Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 11

BUM: Pasaulio sveikatos aukščiausiojo lygio susitikimo narys pripažįsta, kad COVID blokavimas buvo politinis, o ne mokslinis

COVID-19 pandemijos metu visame pasaulyje paskelbti draudimai sugriovė milijonų žmonių, ypač pažeidžiamiausių, gyvenimus. Dabar už tai atsakingi globalistai pripažįsta, kad savo nutarimus priėmė remdamiesi tik politika.

Spalio mėnesį Pasaulio sveikatos aukščiausiojo lygio susitikime vyko trijų dienų konferencija, kurioje dalyvavo Pasaulio sveikatos organizacija (PSO). Joje dalyvavo apie 300 pranešėjų ir 3 000 dalyvių, kurie aptarė pasaulio atsaką į COVID-19 ir požiūrį į būsimas pandemijas.

Reporterė Alexandra Lavoie (Alexandra Lavoie) iš "Rebel News" slapta nuvyko į konferenciją ir ketvirtadienį paskelbė filmuotą medžiagą. Ji kalbėjosi su Vokietijos ir Vakarų Afrikos pandemijų prevencijos centro (G-WAC) nariu Razaku Gyesi (Razak Gyesi) Issahaku ir spaudė jį dėl globalistinio elito sprendimų, susijusių su pandemija.  Pateikiame keletą jo atsakymų:

"Pandemijos įkarštyje dauguma sprendimų, kaip jau minėjau, nebuvo pagrįsti mokslu. Jie buvo tiesiog reakcingi. Viskas, kas tik padėtų, - sakė Issahaku.

"Dabar, žvelgdami atgal, galime pasakyti, kad kai kurie iš tų sprendimų nėra pagrįsti mokslu."

Tada Issahaku pripažino, kad vakcinos nesustabdo COVID plitimo.  Pernai "Pfizer" teigė, kad jų vakcina 90 proc. sumažino viruso plitimą.

"Vakcinos nesustabdo ligos plitimo. Bet dabar mes žinome", - sakė jis. "Iš pradžių niekas nežinojo, taigi, taip, tai buvo politinis klausimas, bet mes manome, kad tai padėjo ir išlyginti kreivę."

Issahaku toliau pripažino, kad kelionių draudimams nėra jokio mokslinio pagrindo, ir kaip pavyzdį pateikė Afriką. Tuomet jis pasiūlė, kad tai nepasikartos, nes "žmonės buvo daug geriau pasirengę".

"Kai atvykote į Afriką, pandemijos įkarštyje judėjimas tarp dviejų kaimų buvo neįmanomas", - sakė jis.

"Taigi reikėjo priimti sprendimą. Nors nežinome tų sprendimų mokslinio pagrindo, žmonės turėjo laikytis, ir manome, kad tai pasiteisino.

"Tačiau dabar, žvelgiant retrospektyviai, daugelis dalykų, kurie įvyko su COVID, nebūtų įvykę iš to, ką žinome dabar. Žmonės buvo daug geriau pasirengę nei anksčiau".

Tada Lavoie siekė visapusiško ir neginčijamo paaiškinimo. "Mes žinome, kad uždarymas buvo žalingas verslui ir žalingas vaikams. Ar dabar, kai žinome tiek daug informacijos, turėtume taip pat elgtis ir kitos pandemijos atveju?"

"Ne, būtent tai aš ir sakau. Daugelis sprendimų nebuvo paremti mokslu", - sakė Issahaku.

Viso politinio spektro mokslininkai nuo pat pandemijos pradžios skambino pavojaus signalu dėl uždarymo žalos. Tačiau žiniasklaida ir politinis elitas juos išjuokė kaip sąmokslo teorijų šalininkus ir neapgalvotus. (PS: mes nuo pat pradžių apie tai kalbėjome, mus blokavo ir dabar blokuoja faktų tikrintojai, apmokėti tų pačių tarakonų. Įdomu ar jie atsiprašys ir panaikins savo straipsnius?)

Keletas politikų, kurie iš tikrųjų vadovavosi mokslo duomenimis, pavyzdžiui, Floridos gubernatorius Ronas DeSantisas, išgelbėjo savo šalių ekonomiką nuo žlugimo ir begalę gyvybių.  Nuostabu, kas nutinka, kai vyriausybės pirmenybę teikia pažeidžiamųjų apsaugai ir leidžia sveikiems suaugusiesiems užsidirbti pragyvenimui.

Niekada daugiau neturėtume pasitikėti politikais, kurie mus užrakino ir melagingai teigė, kad tai daro remdamiesi moksliniais duomenimis.  Tik amžinas budrumas neleis jiems pakartoti savo autoritarinių veiksmų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Įdomu, ar Lietuvos tarakonai, bet žino apie šią konferencija? Ir garsiai pasakys ... ir atsistatydins? Kitas klausymas, kam tai buvo daroma? O jei tai buvo daroma (be baimės), jie tikrai nesustos.... žmonijos pavergimui.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
O jūs tikine mokslu? Lietuvos pareigūnai tai ne karta sakė.... atsiminkite juos... išsaugokite jų įrašus, ką kalbėjo... kai ateis laikas, jie visi bus teisiami.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau