elementų panaudojimą siekiant suprasti pasaulinį pasipriešinimą pastarojo meto Kovid laikymosi pastangoms.

Masių formavimosi psichozė

Merkurijaus grupės bus dislokuotos keliose šalyse ir regionuose ir tirs vakcinų atsisakymą ir jį lemiančią medicininę "dezinformaciją".  Jos veikia siekdamos pritaikyti skiepų naratyvus skirtingoms etninėms ir politinėms aplinkoms, ieškodamos rakto nuo kiekvienos kultūrinės karalystės vartų ir įtikindamos juos pasiskiepyti.  

Rokfelerio fondas ir SSRC atkreipia dėmesį:

"Po to, kai JAV generalinis chirurgas netikslią informaciją apie sveikatą apibūdino kaip "neatidėliotiną grėsmę", o Pasaulio sveikatos organizacija - kaip "infodemiją", SSRC paskelbė kvietimą teikti pasiūlymus, kaip kovoti su didėjančiomis pasaulinėmis grėsmėmis, kurias kelia dezinformacija ir dezinformacija apie visuomenės sveikatą bei žemas Covid-19 skiepijimo lygis, ir gavo beveik 200 pasiūlymų iš viso pasaulio.

...Kadangi Covid-19 paplitusi ir sparčiai plinta visur, būtina skubiai nustatyti intervencines priemones, galinčias padidinti skiepijimąsi."

SSRC ir "Mercury Project" gauna finansavimą ne tik iš fondų, bet ir iš vyriausybinių institucijų.  2022 m. birželį "Mercury Project" gavo dar 20 mln. dolerių iš Nacionalinio mokslo fondo, kuris skelbiasi esąs "nepriklausoma" Jungtinių Valstijų vyriausybės agentūra.  Vadinasi, veiksmingos kovidų propagandos fabrikavimas tampa pinigų traukiniu į jį įšokusioms nedidelėms elgsenos tyrėjų ir psichologų grupėms.

NSF partnerystės su "Merkurijaus projektu" tikslas išdėstytas SSRC interneto svetainėje:

"Ši novatoriška partnerystė rems mokslinių tyrimų grupes, siekiančias įvertinti internetines ar neinternetines intervencijas, skirtas didinti kovid-19 skiepų paklausą ir kitą teigiamą sveikatos elgseną, be kita ko, nukreiptas į netikslios informacijos apie sveikatą rengėjus ir (arba) vartotojus ir (arba) didinančias pasitikėjimą patikima informacija apie sveikatą."

Projekte "Mercury Project" šie punktai įvardijami kaip pagrindiniai:

"Finansuojami projektai pateiks įrodymų apie tai, kas veikia - ir neveikia - konkrečiose vietose ir konkrečioms grupėms, siekiant padidinti Covid-19 vakcinacijos paplitimą, įskaitant tai, kas yra įgyvendinama vietoje ir gali būti ekonomiškai efektyvu plačiu mastu. Kiekviena iš 12 komandų turės galimybę naudotis kitų komandų išvadomis ir tirti intervencines priemones, įskaitant, bet neapsiribojant šiomis priemonėmis:

Bendradarbiaujant su vietos valdžios institucijomis rengti raštingumo mokymus vidurinių mokyklų moksleiviams, siekiant padėti moksleiviams atpažinti klaidingą informaciją apie "Covid-19" vakciną.  

Patikimų pasiuntinių aprūpinimas komunikacijos strategijomis, kad padidintų "Covid-19" vakcinacijos paklausą.

Socialinių tinklų naudojimas siekiant dalytis specialiai pritaikytais, bendruomenės parengtais pranešimais, kad padidėtų "Covid-19" vakcinacijos paklausa."

ZeroHedge: Kitaip tariant, jų dėmesys sutelktas į propagandą, propagandą ir dar kartą propagandą.  Pats Merkurijaus projekto egzistavimo pagrindas suponuoja prielaidą, kad negalima pasitikėti asmenimis, kurie patys negali susidaryti nuomonės apie jiems pateikiamą informaciją, ir kad jie turi būti formuojami taip, kad priimtų pagrindinį naratyvą.  Taip pat daroma prielaida, kad pagrindine arba žinybine informacija visada galima pasitikėti ir ji yra nešališka.     

Plačiai paplitęs kovidų vakcinacijos reikalavimų nesilaikymas, nepaisant didelio vyriausybės spaudimo, yra vienas iš labiausiai neįvertintų praėjusio šimtmečio įvykių.  Tikėtina, kad dėl jo politinis elitas ir korporacinė žiniasklaida per kelias savaites perėjo nuo nesibaigiančios baimės kampanijos prieš visuomenę prie beveik jokio užsiminimo apie kovidą.  Atrodė, tarsi gyventojai dvejus metus būtų buvę kankinami "Waterboarding", o vieną dieną kankinimai tiesiog nutrūko be jokio paaiškinimo.

Jei vakcinos paso įstatymai Vakarų šalyse būtų įgyvendinti tokiu mastu, kokio reikalavo vyriausybės ir globalistai, paskutiniai asmeninės laisvės likučiai dabar būtų ištrinti visam laikui.  Visos asmens teisės taptų valdžios institucijų suteiktomis privilegijomis, kurios priklausytų nuo to, ar paklūstate bet kokiems tuo metu madingiems skiepams ar medicininėms procedūroms.  Pagalvokite apie tai:  Jei jie būtų gavę tai, ko norėjo, Vakarai atrodytų taip, kaip dabar atrodo Kinija, arba dar blogiau - be atnaujinto kovidų paso jie negalėtų dalyvauti ekonominėje veikloje.    

Ir grėsmė vis dar išlieka.  Kodėl "Mercury Project" jaučia poreikį kurti vakcinos propagandą virusui, kurio vidutinis mirtingumo nuo infekcijos rodiklis yra vos 0,23 %, nepaaiškinama.  Be to, jei skiepijimų skaičiai, kuriuos pateikia tokios agentūros kaip CDC, yra tikslūs, tuomet gyventojai jau yra įgiję bandos imunitetą (galbūt jų skaičiai nėra tikslūs?).  Kodėl globalistų grupės taip apsėstas 100 proc. skiepijimo nuo kovido?  Tai niekada nepaaiškinama.  

Jie sakys, kad visa tai susiję su gyvybių išsaugojimu, bet jei tik 0,23 % žmonių vidutiniškai gresia pavojus, nepriklausomai nuo to, ar jie paskiepyti, ar ne, tuomet visuomenės sveikata tikrai nėra įtikinamas paaiškinimas.  Atrodo, kad "Mercury Project" tikslas yra labiau paveikti žmones, kad jie skiepytųsi nepaisydami mokslo duomenų, o ne vardan mokslo.

Gal visa tai slypi čia:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis ...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau