Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Lapkričio » 27

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis: Vasario mėnesį prasidės didelis pasaulinis konfliktas

Prasidėjus šaltiems orams, artėjant Kalėdoms ir Naujųjų metų išvakarėms, šalis ir tautas ima kamuoti klausimai apie ateitį. Ir nors 2022 m. vis dar tęsiasi, lenkai kasdien tempia už rankovės savo mėgstamą aiškiaregį, kad šis jiems pasakytų, kas nutiks - kaip ir prieš 3,5 metų, po kurių pasaulis, regis, niekaip negali susitaikyti. Išsamaus K. Jackowskio pranašavimo dar nebuvo, tačiau reikėtų išskirti įdomiausius dalykus iš dviejų paskutinių jo leidinių. Taigi:

Prisimenu, kai prasidėjo maras ir jūs paprašėte manęs prognozuoti ateinančių 3,5 metų laikotarpį, kalbėjau apie kažkokias apleistas vietas, į kurias niekam nebus leidžiama eiti. Tuo metu net man tai atrodė nesąmonė, bet bijau, kad įvykiai artėja.  Bijau, kad mūsų padėtis tampa daug blogesnė nei per pastaruosius trejus metus - įvykiai pradeda sutapti, ir man baisu, kad išsipildys pasaulinio karo vizija, apie kurią daug kartų kalbėjau.

Dabar, kai bandau pažvelgti į 2023 m. kovo ar balandžio mėn., matau, kad visas pasaulis išsigandęs kažkokio blogo įvykio, kuris jau įvyko. Nemanau, kad tai bus Ukraina, nes kažkas atsitiks pietuose - įvykis, kuris man asocijuojasi su žodžiu Eufratas. Įvykus kokiam nors beviltiškai blogam įvykiui, pasaulį užplūs nauja logistikos sutrikimų ir visiško nepritekliaus banga, o kai kuriose šalyse net kils tikras badas. 

Ne visos Europos padėtis bus tokia bloga - kažkur ji bus blogesnė, kažkur geresnė. Lenkijoje situacija iš esmės bus normali pagal šiandieninius standartus. Mane neramina tik tai, kad matau gatvėse vaikštančius kareivius. Jų yra daug ir civiliai privalo jiems paklusti. Tačiau Lenkijoje nieko karinio nevyksta. 

Kariuomenė man labiau asocijuojasi su disciplina nei su kokiu nors karu ar kovomis. Šie kariškiai pasirodys gatvėse po didelių nuostolių, kurie bus ne mūsų.  Iki 2023 m. balandžio mėn. jie bus užsiėmę tuo, kas jau įvyko pasaulyje, tačiau jums ir man tai dar tik įvyks. 

Kas ir kur įvyks, dabar neįmanoma suprasti, tačiau 2023 m. balandis bus svarbi ir simbolinė riba, apie kurią visi kalbės. Tai gali būti karo pabaiga arba pradžia, naujo karantino pabaiga arba, atvirkščiai, naujų griežtų apribojimų pradžia. Vizijoje labai sunku suvokti laiką, bet čia balandis bus slenkstis, tai svarbu. 

Galbūt laikraščių antraštės padės šiek tiek paaiškinti, kas vyksta. Pavyzdžiui, lapkričio 23 d. straipsnis: "Čekija ruošiasi didelio masto karui...". Tai, kas ten parašyta, nėra labai aišku, nes čekai nesiriboja su Ukraina ir tuo labiau nesiriboja su Maskva. Kokia viso to prasmė? Manau, kad artėja didelis pasaulinis konfliktas, kad Trečiasis pasaulinis karas, kuris jau prasidėjo, įžengia į antrąjį etapą. Ir Artimuosiuose Rytuose gali kilti gaisras. 

Perskaitykite antraštes apie Iraną ir Turkiją: lapkričio 13 d. Stambule sprogo bomba, žuvo keliolika žmonių ir daugybė buvo sužeista. Iškart po to Sirijoje ir Irake prasidėjo labai masiniai smūgiai prieš kurdų teroristų grupuotes. Turkijos prezidentas įsiutęs, o po oro atakų į šį bjaurų išpuolį prieš turkus atsakys ir sausumos pajėgos. Tai reiškia, kad pradės šaudyti patrankos ir įvažiuos tankai. Taigi R. T. Erdoganas tam tikra prasme skelbia karą.

Tada skaitome, kad Izraelis įspėja apie klastingus Irano planus dėl Katare vyksiančio pasaulio futbolo čempionato. Pasaulio atominės energijos agentūra teigia, kad Iranas praturtino savo uraną iki kritinio kiekio. Irane taip pat vyksta protestai. Apskritai, tai labai pavojingos naujienos ir nenustebčiau, jei šis pasaulio futbolo čempionatas Katare taptų labai karštas.

Jau seniai jus apie tai įspėjau: jei Artimuosiuose Rytuose kils antrasis karas, kad ir koks vietinis, turėkite omenyje, kad tuomet išsipildys mano vizija - labai pavojingas išsipildymas, nes kalbėjau apie du nepriklausomus karus, kurie kils vienas po kito ir vienas iš jų bus nekontroliuojamas. Po to prasidės didelis pasaulinis karas.

Vakar įrašiau vaizdo įrašą apie tai, kaip visa tai susiję ir kaip blogai ekonomiškai bus po to. Jei šis pasaulinis konfliktas įvyks, dabartinė krizė dar labiau pagilės ir taps nevaldoma, o pasaulis gali prarasti pasitikėjimą pinigais.  Artimieji Rytai, garsėjantys nafta, ir Maskva, kuri taip pat prekiauja nafta, nustos tiekti energiją. Tai reiškia labai rimtą krizės gilėjimą.

Galiausiai, pagrindinis dalykas, kurį šiandien norėjau pasakyti. Mačiau, kad kai kurie žmonės kai kuriose vietose kažką išlieja - kokį nors skystį. Pasklidus šiam skysčiui kils didžiulė panika. Prašau nepainioti to su panika Lenkijoje, apie kurią jau ne kartą minėjau. Ji bus kitoje vietoje. Nuodai bus išpilti ant smėlio.

Ir labai keista, kad fiziškai išsilies labai nedaug skysčio, tačiau šis skystis sukels didžiulę paniką, dideles emocijas ir bus labai garsus. Turiu antrinę nuojautą, kad netrukus pradėsime skirti padidintą dėmesį orui, kad bus kalbama apie tam tikrą nelygybę, apie sritis, kuriose gali būti tarša.

Apskritai dabar, žvelgdamas į bendrą vaizdą, gruodį ir sausį vertinu, kaip palyginti ramius. Tačiau tada įvyks kažkas labai rimto ir tai įvyks iki balandžio mėn.  Atrodys, kad pasaulyje įvyko kažkoks didelis susidūrimas, tačiau viskas staiga sustingo ir tvyro nežinomybė - kas bus toliau? Ir kai bandžiau pažvelgti į balandį, kurdamas šią viziją, - niekada nepajutau to keisto jausmo, kad balandžio atmosfera būtų tokia sunki ir niūri, kad ja būtų prisotinta.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
Gyvena
avatar
1
Aiškiaregis ? Tikrai Ne. !psihologas tai geras ,tik fantazijja prasta . Każkur sprogs ,kazkur kažkas iviks ,dar žus ,karas ,lygos ,badas ..... Per amžius visa tai vikp , viksta ir viks . Tai gal baikit rašinet apie ta pona .
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau