Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 16

Klausas Schwabas ir George'as Sorosas paskutinę minutę pasitraukė iš WEF Davoso aukščiausiojo lygio susitikimo

Klausas Švabas (Klaus Schwab), sekdamas Džordžu Sorošu (George Soros), staiga pasitraukė iš Pasaulio ekonomikos forumo metinio aukščiausiojo lygio susitikimo Davose, kuris vyks nuo šiandien iki sausio 20 d.

Savaitgalį G. Sorosas, motyvuodamas netikėtu "tvarkaraščio konfliktu", paskelbė, kad pirmadienį nedalyvaus WEF susitikime.

Švabas savo ruožtu paskelbė, kad turi nepatikslintų "sveikatos nusiskundimų" ir nesitiki, kad galės dalyvauti Davoso aukščiausiojo lygio susitikime.

Netikėti dviejų globalistų karalių pranešimai sukėlė kalbų bangą, o daugelis Davoso susitikimo dalyvių sakė susirūpinę, kas iš tikrųjų vyksta užkulisiuose.

Kimas Dotkomas citavo anksčiau "Newspunch" paskelbtą naujienų pranešimą, kuriame teigiama, kad elitas bėga iš baimės.

Tačiau Soroso ir Švabo nebuvimas nesutrukdė eiliniams elito atstovams būriuotis į globalistų būstinę Šveicarijos mieste ir dalyvauti kasmetiniame aukščiausiojo lygio susitikime.

Šimtai globalistų elito atstovų pastarosiomis dienomis privačiais lėktuvais nusileido Davoso apylinkių oro uostuose, kad už uždarų durų aptartų vadinamuosius pasaulinius iššūkius, pavyzdžiui, klimato kaitą.

"Turtingieji ir galingieji plūsta į Davosą aptarti klimato ir nelygybės už uždarų durų, naudodamiesi nelygiaverte ir labiausiai aplinką teršiančia transporto priemone - privačiais lėktuvais", - naujienų svetainei Politics.co.uk sakė "Greenpeace" Europos judumo kampanijos transporto kampanijos atstovė Klara Maria Schenk. 

Organizacija "Greenpeace" paskelbė naują ataskaitą, kuri parodė, kad per praėjusių metų Davoso susitikimą į aplinkinius oro uostus įskrido ir iš jų išskrido 1040 privačių lėktuvų, todėl privačių lėktuvų išmetamo CO2 kiekis padidėjo keturis kartus, palyginti su savaitės vidurkiu.

Tai, kad WEF dalyviai būriais privačių lėktuvų atvyksta tik tam, kad aptartų klimato krizę, yra didžiausia veidmainystė. Jei iš tikrųjų būtų kilusi krizė, ar šie vadinamieji klimato kariai nesinaudotų viešuoju transportu, kad išgelbėtų planetą? Galbūt WEF propaguojama krizė tėra išgalvotas triukšmas. 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Matyt sprunka... smile
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau