Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 8

Ar universitetai kada nors pripažins, kad klydo dėl COVID politikos?

Buvęs Baltųjų rūmų patarėjas daktaras Skotas Atlasas (Scott Atlas), Stanfordo universiteto Huverio instituto Roberto Vesono (Robert Wesson) vyresnysis sveikatos politikos mokslinis bendradarbis, neseniai parašė puikią esė laikraštyje "Wall Street Journal". 

Jame jis kelia visiems studentams, tėvams, dėstytojams ir plačiajai visuomenei gyvybiškai svarbų klausimą, kaip mūsų šalies universitetų sistema kartu su pagrindine žiniasklaida tapo agresyviausia medicinos ideologijos ir biologinio saugumo politikos šalininke ir platintoja.  Universitetų elgesį ir toliau lemia CDC ir PSO, ir atrodo, kad universitetų administracija ir toliau laikysis konsensuso pozicijos COVID fenomeno atžvilgiu, kol kita institucija, kurią ji laiko autoritetinga, nepasakys kitaip.  Tikėtina, kad taip neatsitiks.

Akademinė bendruomenė niekada neatsiskaitys už savo klaidingą COVID politiką ir niekada neatsisakys savo įsipareigojimo laikytis konsensuso paaiškinimų ar galimybių.  Iš tiesų šie žmonės padės paspartinti visą COVID kompleksą.  COVID yra nauja socialinės inžinerijos programa, o universitetai biologinį saugumą, įskaitant molekulinę inžineriją ir sekimo technologiją, pavers nuolatine mokslinių tyrimų veikla, kurios finansavimas ir komercializavimas kasmet siekia milijardus.  Ryšys, jungiantis verslą, vyriausybę ir aukštąjį mokslą, dar niekada nebuvo stipresnis, o Kinijos stiliaus socialinio kredito vertinimą, iš dalies pagrįstą medicininiu ir ideologiniu atitikimu, dabartinė Baltųjų rūmų administracija laiko būtina politinės darbotvarkės dalimi.

Jei universitetai pripažintų, kad klydo, tai ne tik pakenktų jų autoritetui ir keltų pavojų mokslinių tyrimų finansavimui, bet ir, svarbiausia, sukeltų teisinę grėsmę jų vadovybei.  Universitetų direktoriai, patikėtiniai, regentai ir kiti valdymo organai nori išvengti atsakomybės, o universitetų teisės ir komunikacijos skyriai dirba viršvalandžius, kad apsaugotų savo institucijas nuo neigiamo poveikio, įskaitant atsakomybę už padarytą žalą.

Atrodo, kad ieškovų bylinėjimasis, įskaitant grupinius ieškinius, įgauna vis didesnį pagreitį, nes įrodymai, reikalingi ilgalaikiams ieškiniams prieš universitetų administraciją, gaunami iš plačiai paplitusių šaltinių (pavyzdžiui, rimtos sveikatos komplikacijos dėl vakcinų).  Formuojamos teisinės teorijos, kuriomis siekiama žalos atlyginimo, kuris lengvai gali siekti milijardus dolerių.  Kai kuriems universitetams gali grėsti bankrotas.

Su COVID susijusi žala gali būti kitas plataus masto ilgalaikis bylinėjimosi projektas, kuris prilygs tabako ir asbesto byloms.  

Šiuolaikinės universitetų sistemos teisininkai tai žino ir veiksmingai išleido įsakymą "užčiaupti burną", kad išvengtų universitetų savęs apkaltinimo.  

Tačiau geriausia teisinė strategija, kurią jie turi, yra stumti tuos pačius COVID paaiškinimus, iš tikrųjų didinant savo įsipareigojimus jiems. 

 Jie ir toliau plečia biologinio saugumo tyrimų spektrą, kuris įsiskverbė į beveik visus šiuolaikinės universitetų sistemos padalinius.

Autorius: Matthew Andersson iš AmericanThinker.com, Paveikslas: Oregono valstybinis universitetas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.08.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau