Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 3

Obamos mitingą šturmavo protestuotojai, kaltinantys jį 2014 m. nuvertus Ukrainos vyriausybę

Trečiadienį Detroite vykusiame B. Obamos mitinge kilo chaosas, nes į salę įsiveržę protestuotojai ir patriotai kaltino buvusį prezidentą 2014 m. nuvertus Ukrainos vyriausybę.

Pasak protestuotojų, pasaulis dabar kenčia nuo B. Obamos administracijos korumpuotos istorijos Ukrainoje pasekmių ir esame vedami į trečiąjį pasaulinį karą.

"2014 m. jūs nuvertėte teisėtą Ukrainos vyriausybę", - teigia vienas iš protestuotojų. "Papasakokite mums apie savo branduolinio karo su Rusija planus".

"Nustokite provokuoti branduolinį karą su Rusija. Rusija nėra priešas. Nustokite vesti mus į branduolinį karą su Rusija".

"Ar pasakysite tiesą, kol pasaulis neįžengė į trečiąjį pasaulinį karą?" - klausė B. Obamos kitas protestuotojas.

Buvęs prezidentas B. Obama protestuotojams neturėjo ką pasakyti. Galų gale, kaip jis galėtų apginti savo įrašus?

Viltis skelbęs prezidentas taip pat palaikė karinės pramonės komplekso veiklą, pardavė rekordinę 115 mlrd. JAV dolerių sumą ginklų Saudo Arabijai, represyviausiam pasaulyje režimui, ir destabilizavo ištisus regionus, sukurdamas vakuumą, kuriame klestėjo teroristai.

Baracko Obamos prezidentavimo laikotarpiu JAV bombardavo septynias šalis ir rėmė kitus destabilizuojančius karinius veiksmus visuose Artimuosiuose Rytuose.

Buvęs Nobelio taikos premijos vadovas netgi pripažino, kad labai gailisi, jog 2009 m. skyrė Taikos premiją Barakui Obamai.

Buvęs sekretorius Geiras Lundestadas (Geir Lundestad) teigė, kad apdovanojimas buvo skirtas B. Obamai tikintis, jog tai jį sustiprins, tačiau, gerai pagalvojus, apdovanojimas padarė priešingai.

"Nė viena Nobelio taikos premija niekada nesukėlė tiek dėmesio, kiek 2009 m. premija Barackui Obamai", - rašo G. Lundestadas.

"Net daugelis B. Obamos šalininkų manė, kad premija buvo klaida", - sako jis. "Šia prasme komitetas nepasiekė to, ko tikėjosi".

Kadangi dėl B. Obamos administracijos veiksmų Ukrainoje pasaulis atsidūrė ant branduolinio Trečiojo pasaulinio karo slenksčio, B. Obamai skirta Nobelio taikos premija atrodo kaip niekada absurdiška. 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau