Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 8

Laidojimo verslas klesti (bet, ne dėl COVID)

Kaip smarkiai didėja mirtingumas?

Toks blogas, kad laidojimo įmonės pradeda nerimauti.

Šiandien įvyko didžiausios Šiaurės Amerikoje pelno siekiančios laidojimo paslaugų bendrovės "Service Corporation International" (Service Corporation International) ketvirčio pajamų pokalbis. SCI turėjo dar vieną puikų ketvirtį, jums bus malonu tai išgirsti! Iki šiol 2022 m. bendrovė uždirbo beveik 500 mln. dolerių pelno, o jos akcijos nuo praėjusios savaitės pelno ataskaitos pabrango daugiau kaip 15 %.

(Mirtis yra geriausia jūsų investicija!)

Laidojimo verslas klesti (bet, ne dėl COVID)

SCI vadovybė atrodo gana atvira su investuotojais. Daugelį metų bendrovė daugiausiai augo pirkdama šeimos laidojimo namus, nes jų operatoriai išmirė. Laidojimo verslas auga lėtai ir yra labai nuspėjamas.

Bent jau anksčiau taip buvo.

Kaip trečiadienio rytą investuotojams sakė "Service Corporation" pirmininkas ir vyriausiasis vykdomasis direktorius Thomas L. Ryanas (Thomas L. Ryan):

Vienais metais mirčių skaičius gali sumažėti 1 % ar 2 %, kitais metais - padidėti 1 % ar 2 %, o tai galima gana tiksliai prognozuoti per metus ir tokioje didelėje teritorijoje kaip mūsų, kas tikriausiai nutiks... 2020 m. pasirodo Covid, žaidimas keičiasi, tiesa. Vienu metu mums teks atlikti 20 proc. daugiau laidotuvių, o tai yra negirdėtas dalykas per metus, palyginti su, tarkime, metais ar dviem prieš tai.

Taigi "Service Corporation" tikėjosi, kad kai tik "Covid" bus panaikinta, jos veikla grįš į įprastas vėžes...

Ko mes tikėjomės, kodėl mes negalėtume grįžti prie, tarkime, 2019 m. lygio, galbūt jūs gausite 2019 m. procentinį ar panašų augimą, aš to tikėjausi. Taigi tai būtų protingas lygis, kuris, mūsų nuomone, stabilizuotųsi. Ir tai yra tarsi tai, ko mes tikėjomės...

Tik taip neįvyko.

Mes jums sakome, kad trečiąjį šių metų ketvirtį mes atlikome 15 % daugiau skambučių nei 2019 m. trečiąjį ketvirtį. Tai nėra tai, ko kas nors būtų tikėjęsi, ir tame yra tik labai de minimis "Covid" mirčių kiekis [paryškinta].

Laidojimo verslas klesti (bet, ne dėl COVID)

Covid nebėra. Bet žmonės ir toliau miršta. Kodėl?

Nenuostabu, kad Ryanas niekur neužsiminė apie mRNA vakcinas. Kodėl? Tai tik sukeltų galvos skausmą, kurio jam ir "Service Corporation" nereikia.

Tačiau pokalbio pradžioje jis atkreipė dėmesį į "daugiau mirčių nuo vėžio" ir apskritai į bendros sveikatos būklės blogėjimą:

Mes manome, kad šios perteklinės paslaugos yra labiau nuolatinio pobūdžio dėl senstančios demografijos, didesnės rizikos ir mažiau sveiko gyvenimo būdo, susiformavusio pandemijos metu.

Ryanas taip pat užsiminė, kad problema gali būti vėluojanti medicininė priežiūra.

Šie paaiškinimai geriausiu atveju yra... įtempti. Demografinis senėjimas vargu ar yra naujas reiškinys, o "mažiau sveiką gyvenseną" lėmęs uždarumas daugumoje raudonųjų valstijų baigėsi jau 2020 m. viduryje, o 2021 m. pradžioje - beveik visur. Opioidai ir perdozavimas apskritai tebėra siaubinga krizė, tačiau atrodo, kad mirtys pasiekė aukščiausią tašką 2022 m. pradžioje ir nuo to laiko šiek tiek sumažėjo. Ir nepaisant visų diskusijų apie vėluojančią medicinos pagalbą, ligoninės ir gydytojų kabinetai iš esmės normaliai veikė mažiausiai 18 mėnesių.

Bet kokiu atveju Jungtinės Valstijos vargu ar yra vienintelės, kuriose 2022 m. pastebimas didelis ir kol kas nepaaiškinamas mirčių šuolis.

Panašios tendencijos pastebimos šalyse nuo Vokietijos iki Australijos ir Taivano.

Visos jos turi kai ką bendro. Jokių taškų už atspėjimą, ką.

Bet kuriuo atveju "Service Corporation" tikisi, kad verslas išliks geras dar daugelį metų.

"Šias tendencijas sunku greitai pakeisti, - sakė Ryanas.

"Tikiuosi, kad po trejų, ketverių, penkerių metų šiek tiek nuslūgs. Bet nemanau, kad tai įvyks artimiausiu metu".

* * *

[ZH: Tai ne tik laidojimo paslaugų įmonės. Rinkos dalyviai buvo šiek tiek apstulbę, kai praėjusią savaitę "Lincoln Financial" paskelbė rezultatus ir po šokiruojančio ir netikėto 2,6 mlrd. dolerių vertės trečiojo ketvirčio nuostolio akcijos smuko daugiau kaip 30 %.

"Katastrofa (ir ne gamtinė)", - teigė "Wells Fargo Securities" analitikai pranešime klientams trečiadienį vakare, po to, kai Pensilvanijos gyvybės draudimo ir anuitetų bendrovė po rinkos paskelbimo paskelbė savo pajamas.

Laidojimo verslas klesti (bet, ne dėl COVID)

Kas lėmė didelį nuostolį?

Taigi, įdomu, ar tai yra prekyba po "vaksyno" ir naujos normalios pasaulio tvarkos: trumpai - gyvybės draudėjai, ilgai - laidojimo paslaugų teikėjai?]

Autorius: Alex Berenson, Šaltinis su nuorodomis: Planet-Today.com pasaulio naujienos.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau