Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 3

Kodėl Kinija yra blogai: Tai naujosios pasaulio tvarkos beta testas

Jau daugiau nei dešimtmetį globalistai yra atvirai apsėsti Kinijos vyriausybės modelio - meilės romanas, jei norite. Daugelis svarbiausių pasaulinės centralizacijos šalininkų, tarp jų Henry Kissingeris ir George'as Sorosas, praeityje gyrė Kiniją ir užsiminė, kad ši komunistinė šalis tampa svarbia Naujosios pasaulio tvarkos veikėja. G. Sorosas šią mintį išreiškė dar 2009 m., maždaug tuo metu, kai Kinija ėmė dairytis į TVF ir išleido trilijonus juanių iždo skolos vertybinių popierių, kad prisijungtų prie jų pasaulinės valiutos iniciatyvos.

Po kelerių metų Kinija buvo įtraukta į TVF specialiųjų skolinimosi teisių krepšelį. Dabar KKP uoliai remia naujos pasaulinės valiutų sistemos, kurią kontroliuoja TVF, sukūrimą.

Apie šią tikrovę rašiau daugelį metų: Kinija NESUPRANTA pasaulinei centralizacijai, kurią kontroliuoja Vakarų oligarchai. Viskas, ko jie nori, tai svarbios vietos prie stalo, kai prasidės "didysis persitvarkymas" ir prasidės visiška centralizacija. Tačiau iš pirmiau pateiktos informacijos galima spręsti tik apie ekonominius Kinijos ir globalistų santykius. Ar aljansas siekia dar toliau?

Neseniai Pasaulio ekonomikos forumo atstovas Klausas Švabas (Klaus Schwab) APEC aukščiausiojo lygio susitikime davė interviu Kinijos vyriausybės kontroliuojamai CGTN. Šiame interviu K. Švabas giria Kiniją kaip pavyzdį daugeliui kitų šalių. Tai gali šokiruoti kai kuriuos žmones, atsižvelgiant į tai, kad Kinijos ekonomika smunka, jos pasaulinis eksportas 2022 m. smarkiai sumažėjo, o būsto rinka patyrė nuosmukį. Šį nuosmukį didele dalimi lemia pasaulinė stagfliacija, taip pat beprotiška "nulinio kovido" politika, dėl kurios šalis jau daugelį metų yra pandemiškai užrakinta.

Prisimenate visus tuos kovidų kultus, kurie pernai džiūgavo dėl Kinijos? Pamenate, kai jie tvirtino, kad Kinija yra puikus pavyzdys, kodėl reikia stabdymo, ir įrodymas, kad jis veikia? Taip, tie žmonės buvo kvailiai.

Dabar Kinijos ekonomika krenta laisvu kritimu, o jos gamybos bazė patiria didžiulę įtampą dėl įgaliojimų. Be to, atrodo, kad Kinijos gyventojams pagaliau atsibodo drakoniškos sąlygos ir jie sukilo.

Toliau pateiktame vaizdo įraše matyti, kaip "Foxconn" pagrindinėje "iPhone" gamykloje Kinijoje, darbuotojams išėjus iš gamyklos, kyla protestai. Jie prieš savo valią buvo laikomi karantine, kur jiems buvo sudarytos prastos darbo sąlygos ir mažai maisto.

Kinijos vyriausybė nusiuntė pavojingomis medžiagomis apsirengusius karius, kad numalšintų sukilimą, o protestuotojus sutrypė į žemę. Atkreipkite dėmesį ir prisiminkite šį vaizdo įrašą, kai išgirsite apie "Apple" priešiškumą Elono Musko žodžio laisvės politikai "Twitter" - "Apple", kaip ir visos globalistų valdomos korporacijos, mėgsta autoritarizmą.

Kinija toliau terorizuoja piliečius, slapta policija lankosi pas balsingus disidentus, o virš miestų gatvių sklando bepiločių lėktuvų flotilės, stebinčios pėsčiųjų eismą ir skelbiančios propagandinius pranešimus. Kai kurie dronai net purškia nežinomus chemikalus ant ištisų miesto kvartalų. Tuo tarpu Kinija visiškai įdiegė skaitmeninių vakcinų pasų sistemas, susietas su viešosiomis vietomis ir mažmeninės prekybos parduotuvėmis. Negalima veikti didžiuosiuose Kinijos miestuose neturint atnaujinto vakcinos paso arba kas porą savaičių atliekamo neigiamo kovido testo.

Visi šie įvykiai ir sąlygos dažnai laikomi nesusijusiais arba atsitiktinai susijusiais. Niekas neužduoda tinkamų klausimų. Pagrindinis klausimas yra KODĖL? Kodėl Kinijos vyriausybė sabotuoja savo pačios ekonomiką, uždarydama pastatus ir engdama gyventojus iki atviro sukilimo (tai retas reiškinys tarp paprastai paklusnių Kinijos gyventojų). Kodėl ir toliau vykdomi uždarymai, kai visam pasauliui aišku, kad pandemija baigėsi, o uždarymai ir kaukės niekada neveikė?

KKP pareigūnams norėčiau užduoti paprastą klausimą, kurį daugelis iš mūsų Amerikoje taip pat uždavė savo vyriausybei daugiau nei prieš metus: Jei vakcinos veikia, kodėl reikia vykdyti įpareigojimus ir uždaromuosius darbus? Jei vakcinos neveikia, tai kodėl bandoma priversti gyventojus pasiskiepyti? Be to, jei kaukės ir draudimai veikia, tai kodėl Kinija susiduria su dar viena tariama kovidų infekcijos banga?

Akivaizdu, kad KKP nerūpi vidutinio Kinijos piliečio gerovė. Nėra jokios logikos, ką jie daro, kaip nebuvo logikos ir Bideno, Fauci ir CDC veiksmams JAV. Skirtumas tas, kad amerikiečiai sugebėjo priversti JAV globalistus atsisakyti savo įgaliojimų darbotvarkės, greičiausiai todėl, kad esame gerai ginkluoti ir jie suprato, kad per daug mūsų nepaklūsta. Kinijoje nėra civilinės milicijos atitikmens.

Anksčiau ši šalis buvo distopija, dabar ji yra kažkas kita - tai technokratinės tironijos eksperimentas, kuris privestas iki kraštutinumo. Kinija pasirengusi marinti badu, areštuoti, mušti ir net žudyti žmones, kuriuos, kaip jie teigia, bando apsaugoti nuo viruso.

Nėra klaida, kad beveik kiekviena Kinijos įgyvendinama politika yra tiesioginė WEF ir tokių institucijų, kaip Londono imperatoriškasis koledžas, dar 2020 m. protrūkio pradžioje pasiūlytos politikos kopija. Globalistai teigė, kad "mes negrįšime į normalų gyvenimą" ir kad visuomenė turės paaukoti daugelį savo laisvių, kad sustabdytų pandemiją. Iš tikrųjų nė viena jų politika nebuvo veiksminga siekiant sustabdyti plitimą, tačiau ji buvo labai veiksminga slopinant gyventojus. O Kinijos atveju niekas niekada negrįžo į įprastas vėžes.

Mano manymu, neišsakyta priežastis tiesiogiai susijusi su ilgalaikiais Kinijos ryšiais su globalistais ir jų siekiu tapti Naujosios pasaulio tvarkos, dar vadinamos "daugiapoline pasaulio tvarka", 4-ąja pramonės revoliucija, Didžiuoju persitvarkymu ir dešimtimis kitų pavadinimų, dalimi. Jei norite sužinoti tikrąją globalistų ateities viziją, pažvelkite į šiandieninę Kiniją ir dar šimtą kartų padauginkite skausmą ir kančias. Kinija yra beta testas.

Galbūt tai bandymas, kuriuo siekiama išsiaiškinti, kokio lygio tironiją žmonės pasirengę ištverti. Galbūt bandymas, kaip veikia įvairios stebėjimo sistemos ir kontrolės mechanizmai. Galbūt treniruotė neišvengiamoms riaušėms ir maištams, kurie kiltų daugelyje šalių, ir geriausiam būdui su jais susidoroti. Tokie globalistai kaip Klausas Švabas (Klaus Schwab) domisi Kinija ne tik kaip ekonominiu pavyzdžiu, jis mato Kiniją kaip visuomeninį pavyzdį didžiajai daliai Vakarų šalių, čia ir ten šiek tiek pakoregavus.

Establishmento problema yra ta, kad jei bus matomų laisvės pavyzdžių, nepaisant kova, kitos šalys pradės abejoti savo pačių uždarumo būtinumu. Net Kinijos žmonės pradeda priešintis. Jie negali įgyvendinti savo NWO po vieną šalį, jiems teks vienu metu engti daug šalių.

Kaip pastaruosius metus sakiau kai kuriems nihilistiškesniems laisvės judėjimo žmonėms, manantiems, kad viskas prarasta, supraskite, kad jums pasisekė, jog dabar gyvenate JAV, ir turėtumėte būti dėkingi milijonams konservatorių, kurie aktyviai ir garsiai atsisakė paklusti mandatams ir vakcinoms. Jie išgelbėjo šalį nuo dar didesnės tironijos. Jei globalistai būtų gavę tai, ko iš tikrųjų norėjo, dabar būtume labai panašūs į Kiniją.

Mes pakibome arti tos juodosios saulės ir šokome su velniu, bet nesame nugalėti.

Šiuo metu Kinija ir toliau yra autoritarinių svajonių pavyzdys; masinio psichologinio kankinimo mokslinis tyrimas. Ji toli gražu nėra priešprieša globalistams, iš tikrųjų ji yra globalistų tęsiamas darbas. Atidžiai stebėkite, kas ten vyksta, nes ten daromas blogis galiausiai bus bandomas įgyvendinti ir pas mus.

Autorius: Brandon Smith iš Alt-Market.us,

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau