Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 22

8 požymiai, kad susitikinėjate su alfa-patinu

Kiekviename vyre gyvena alfa-patinas. Tačiau ne visi jie iš tikrųjų tokie yra. Galbūt nemanote, kad esate alfa patinas. Viena vertus, santykiai su vienu iš jų turi privalumų, kita vertus, yra ir trūkumų. Alfa patinai yra pasitikintys savimi, stiprūs, dominuojantys, drąsūs, santūrūs ir kantrūs. Tačiau visos šios savybės nepadaro jų idealiais partneriais. Alfa patinai vadovaujasi savo poreikiais, aistra, troškimais, tikslais ir svajonėmis. Kartais jie būna savanaudžiai ir neleidžia moteriai sustabdyti jų nuo to, ko jie nori. Tačiau jei manote, kad alfa patinas yra puikus partneris jums, štai keletas patarimų, kaip jį atpažinti:

1. kalbėdamas jis pasitiki savimi

Jo kalboje nėra jokių "o-o" ar "m-mm". Jis neslepia akių. Jis yra įsitikinęs tuo, ką sako, ir savo nuomonę išsako nedvejodamas ir nesigailėdamas. Jis retai meluoja, todėl nebijo užmegzti akių kontakto. Tačiau taip pat nesitikėkite, kad jis visą laiką tęs jūsų pokalbį. Alfa patinai su moterimi nėra ceremoningi. Be to, jie nemėgsta drovių moterų.

2. Jis dominuoja

Alfa patinai žino savo galią ir ją demonstruoja, kai tik įmanoma. Jei jūsų vyras demonstruoja dominuojančią kūno kalbą, tai vienas iš požymių, kad jis yra alfa-patinas. Jis niekada nekryžiuoja kojų ar rankų, bet visada eina tiesia nugara, pasitikėdamas savimi. Jis vengia dominuojančių, stiprių ir nepriklausomų moterų, nes nepakenčia, kai jam nurodinėjama, ką ir kaip daryti.

3. Jis ramus ir protingas

Vyrai problemas sprendžia skirtingai. Vieni jų labai nerimauja, nervinasi ir abejoja, o kiti išlieka ramūs ir sprendžia netgi pačias sudėtingiausias situacijas be nervų ir nereikalingų emocijų. Alfa-patinai (vyrai) tiki, kad tik moterys gali būti emocingos. Jie žino, ką daryti, ir nesustoja, kol to nepadarys. Jei jūsų vyriškis visada laikosi duoto žodžio, greičiausiai jis yra tikras alfa vyras.

4. Jis drąsus

Santykiuose su alfa-patinu (vyru) nėra vietos abejonėms ir kuklumui. Užuot sakęs „Ar norėtum kur nors nuvykti?“ arba „Gal nueikime šįvakar į restoraną?”, arba „Kur norėtum atostogauti šiais metais?“, jis pasakys kažką panašaus į „Suorganizuosime sau mini kelionę“ arba „Skrendam šiais metais į Graikiją“. Jis visada pasiruošęs veiksmams ir nebijo prisiimti atsakomybės.

5. Jis žino savo žodžių vertę

Kai alfa-patinas, vyras ką nors sako, jis iš tiesų turi omenyje būtent tai. Jeigu jis mano, kad neturi ką pasakyti, jis nieko ir nesakys. Jis labai tiesmukas. Tai reiškia, kad jums neteks valandų valandas svarstyti ir spėlioti, ką galėjo reikšti jo pasakyti žodžiai. Jis visada kalba, ką galvoja. Minusas čia yra tas, kad tai gali užgauti jūsų jausmus. Ne todėl, kad jis buvo grubus ar savanaudis. Jis tiesiog kalba tiesiai šviesiai ir nesijaudina, kaip į tai reaguos kiti.

6. Jį sunku pralinksminti

Dažniausiai alfa-patinas, vyras gali tiesiog nusišypsoti ir viskas. Jis rimtas ir užsiima savo reikalais. Bet jei visgi jums pavyko jį smarkiai prajuokinti, reiškia, garantuotai jam patinkate.

7. Jis rūpinasi savo kūnu

Reguliariai treniruojasi ir sportuoja. Nevartoja pernelyg daug alkoholio ir vengia greito maisto. Alfa-patinas, vyras visada nori gerai atrodyti, sugebėti apginti save ir mylimus žmones. Nebijo peštynių, kadangi puikiai žino savo jėgą.

8. Jis vengia dramos

Alfa-patinai, vyrai nešvaistys savo laiko tuštiems ginčams ar beprasmiškiems barniams. Visos šios dramos – ne jiems. Jis jus išklausys, kad suprastų, ko norite arba kas jus neramina. O paskui išsakys savo nuomonę ir pokalbis bus baigtas. Jis išmokys jus brandžiai spręsti problemas – be ginčų ir dramų. Jei to nesuprasite, vargu ar toks vyras ilgai kęs jūsų isterijas.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

31.07.2019 laikas 13:18 Receptai – Patiekalai Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau