Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 25

Informuotos moterys ATSISAKO sekso su paskiepytais vyrais, kad apsisaugotų nuo spyglio baltymų

Vis daugiau neskiepytų vienišų moterų vengia vienišų vyrų, kurie buvo "paskiepyti" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19).

Susirūpinusios dėl "išnešiojamų" "žabangų" baltymų per fizinį kontaktą, neskiepytos vienišos moterys kai kuriais atvejais atsisako šiuolaikinių pasimatymų.

Ši problema dažniausiai susijusi su lytiniais santykiais su "visiškai paskiepytais" vyrais, o tai nebėra išeitis daugeliui neskiepytų moterų, kurios stengiasi apsaugoti savo kūną nuo tiesioginio ir netiesioginio Fauci gripo injekcijos įsiskverbimo.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Leidinio "American Thinker" autorė Laura J. Velington (Laura J. Wellington) yra viena iš tokių vienišų moterų, kuri sako, kad "tapo jų nauja norma", turėdama omenyje save ir kitas neskiepytas vienišas moteris, vengti eksperimentinę genų terapiją pasiskiepijusių vyrų.

"Vienišus vyrus kvalifikuojant pagal tokį standartą, pasirinkimas tampa itin mažas, ypač jei gyvenama mėlynojoje valstijoje", - rašo L. Velington. "Negana to, daugybė vienišų vyrų nesižavi mintimi, kad į juos neatsižvelgiama vien todėl, kad jie nusprendė pasiskiepyti."

Ji priduria, kad "labiausiai nepatenkinti ir priešiškai nusiteikę vyrai", atrodo, yra tie, kurie "pasidavė vakcinai per prievartą", t. y. vyrai, kurie nebūtinai norėjo pasiskiepyti, bet buvo priversti, pavyzdžiui, norėdami išsaugoti darbą.

"Jausdamiesi dvigubai nubausti už vakciną, kurios niekada nenorėjo, daugelis šių vyrų blogai išgyvena šių moterų atstūmimą", - toliau rašo Velington.

"Yra žinoma, kad dėl šių moterų sprendimo likti įsipareigojusioms savo konkrečiai pozicijai pasitaiko kaltės jausmas, susierzinimas, sumenkinimas ir tiesiog grubumas."

Neverta rizikuoti ir galbūt "pasigauti" kovidinio skiepo baltymus nuo "visiškai paskiepyto" partnerio

Tiesą sakant, neskiepyti vyrai susiduria su tuo pačiu su "visiškai paskiepytomis" moterimis, kurių daugelis karingai palaiko skiepus ir iš aukšto žiūri į vyrus, kurie ką tik pasakė "ne" eksperimentiniams vyriausybės ir "Big Pharma" vaistams.

Tiek vyrai, tiek moterys, kurie praleido skiepą (-us), kad išvengtų kitų vyrų ir moterų, kurie pasirinko skiepus ir kurie dabar ant kitų skleidžia spyglių baltymus ir dar nežinia ką.

Daugeliu atžvilgių geriau likti vienišam, nei susiporuoti su žmogumi, kuris leido, kad jo imuninę sistemą sunaikintų paslaptingoji farmacija (dar vadinama farmacine magija), ypač kai ta paslaptingoji farmacija gali būti perduodama lytiniu keliu.

Neskiepyti tėvai taip pat įspėja savo vaikus, ypač paauglius, saugotis potencialių draugų ar draugių, kurie pasiskiepijo ir dabar yra vaikščiojantys numirėliai.

Išlikti grynakrauju reiškia vengti kitų žmonių, kurie nebeturi gryno kraujo, o turi suteptą kraują, perprogramuotą DNR ir galbūt net visiškai kitokį atvaizdą nei tas, kurį Dievas jiems davė, kai jie formavosi įsčiose.

Nepamirškite, kad kraujo atsargos taip pat yra užterštos, o tai reiškia, kad daugiau jokių kraujo perpylimų, bent jau iš atsitiktinių donorų. Kad išliktų švarūs, grynakraujai turės apsisaugoti nuo visų galimybių užsikrėsti nuo visiškai užkrėstų.

"Kas galėjo pagalvoti, kad "vakcinos statusas" taps tokiu svarbiu dalyku puoselėjant naujas draugystes ir meilės santykius didžiajai daliai mūsų tautos?" Velington toliau rašo.

"Atskirtis čia išliks, nes ją sukėlusi žala jau padaryta. Niekas negali sugrąžinti šio džino atgal į butelį."

Naujausias žinias apie Fauci skiepus nuo gripo ir tai, ką jie daro su žmonių organizmais, rasite svetainėje Genocide.news.

Laura J. Wellington yra THREAD MB įkūrėja, autorė, apdovanojimus pelniusi vaikų televizijos kūrėja, TEDx Speaker ir ZNEEX programėlės įkūrėja.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 11:50 Receptai – Patiekalai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau