Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 11

PERSPĖJIMAS: "Pfizer" direktorius prisipažįsta, kad vakcina niekada nebuvo išbandyta

PERSPĖJIMAS: "Pfizer" direktorius prisipažįsta, kad vakcina niekada nebuvo išbandyta, kad užkirstų kelią infekcijos perdavimui per ES pateiktą klausimyną, priešingai nei buvo skelbta anksčiau (VIDEO)

Per COVID-19 ES klausymą "Pfizer" tarptautinių išsivysčiusių rinkų prezidentė Janine Small pripažino, kad, priešingai nei buvo skelbta anksčiau, vakcinos gebėjimas užkirsti kelią viruso plitimui niekada nebuvo bandomas.

Nyderlandų politikas Robertas "Robas" Roosas (Robert "Rob" Roos), kuris taip pat yra Europos Parlamento narys, atskleidė melą, kuriuo buvo įtikinti viso pasaulio žmonės.

"Jei nesiskiepijate, vadinasi, esate asocialus. Taip mums sakė Nyderlandų ministras pirmininkas ir sveikatos apsaugos ministras. Jūs skiepijatės ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų. Tai darote dėl visos visuomenės, taip jie sakė. Šiandien paaiškėjo, kad tai visiška nesąmonė. ", - sakė Roosas savo virusiniame vaizdo įraše su bomba, paskelbtame socialiniame tinkle "Twitter".

"Per COVID klausymą Europos Parlamente vienas iš "Pfizer" direktorių man ką tik prisipažino, kad vakcinos įvedimo metu ji niekada nebuvo išbandyta kaip stabdanti viruso perdavimą", - sakė Roosas.

Vykdydami vieną iš žiauriausių nusikaltimų žmonijai, visi valdžios pareigūnai dirbo kartu su didžiąja farmacija, kad apgautų plačiąją visuomenę ir priverstų ją skiepytis COVID vakcina.

Jie mums melavo. Jie privertė milijonus žmonių skiepytis, meluodami, kad užkerta kelią viruso perdavimui.

"Tai panaikino visą teisinį slapto paso pagrindą. COVID pasą, dėl kurio kilo masinė institucinė diskriminacija, nes žmonės prarado galimybę patekti į esmines visuomenės dalis. Manau, kad tai yra šokiruojantis, netgi nusikalstamas dalykas", - pridūrė Roosas.

Per posėdį, kai Ross paklausė, ar prieš patekdama į rinką "Pfizer" COVID vakcina išbandė, kaip sustabdyti viruso perdavimą, Janine Small atsakė šypsodamasi:

"Kalbant apie klausimą, ar mes žinojome apie imunizacijos sustabdymą prieš jai patenkant į rinką? Ne. Turime iš tiesų judėti mokslo greičiu, kad tikrai suprastume, kas vyksta rinkoje."

Vaizdo įrašą žiūrėkite toliau:

Prisimenate, kai globalistai ir elitas liepė mums pasiskiepyti, kad sustabdytume infekcijos perdavimą?  Tai skandalinga.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Įdomu, ką pasakys masinė žiniasklaida? O, gal jie nutylės?...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau