Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

8 temos, kurių nederėtų aptarinėti su vyrais

Moteris turi būti paslaptinga - tai banali taisyklė, bet ji veikia. Sudarėme draudžiamų temų, kurios gali sugriauti jūsų santykius, sąrašą.

Kuo labiau artėjame prie žmogaus, tuo labiau norime jam atsiverti. Bet jis nėra terapeutas. Širdį veriančios išpažintys priimamos labai atsargiai. Galite ir turite būti sąžiningi ir atviri, tačiau šių temų geriausia vengti - štai kodėl.

1. Ką turėtų daryti vyras...

"Bet tikras vyras..." - Tokia formuluotė erzina ir tiesiog siutina. Vyras nemėgsta, kai jį apkalbinėja ir įrodinėja jums savo genialumą.

Mąstykite, analizuokite, darykite išvadas, bet nesiginčykite šia tema su vyrais.

2. Jo darbas ir jūsų patarimai

Niekada nesikiškite į žmogaus darbą su juo nepasitarę ir nepaklausę jo nuomonės.

Parama nėra patarimas. Jūsų užduotis - išklausyti ir būti empatiškiems, tikėti juo ir sakyti, kad jis tikrai viską įveiks.
Vyrus erzina moterų patarimai dėl jo darbo, kai jos nesupranta konkretaus atvejo ir apskritai situacijos.

3. Jūsų populiarumas tarp vyrų

Nenešiokite jos kaip vėliavos, simbolizuojančios, kad visos stipriosios lyties atstovės nori jus turėti.

Moterų provokacijos, kuriomis vyrai siekia sukelti pavydą, yra senas ir bevertis triukas. Vyrai tai vertina tik kaip jūsų nesaugumą ir nenuoširdumą.

4. Mano buvęs ir finansinis klausimas

Beveik kiekviena moteris bando ištaisyti savo klaidas su nauju partneriu. Ir iš karto bando numatyti būsimus sunkumus ir į viską atsižvelgti: kas, kur ir už ką moka. Finansinis klausimas kelia daug įtampos.

Vyrui lengviau nesigilinti į šias detales, ypač į tai, kaip viskas klostėsi su jūsų buvusiuoju.

5. Mano buvęs draugas ir neištikimybė

Šiuo atveju moteris jau starto pozicijoje stengiasi viską kontroliuoti. Mėgstama taktika – „švelnios užuominos“ – čionai apskritai neveikia. Kai pasakojate apie savo buvusįjį, jūsų naujasis vyras pasidaro tiesioginę išvadą, viską supranta pažodžiui: jūs vis dar galvojate apie buvusį.

Jūs pasakojate, koks jis pasibjaurėtinas žmogus, o vyras supranta, kad jeigu staiga jam kažkas nepasiseks, jūs lygiai taip pat dergsite visiems aplinkiniams ir jį.

bendravimas, vyriškumas

6. Mano buvęs draugas ir mano kančios

Kategoriškai negalima pasakoti, kaip jį mylėjote, koks jis buvo ypatingas žmogus jūsų gyvenime. Moterys galvoja, kad šitaip jos duoda suprasti naujam partneriui, kokios jos nuoširdžios ir kaip giliai sugeba mylėti. Vyras gi jaučiasi tokiais momentais kaip trečias nereikalingas.

7. Mano buvęs draugas ir jo bjaurus elgesys su manimi

Nesiskuskite ir nepasakokite, kaip jis su jumis blogai elgėsi. Dabartinis partneris pasąmoningai supras, kad su jumis galime elgtis lygiai taip pat, ir tuo pasinaudos. Neleiskite šito. Be to, kuo didesnį pasigailėjimą kelia moteris, tuo mažiau ji vyrą traukia seksualiniu požiūriu.

8. Mano buvęs draugas ir jo mama

Vyrai visada lygina. Kai jūs bjauriai kalbate apie savo buvusio mamą, yra tikimybė, kad sugadinsite savo įspūdį vyro akyse. Net jeigu jūsų anyta buvo tikra ragana ir apnuodijo jūsų gyvenimą, palikite šias istorijas savo draugėms.

9. Jūsų reikalavimai

Noras išmokyti vyrą elgtis taip, kaip reikia jums ir kaip esate įpratusi, gauti tai, ko nusipelnėte (jūsų nuomone), vadovauti jo veiksmams.

Svarbu susitaikyti su tuo, kad esant tokiam norui, reikia imti į vyrus lengvai valdomą ir kontroliuojamą infantilą – ir paskui jam komanduoti visą gyvenimą. Normaliam, psichologinių sutrikimų neturinčiam vyriškiui tokios moters nereikia, su visomis savo problemomis jis susitvarko pats.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (šalpusnis, piliarožė, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: šalpusnio lapai, piliarožės šaknys, raudonėlis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau