Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 25

WEF atstovas Klausas Schwabas skelbia, kad Kinija yra "sektinas pavyzdys"

Kadaise sovietai turėjo griežtai kontroliuojamą internacionalistų tinklą, vadinamą KOMINTERNAS, kuris propagavo jų komunistinį modelį Europoje ir už jos ribų.

Dabar raudonieji kinai juos dar labiau patobulino: Jie turi Klausą Švabą (Klaus Schwab).

Pasak "Fox News":

Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjas ir pirmininkas Klausas Švabas neseniai davė interviu Kinijos valstybinei žiniasklaidai ir pareiškė, kad Kinija yra "sektinas pavyzdys" kitoms tautoms. 

84 m. Švabas šiuos komentarus išsakė duodamas interviu CGTN žurnalistui Tian Wei praėjusią savaitę Bankoke (Tailandas) vykusio APEC vadovų aukščiausiojo lygio susitikimo metu. 

Švabas sakė, kad jis gerbia Kinijos "didžiulius" pasiekimus modernizuojant ekonomiką per pastaruosius 40 metų. 

"Manau, kad ji yra pavyzdys daugeliui šalių", - sakė Švabas, o paskui patikslino, kad, jo nuomone, kiekviena šalis turėtų pati nuspręsti, kokią sistemą ji nori pritaikyti. 

"Manau, kad turėtume būti labai atsargūs primesdami sistemas. Tačiau Kinijos modelis neabejotinai yra labai patrauklus modelis daugeliui šalių", - sakė Švabas. 

Pavyzdys? Šalis, kurioje yra nulinė laisvė, mažas socialinis mobilumas, socialinio kredito balai ir nuolatinė vyriausybės priežiūra? Kas, po velnių, net iš revoliucinių vokietininkų minios atvirai ragina savo šalims taikyti Kinijos modelį?

Kinija iš tikrųjų yra milžiniškas kalėjimas, kuriame yra vergų darbas, prakaito dirbtuvės, maži atlyginimai, nuolatiniai uždarymai ir tikri laogai, arba gulagai. Kaip nors pasipriešink valdžiai, ir tuoj pat būsi išvežtas į vieną iš jų ilgiems metams. Uigūrų atveju tokiai bausmei užtenka būti ne tos tautybės.

Kinija toli gražu nėra patrauklus sektinas pavyzdys, tai šalis, iš kurios žmonės bėga. Pagal pačios Kinijos statistiką, 2019 m. 11 mln. žmonių paspruko ir persikėlė į kitas šalis vien tam, kad pabėgtų nuo jos, o maždaug trečdalis jų atvyko į JAV. 2019 m. Kinija yra trečia pagal emigracijos lygį pasaulyje po Indijos ir Meksikos, o visi žinome, kas yra šalia Meksikos jos šiaurinėje pusėje, kas juos atveda. Iš esmės tas pats ir su Kinija.

Švabas, kuris yra sumanus operatorius, žinojo, kad jo meilė Kinijai gerai patiks Kinijos valstybės žurnalistams-propagandistams, bet neskambės per daug gerai visiems kitiems, girdintiems šį pareiškimą, todėl jis jį patikslino teiginiais, kad kiekviena tauta turi turėti galimybę pasirinkti savo valdymo kelią. Tai skamba tuščiai, turint omenyje, kad sistema, už kurią jis pasisako Vakaruose, aiškiai reikalauja, kad partinis elitas atliktų visą pasirinkimą už žmones, kuriuos jie valdo geležiniu kumščiu. Kalbant apie pačią Kiniją, ar kinai galėjo pasirinkti siaubingą sistemą, kurioje jie gyvena? Ne, 1948 m. Mao Dzedongas (Mao Zedong), padedamas, netikėtai, KOMINTERNO, šūviais prasiskynė kelią į valdžią ir jėga įvedė žiaurų režimą Kinijoje, kur jis nuo to laiko ir valdo.

Atrodo, kad senasis KOMINTERNAS visada juokiasi paskutinis. Nes kas galėjo pagalvoti, kad 2023 m. Pasaulio ekonomikos forumo vadovas, bent kiek su naciais susijusio žmogaus sūnus, kaip ponas respektabilumas reklamuos Kinijos modelį, naudodamasis savo tarptautinės organizacijos prestižu kaip patikimumo priemone daryti įtaką didžiosioms korporacijoms ir įvairiems aktyvistams bei nevyriausybinėms organizacijoms, kurios visiškai pasidavė kairiųjų pažiūroms.

Šią organizaciją reikėtų atmesti kaip purvinos diktatūros šulerį, bet kažkodėl, turint visus tuos gražius kalnus, gerą maistą ir gerus privačių lėktuvų oro uostus Šveicarijoje, kur vyksta dauguma išskirtinių ir brangiai kainuojančių WEF susitikimų, kuriuose dalyvauja milijardieriai, visame tame pinigų aromate, taip nėra. 

Švabo organizacija įsiskverbė į pramonę, kartais su tikrais piniginiais interesais, paveikė daugelį kitų, kad šie prisitaikytų prie "suinteresuotųjų šalių kapitalizmo", kuris yra Švabo naminis projektas, ir paveikė kitus, kad šie prisitaikytų prie kažko, kas vadinama pasauliniu "perkrovimu". Natūralu, kad visi jie pritaria vyriausybės kontrolei, kurią sukėlė "visuotinio atšilimo grėsmė", kuri yra visiškai netikra. Ar kyla klausimų, kodėl korporacijos taip prabilo? Atrodo, kad visa tai susiję su prabangiais banketais ir pokalbių festivaliais Davose, Šveicarijoje. Šiuo metu Švabas reikalauja iš Šveicarijos vyriausybės prabangesnių patalpų, nemokėdamas jai jokių mokesčių, ir grasina, kad jei Šveicarija to nepadarys, savo šou perkels į Singapūrą. (Žr. jo Vikipedijos puslapio skyrių "Kritika" apačioje). Panašu į vaikiną, kuris ketina tik kalbėti ir bandyti įtikinti apie Kinijos privalumus?

Kalbant apie Švabo ryšius su naciais, jie greičiausiai nėra tokie stiprūs, kaip kai kurie teigia internete, tačiau jie pakankamai blogi: remiantis Vikipedijos duomenimis, Švabo tėvas šveicaras vadovavo nacistinės Vokietijos įmonei, kuri naudojo vergų ir priverstinį darbą, o tai gana gerai pasako, kurioje pusėje jis buvo. Net jei tokios įmonės nebūtų buvę, naciai vargu ar būtų leidę jam vadovauti kokiai nors įmonei, jei juo visiškai nepasitikėtų, nes fašizmo esmė - valstybinis korporacijų valdymas. Vikipedijos puslapyje rašoma, kad Švabo motiną dėl jos šveicariško akcento stebėjo ir tardė gestapas. Tai, kad naciai to nedarė su tėvu, kuris vadovavo nacių valdomai įmonei, tarsi pasako, kad gestapas nelaikė jo problema.

Atrodo, kad senosios nacių vertybės - korporatyvizmas ir "atstatymas" - galėjo persiduoti Klausui, kuriam 83 metai, jei galima taip teigti. Žmonės negali kontroliuoti, kas buvo jų tėvai, bet jei senasis tėvas iš tiesų buvo nacių bičiulis, galbūt būtų privalu neperimti jokių konkrečių idėjų, jau nekalbant apie jų propagavimą.

Bet tikrai, Švabas dabar pasisako už korporacijų ir valstybės kontrolę visoms laisvoms Vakarų tautoms, kuri mažai kuo skiriasi nuo to, ko ištisus dešimtmečius Vakaruose siekė naciai ir jų komunistiniai sąjungininkai (skaitykite: KOMINTERNAS). Noras žudyti laisvę šioje gaujoje yra labai stiprus.

Dabar jie net nebando to slėpti - atvirai giria komunistinės Kinijos modelį ir pasisako už jo įvedimą, kvalifikuodami jį pasirinkimu (tarsi su suklastotais rinkimais pasirinkimas būtų svarbus), tarsi jame nebūtų nieko blogo. Šių žmonių kaukė iš tiesų yra nusiimta.

Autorius: Monica Showalter per AmericanThinker.com,

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau