Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 21

IŠVADA: COVID-19 buvo pagamintas laboratorijoje - be atodairos mūsų ateityje laukia dar daugiau mirtinų pandemijų

Tai įtikinama: COVID-19 buvo pagamintas laboratorijoje.

Svečio įrašas, kurį pateikė Lawrence'as Sellinas

2022 m. spalio 20 d. paskelbtame sensacingame moksliniame straipsnyje analizuojamos COVID-19 restrikcijos vietos, kurios yra laboratorijoje sukonstruotų virusų "pjaustymo ir klijavimo" žymekliai.

Autorių teigimu, COVID-19 "turi restrikcijos vietų pirštų atspaudą, kuris būdingas sintetiniams virusams".

Šis COVID-19 rastas sintetinis pirštų atspaudas nėra būdingas natūraliai atsirandantiems koronavirusams, bet yra įprastas laboratorijoje sukurtiems virusams.

Be to, COVID-19 ribojimo vietas skiriančios mutacijos yra būdingos inžinerijai, o šių mutacijų koncentracija ribojimo vietose labai mažai tikėtina, kad atsirado atsitiktinės evoliucijos būdu.

Tiek apribojimo vietų pirštų atspaudas, tiek jas sukuriančių mutacijų pobūdis nėra natūraliai atsirandančių koronavirusų požymiai, bet yra beveik universalūs sintetiniams virusams.

Tai reiškia, kad nėra būdo, kuriuo COVID-19 galėjo išsivystyti iš gamtoje aptinkamų koronavirusų.

Autoriai padarė išvadą, kad jų išvados tvirtai rodo, jog COVID-19 kilęs iš laboratorijos.

Šie naujausi moksliniai duomenys kartu su gausybe kitų įrodymų patvirtina, kad COVID-19 pandemija kilo ne dėl "šuolio" iš gyvūnų į žmones, kaip teigė žinomi mokslo bendruomenės nariai, prestižiniai medicinos žurnalai ir vyriausybės pareigūnai.

Paprasčiau tariant, jie melavo, kad nuslėptų savo piktnaudžiavimą.

Vietoj to, kad būtų suimti ir patraukti baudžiamojon atsakomybėn, mokslininkai, prisidėję prie COVID-19 sukūrimo, buvo apdovanoti naujomis Anthony Fauci (Anthony Fauci) dotacijomis moksliniams tyrimams, pavyzdžiui, Peteris Daszakas (Peter Daszak) iš organizacijos "EcoHealth Alliance", ilgą laiką bendradarbiavęs su Kinijos Vuhano virusologijos institutu, kuris, kaip manoma, ir susintetino COVID-19.

Iš tikrųjų vykdomi dar pavojingesni virusų genų inžinerijos eksperimentai, pavyzdžiui, Bostono universitete, kur mokslininkai sukūrė naują mirtiną COVID atmainą, kurios mirtingumas siekia 80 %, palyginti su maždaug 1 % COVID-19 mirtingumu.

Dar labiau šokiruoja tai, kad šie eksperimentai Bostono universitete buvo atliekami ne griežtai izoliuotame 4 biologinės saugos lygio įrenginyje, o taikant žemesnio, 3 saugos lygio protokolą, todėl labai padidėjo žmonių užsikrėtimo ir perdavimo rizika.

Neaišku, kodėl buvo rizikuojama su 80 proc. žūvančiu virusu, bet galbūt taip buvo siekiama išvengti dėmesio, kurį sukeltų tokie pavojingi eksperimentai, susiję su "funkcijų stiprinimu".

Tai reiškia, kad jie bandė nuslėpti tai, ką darė.

Visuomenės sveikatos pareigūnai visame pasaulyje melavo apie COVID-19 kilmę, o paskui sukūrė brangią, neveiksmingą ir pavojingą vakciną, apie kurią taip pat melavo ir vertė žmones vartoti vietoj ankstyvosios terapijos, galiausiai dėl to be reikalo mirė šimtai tūkstančių žmonių.

Be Kinijos komunistų partijos, už nusikaltimus žmonijai turi atsakyti visi, kurie prisidėjo prie COVID-19 sukūrimo ir bandė nuslėpti jo kilmę, taip pat tie, kurie atsakingi už naikinančius uždarymus ir nenaudingą bei dažnai mirtiną vakciną.

Jei nebus atsiskaityta, ateityje mūsų laukia dar daugiau mirtinų pandemijų.

Daktaras Lawrence'as Sellinas (Lawrence Sellin) yra į pensiją išėjęs JAV kariuomenės atsargos pulkininkas, Afganistano ir Irako veteranas. Civilinę karjerą jis padarė tarptautinio verslo ir medicinos tyrimų srityje. Dr. Sellinas yra knygos "Respublikos atkūrimas: Sellinas yra antrosios Amerikos revoliucijos autorius. Jo el. pašto adresas yra lawrence.sellin@gmail.com.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau