Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 11

Klausas Schwabas sukvietė 52 valstybių vadovus į "skubų" globalistų aukščiausiojo lygio susitikimą

Antradienį organizatoriai pranešė, kad Klausas Švabas (Klaus Schwab) pakvietė 52 valstybių ir vyriausybių vadovus bei beveik 600 įmonių vadovų į skubų susitikimą, nes kitą savaitę Davose (Šveicarija) vyks Pasaulio ekonomikos forumo metinis susitikimas.

Forumo organizatoriai teigė, kad naujausioje elitinio politinių lyderių, verslo vadovų, kultūros tendencijų formuotojų ir tarptautinių organizacijų vadovų susirinkimo sudėtyje bus sprendžiamos problemos, su kuriomis susiduria susiskaldęs pasaulis prasidėjus 2023 m., daugiausia dėmesio skiriant karams ir konfliktams, ekonominiam spaudimui ir klimato kaitai.

"Nėra abejonių, kad mūsų 53-iasis metinis susitikimas Davose vyks sudėtingiausiame per pastaruosius dešimtmečius geopolitiniame ir ekonominiame fone", - sakė forumo prezidentas Borge Brende, atkreipdamas dėmesį į tokius iššūkius kaip pasaulinės recesijos grėsmė, sparčiai kylančios energijos ir maisto kainos ir būtinybė geriau spręsti visuotinio atšilimo problemas.

Breitbart ataskaita: Beveik metus trukęs Rusijos karas Ukrainoje ir COVID-19 apribojimai, o dabar ir infekcijų banga Kinijoje padėjo susilpninti pasaulio ekonomiką.

Brendė atkreipė dėmesį į "rekordinį dalyvavimą" - 52 valstybių ir vyriausybių vadovai, iš kurių daugiau nei pusė buvo iš Europos, taip pat kai kurie neseniai išrinkti lyderiai, įskaitant Pietų Korėjos prezidentą Yoon Suk Yeol, Kolumbijos prezidentą Gustavo Petro ir Filipinų prezidentą Ferdinandą Marcosą jaunesnįjį. Buvo tikimasi, kad dalyvaus beveik 300 vyriausybių ministrų.

Forumo prezidentas sakė, kad kai kurios delegacijos paprašė saugumo sumetimais iš karto "neskelbti" jų dalyvių pavardžių. Brendė sakė, kad, pavyzdžiui, dalyvaus neįvardytos "aukšto lygio" delegacijos iš Kinijos ir Ukrainos.

JAV atstovaus Bideno administracijos pareigūnai, įskaitant prezidento pasiuntinį klimato kaitos klausimais Džoną Kerį, nacionalinės žvalgybos vadovę Avril Haines ir JAV prekybos atstovę Katherine Tai, taip pat keli gubernatoriai ir Kongreso įstatymų leidėjai.

Susitikime aptariami klausimai, kurie buvo svarstomi šimtuose viešų posėdžių, taip pat slaptuose verslo lyderių užkulisiniuose susitarimuose aukščiausios klasės viešbučiuose, esančiuose Davoso promenadoje, netoli konferencijų centro, kuriame vyksta susitikimas.

Darbotvarkėje gausu diskusijų apie idėjas, inovacijas ir viešojo ir privačiojo sektorių bendradarbiavimo paieškas tokiais klausimais kaip energetika, klimatas, investicijos, prekyba, ateities technologijos, darbo vietos, sveikata ir socialinis judumas.

Sunku nuspėti, ar šios aukšto lygio diskusijos atneš svarbių pranešimų, kurie padės pasistūmėti į priekį sprendžiant opiausius pasaulio iššūkius. Renginys buvo kritikuojamas dėl to, kad jame dalyvauja turtingi vadovai, kurie kartais atskrenda įmonių lėktuvais, skleidžiančiais taršą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau