Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Spalio » 22

Aštuoni įrodymai apie nežemiškosios gyvybės egzistavimą

1. Dar 1976-ais metais grunto, paimto nuo Marso paviršiaus, pavyzdžiuose buvo aptikta medžiagų, kurios panašios į gyvų organizmų gyvybinės veiklos atliekas. Pakartotiniai bandymai šio rezultato nepatvirtino.

2. 1977-ais metais Ohajo (JAV) valstijos universiteto radioteleskopas užfiksavo neatpažintą signalą, atėjusį iš Saulio žvaigždyno, kuris truko 37 sekundes. Signalo, kuris atsirado prieš 220 milijonų metų, šaltinis nėra žinomas.

3. 1984-ais metais Antarktidoje buvo aptiktas iš Marso atskridęs meteoritas, ant kurio buvo aptikti nanobakterijų pėdsakai. Nežemiška šių bakterijų kilme iki šiol labai abejojama.

4. 2001-ais metais mokslininkai papildė Dreiko lygtį, kurios pagalba nustatomas gyvybei tinkančių planetų skaičius. Pasirodo, kad teoriškai gyvybė gali egzistuoti šimtuose tūkstančių planetų.

5. 2002-ais metais mokslininkai įrodė, kad Deinococcus radiourans mikrobai gali išgyventi radiacijos lygį, kuris daugiau nei 2 tūkstančius kartų viršija žmogui mirtiną lygį. Po 50-ies kartų šie mikrobai adaptuojasi ir išgyvena dar 50 kartų didesniame radiacijos lygyje. Taip pat mokslininkai įrodė, kad per pakankamai ilgą laiko tarpą E.coli mikrobai, kurie nėra laikomi ypač ištvermingais, taip pat sugeba prisitaikyti prie aukšto radiacijos lygio. Tai netiesiogiai patvirtiną teoriją, kad Marse galėjo egzistuoti gyvi organizmai.

6. 2002-ais metais Veneros atmosferoje buvo aptikta karbonilų - organinių junginių, kurie su didele tikimybe liudija apie mikrobų bei kitų organizmų egzistavimą.

7. 2003-iais metais Jupiterio palydovo Europos paviršiuje buvo aptikta sieros junginių, kurie galėjo susidaryti dėl bakterijų, kurios giminingos su Antarktidos leduose gyvenančioms bakterijos, gyvybinės veiklos.

8. 2003-iais metais Puerto Riko teleskopu buvo pagautas stiprus signalas, kuris sklido iš srities, esančios tarp Žuvų ir Avino žvaigždynų, kurioje nėra žvaigždžių su gyvybei tinkamomis planetomis.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau