Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2022 » Lapkričio » 5

BOMBA: atskleistas biologinių ginklų iš oro paleidimo dronų patentas; toksiški nuodų peptidai moksliškai PATVIRTINTI kovidų aukų kraujyje

Istorijos santrauka:

- Kovidų aukų kūnuose nustatyta ir patvirtinta dešimtys nuodų peptidų. Analizė buvo atlikta HPLC metodu su masės spektro molekulinės masės ir jonų fragmentacijos patvirtinimu, paskelbta mokslo žurnale ir indeksuota PubMed.

- Nustatytas patentas, kuriame aprašoma biologinio ginklo pristatymo iš oro dronais sistema, skirta "100 % priešo karių nužudymui".

- Ši biologinių ginklų pristatymo sistema gali būti aprūpinta aerozolių pavidalo nuodų peptidais, kad būtų galima bet kuriuo metu iš oro numesti toksinus bet kuriam gyventojui bet kuriame mieste, imituojant pandemijos protrūkį (viruso nereikia).

- Sistemoje taip pat yra uodų, kuriuos galima maitinti "toksinu, tinkamu perduoti per uodų įkandimą", kad būtų galima masiškai žudyti civilius gyventojus ar karius.

- Rusija nustatė, kad būtent tokius bepiločius orlaivius (su 20 l skysčio talpa ir aerozolinės sklaidos galimybėmis) naudoja Ukrainos vyriausybė, visiškai galinčius išpurkšti biologinį ginklą ant Rusijos karių ar civilių gyventojų. Žr. šią istoriją Paranormal.lt.

Toksiškų uodų išleidimo iš oro sistema - JAV patentas #US8967029B1

Kepurę nukelti galima daktarui Tau Braunui (Tau Braun), kuris mus įspėjo apie šį patentą po to, kai peržiūrėjo mano neseniai duotą interviu su daktare Jane Ruby (Jane Ruby) ir daktaru Bryanu Ardisu (Bryan Ardis).

Šį patentą, kurį galima lengvai peržiūrėti per "Google Patents" šioje nuorodoje, pateikė "TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust".

Patente aprašoma biologinių uodų išleidimo sistema, naudojanti iš oro paleidžiamus dronus, skirta pasiekti "100 proc. priešo karių nužudymo lygį". Patente negailestingai tiesmuka kalba taip pat aprašomi "nedideli robotizuoti įrenginiai", kurie pristato ligų sukėlėjus, skirtus kariams žudyti.

atskleistas biologinių ginklų iš oro paleidimo dronų patentas

Aukščiau pateiktame patento paveikslėlyje atkreipkite dėmesį į kaukolę ir kryžių dešiniajame apatiniame biologinio ginklo konteinerio kampe, kuriame uodai maitinami toksiškomis molekulėmis (tai gali būti cheminės medžiagos, patogenai arba nuodų peptidai), siekiant, kad jos būtų įšvirkštos į numatytą taikinį per uodų įkandimus.

"Liga gali būti labai vertinga karinė priemonė"

Iš paties patento (paryškinta papildomai):

Per visą kariuomenės istoriją karių sveikata visada buvo svarbus lemiamas veiksnys. Kariai sausumoje gali tinkamai veikti tik tada, jei jie neserga, nevaikšto ar nemiršta nuo mirtino viruso ar patogeno. Karys, kurio imuninė sistema bando kovoti su užkratu ar patogenu, neturės jėgų ir gebėjimų kovoti su kitais kariais. Liga gali būti labai vertinga karinė priemonė, kuri gali būti pražūtingesnė už moderniausius karinius ginklus ir įrangą.

Kadangi priešo karių susirgimas yra svarbus karinis tikslas, reikia ieškoti, kokiomis priemonėmis galima patogenus, mikrobus ir virusus perduoti priešui.

Šiuolaikinėse itin pažangiose karinėse technologijose yra įvairių tipų nedidelių robotų, kuriais galima bandyti priartinti ligos sukėlėjus prie priešo karių...

Šis technologijų stebuklas gali nešti ligos sukėlėją, slapta nuvykti į priešo teritoriją, konkrečiai surasti atskirą priešą ir gali užkrėsti priešą visiškai neperspėjęs. Šis itin aukštųjų technologijų gamtos įrenginys vadinamas uodais. Jei tik karo planuotojai turėtų būdą surinkti ir panaudoti uodų galią, jie galėtų lengvai apkrėsti ir nužudyti dideles priešo karių mases, neiššovę nė vieno šūvio.

Naudojant nuodingų uodų paleidimo iš oro sistemą, dabar būtų galima imunizuoti dideles mases žmonių arba išnaikinti ar paversti nenaudingais priešo karius, nerizikuojant ir nesukeliant pavojaus mūsų pačių kariams.

Toksiškų uodų išmetimo iš oro sistemos uodai gali būti užkrėsti įvairių rūšių genetiškai pakeistomis bakterijomis, kad suaktyvintų imuninę sistemą, arba užkrėsti toksiškomis ligos medžiagomis, priklausomai nuo tikslų. Kariniams tikslams uodai gali būti naudojami tokiems agentams, kaip maliarija, platinti, kad sukeltų ligą, arba jiems gali būti naudojami daug toksiškesni ar labai užkrečiami agentai ir virusai. Labai užkrečiamas virusas gali sunaikinti 100 % priešo karių, nes tie, kuriems uodai neįkando, bus užkrėsti jų kolegų karių.

atskleistas biologinių ginklų iš oro paleidimo dronų patentas

Ar kas nors iš to jums pažįstama? Kodėl 2020 m. vasarį / kovą Niujorke staiga kilo "kovidų protrūkis", kuris neišplito į kitus JAV miestus pagal numatytą virusinės pandemijos prognozę?

Įdomu tai, kad ši biologinio ginklo paleidimo iš oro dronais sistema reiškia, jog galima suklastoti pandemiją, iš oro numetant cheminius toksinus gyventojams, nors jokio viruso apskritai nėra. Kai gyventojai pasisavina toksinus, žiniasklaidos baimė priverčia juos prašyti vakcinų. Po to šiomis "vakcinomis" jiems įšvirkščiamos mRNA instrukcijos, kurios gali užprogramuoti jų ląsteles sintetinti nuodų peptidų baltymus jų pačių organizme, taip sukeliant dar daugiau simptomų ir sukeliant nuodų peptidų "išsiliejimą" (plitimą) kitiems aplinkiniams. Tuomet tai vadinama viruso plitimo "epidemija", nors šiam procesui atsirasti viruso net nereikia.

Tai nereiškia, kad nėra SARS-CoV-2 biologinės viruso atmainos, tai tik reiškia, kad nereikia jokio viruso, kad būtų galima inscenizuoti tariamą "protrūkį" ir sukelti visuomenės paniką dėl naujausio patogeno. Viską, ką matėme su vadinamąja covid-19 pandemija, buvo galima pasiekti ir be jokio viruso.

"Nuodų teorija" pasitvirtino, nes mokslininkai patvirtino, kad covid-19 aukose yra dešimtys nuodų peptidų

Žurnale "F1000 Research" paskelbtas tyrimas, indeksuojamas PubMed Central ir skelbiamas Nacionalinės medicinos bibliotekos interneto svetainėje (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/), pavadintas "Į toksinus panašūs peptidai COVID-19 pacientų plazmos, šlapimo ir išmatų mėginiuose".

Šiame tyrime naudojant HPLC (skysčių chromatografiją) kartu su masių spektrometrijos prietaisais buvo nustatyta, kad covid-19 aukų išmatose ir kraujo plazmoje yra dešimtys nuodų peptidų komponentų. Tyrimo, kurio autoriai - Carlo Brogna ir kiti italų mokslininkai, rezultatai: "Pranešama apie į toksinus panašių peptidų nustatymą COVID-19 pacientų organizme, taikant skysčių chromatografijos paviršiaus aktyvuotos cheminės jonizacijos - debesų jonų judrumo masių spektrometrijos metodą".

biologiniai ginklai, COVID, uodai, protrūkis, pandemija, peptidai

Visas toksinių peptidų ir nuodų peptidų komponentų, identifikuotų KOVID-19 aukų kūnuose, sąrašas:

konotoksinas Pu6.1
konotoksinas Vi15a
numanomas alfa konotoksinas Qc alphaL-1
Konotoksinas 10
Rho-konotoksinas TIA
Kunitz tipo serino proteazės inhibitorius konotoksinas Cal9.1a
Alfa-konotoksinas Pu1.5
Konotoksinas Fla16d
Fosfolipazė A2 MALT0035C
Fosfolipazė A2 AP-PLA2-I
Rūgštinė fosfolipazė A2 PePLA2
Pagrindinė fosfolipazė A2 BFPA
Pagrindinė fosfolipazė A2 PL-X
Komplemento faktoriaus B Ba fragmentas
Rūgštinės fosfolipazės A2 homologas tekstilotoksino D grandinė
Rūgščiosios fosfolipazės A2 homologo tekstotoksino D grandinė
Venom protrombino aktyvatorius pseutarinas-C nekatalitinis subvienetas
V krešėjimo faktorius
Nuodų protrombino aktyvatorius oscutarin-C nekatalitinis subvienetas
Trumpasis neurotoksinas 4
Konotoksinas Cl9.6
Į cinko metaloproteinazę ir dezintegriną panaši haliazė
Alfa-elapitoksinas-Oh2b
Sigma-konotoksinas GVIIIA
Konotoksinas Mr15.2
Konotoksinas mr3g
Contryphan-R
Gyvatės nuodų metaloproteazės inhibitorius 02D01
Bradikininą stimuliuojantys ir C tipo natriuretiniai peptidai
Bradikininą stimuliuojantys ir C tipo natriuretiniai peptidai
Cinko metaloproteinazė ir (arba) dezintegrinas.

Atkreipkite dėmesį, kad tarp šių medžiagų yra "konotoksinų", kurie, kaip teigiama tyrime, "yra neurotoksiški peptidai, išskirti iš jūrinių (Conus genties) kūginių sraigių nuodų".

biologiniai ginklai, COVID, uodai, protrūkis, pandemija, peptidai

Tyrime priduriama:

Konotoksinų peptidų buvimas gali paaiškinti daugelio simptomų (tokių kaip hiposmija, hipogeuzija ir Guillain-Barre sindromui būdingi požymiai), pastebėtų kai kuriems COVID-19 pacientams, atsiradimą. Jų buvimas gali pakeisti normalų jonų kanalų, nikotininių acetilcholino receptorių ir acetilcholino kiekio funkcionavimą.

Dr. Brajanas Ardis (Bryan Ardis) bandė įspėti pasaulį apie toksiškus nuodų peptidus ir beveik visi jį išjuokė

Esmė? Dr. Bryanas Ardis visą laiką buvo teisus. Taip pat ir Stew Petersas (Stew Peters), išdrįsęs suteikti daktarui Ardisui galimybę kalbėti (dėl įrašo, aš taip pat ėmiau interviu iš daktaro Ardiso ir paskelbiau jį Brighteon.com). Vadinamoji "nuodų teorija", kurią kiti analitikai ir stebėtojai atmetė ar net pašiepė, pasirodo, yra labai svarbus komponentas, padedantis suprasti vadinamojo "kovido-19", kurį labiau tiktų vadinti "kovenu-19", kilmę ir buvimą.

Visą stulbinančią informaciją rasite šiandienos "Situation Update" podkaste. Pateikiame santrauką, apie ką kalbama:

- Iki milijono demokratų negali balsuoti dėl vakcinos sužeidimo ar mirties
- Pirmieji rinkimai po vakcinų genocido eros
- Tongos ugnikalnio išsiveržimas pasiekė precedento neturintį vandens garų pliūpsnį
- Sukels derliaus trūkumą visoje planetoje per ateinančius 2 metus
- Stephenas Colbertas prašo prisijungti prie globalistų iliuminatų ir skatinti depopuliaciją
- Demokratai PROJEKTUOJA savo darbotvarkę, teigdami, kad respublikonai žudys vaikus
- Pusė koledžo studentų reikalauja mirties bausmės už "įžeidžiančią" kalbą
- Moksliniame tyrime nustatyta, kad kovidų aukose rasta VENOM peptidų
- Dr. Bryan Ardis įrodė, kad "nuodų teorija" yra teisinga
- Sintezuotus nuodų peptidus galima masiškai gaminti naudojant modifikuotas e.coli bakterijas
- mRNA injekcijos gali įšvirkšti žmonėms instrukcijas, kaip gaminti nuodų peptidus
- Žmogaus kūnas paverčiamas nuodų fabriku, nuodijančiu iš vidaus
- Sintetiniai nuodų peptidai gali būti masiškai gaminami ir džiovinami šaltyje
- Aptiktas cheminių ir biologinių ginklų pristatymo iš oro dronais patentas
- Ukraina pagauta bandanti įsigyti tolimojo nuotolio biologinio ginklo dronus, skirtus toksinams purkšti
- JAV patentas Nr. US8967029B1 aprašo biologinių medžiagų pristatymą masėms žudyti
- Pateiktas patentas "Toksinių uodų išleidimo iš oro sistema CRT Trust"
- Skirtas "apnuodyti ir nužudyti dideles priešo karių mases".
- Virusų protrūkiai gali būti suklastoti numetant nuodų peptidus ant populiacijos.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus (Mike Adams) nuomone

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau