Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 13

Keletas moterų stereotipų, kuriuos verčiau pakeiskite, kol dar nevėlu

Kad ir kaip žiūrėtume, mūsų gyvenime yra daug stereotipų. Kai kurios iš jų susiformuoja vaikystėje, veikiant svarbiems žmonėms, kitos - įgyjant gyvenimiškos patirties.

Stereotipams būdingi tam tikri bruožai, kuriuos naudinga prisiminti:

  • Jie gali būti internalizuoti ir virsti pagrindiniais įsitikinimais, kurie gali kontroliuoti ir riboti jūsų gyvenimo kokybę.
  • Vienu metu jie gali būti naudingi, o kitu - žalingi.
  • Juos reikia reguliariai išradinėti iš naujo.
  • Jie dažnai susiję su lytimi, amžiumi ir socialine klase. 

Šiandien kalbėsime apie kai kuriuos moterų stereotipus, kurie trukdo užmegzti ar palaikyti sveiką partnerystę.

Jūs ir toliau nekenčiate vyrų.

Paprastai neapykanta vyrams kyla dėl praeities problemų. Svarbu prisiminti, kad šis vienas vyras (kuris jus nuskriaudė) neatstovauja visiems pasaulio vyrams, todėl jūsų neapykanta galiausiai veikia prieš jus. Greičiausiai nesąmoningai veikiate veikiami skausmingo "perkėlimo". Greičiausiai nesąmoningai veikiate veikiami skausmingo "perkėlimo", kai jus atstūmė (įskaudino, pažemino...) vienas vyras ir jūs savo skausmą (pykčio forma) perkeliate kitam vyrui, galbūt nekaltam dėl bet kokio nusižengimo. Neapykanta gali sunaikinti jus, jūsų partnerį ir santykius. Gali būti, kad jums dar per anksti užmegzti naujus santykius, turint tokius stiprius ankstesnių santykių pagrindus. Arba išmokite save kontroliuoti savo pačių labui.

Elgiatės kaip princesė.

Jei norite kokybiškų santykių su vyru, turite būti pasirengusi atsakyti tuo pačiu. Praktika rodo, kad sąžiningi ir subalansuoti santykiai yra atspariausi ir harmoningiausi. Būti nepilnaverčiu vien dėl to, kad esi "mergaitė", yra neteisinga. Deficitas turi tendenciją kauptis, o kiekybė, kaip žinome, visada virsta kokybe. Kad ir kokios nuomonės būtumėte apie save, jūsų partneris nusipelno pagarbos (kaip ir jūs).

Dalijatės asmenine informacija

Moteris, kuri su draugėmis šneka apie kiekvieną santykių detalę, įskaitant ir intymias, negerbia savo partnerio ir santykių apskritai.

Santykiai grindžiami dviem svarbiomis sąvokomis :

  • Pažeidžiamumas - kai galime būti nuoširdūs, atviri vienas kitam, aptarti labai asmeniškus ar intymius momentus.
  • Saugumas: kai žinome, kad informacija, kuria dalijamės tarpusavyje, bus apsaugota nuo trečiųjų šalių.

Jei to nežinote, niekada nesukursite kokybiško ir ilgalaikio aljanso.

 Manote, kad esate puikus prizas.

Galbūt esate teisi, bet anksčiau ar vėliau jūsų vyras nustos tuo tikėti. Nes santykiai - tai abipusis indėlis vienas kitam. Manote, kad užtenka jūsų nepakartojamo grožio ir daugiau nieko nereikia "investuoti"?

Tai iliuzija. Laikas suprasti partnerio poreikius ir pripažinti, kad santykiai yra abipusė gatvė. Grožis nėra patikimas kokybiškų santykių pagrindas. Tai niekada nepakeičia pagarbos, susidomėjimo ar pasitikėjimo.

Reikalaujate nuolatinio savo vertės patvirtinimo.

Nesaugi, pernelyg emocionali ir dažnai reikalaujanti partnerio patikinimo - toks yra tipiškas priklausomos moters paveikslas. Ji nuolat ieško santykių statuso patvirtinimo, o tai reiškia, kad nuolat skambina telefonu, siunčia SMS žinutes ir bendrauja visą parą. Jei jūsų vyras nėra toks priklausomas kaip jūs, jis greitai išeis, nes santykiams reikia oro ir privatumo, kuriuos jūs bandote pakeisti. Jei jis yra priklausomas nuo kitų, konfliktai ir emocinė įtampa tęsis daugelį metų.

Įstringate negatyve.

Paprastai tai vyksta dviem būdais:

  • Įžvelgiate nebūtą paslėptą prasmę vyro žodžiuose ar poelgiuose ir demonizuojate jį;

  • Esate linkusi viename atskirame, atsitiktiniame epizode įžvelgti ištisą negatyvią sistemą ar fatališką ženklą, kuriate įvairiausias sąmokslo teorijas.

Bet kokiu atveju jūsų mintys lemia elgesį, kurį partneris nuskaito ir interpretuoja. Kuo daugiau jis jaučia jūsų negatyvo, tuo didesnis vidinis pasipriešinimas jam kyla. Nes žmogus, įklimpęs į negatyvą, yra labiau linkęs kaltinti, o ne aiškintis realią situaciją. Galų gale įvyks neigiama indukcija, kai jūsų negatyvumas ims vien tik bloginti esamą situaciją.

Nepriimate jo draugų ir (arba) giminaičių.

Galite būti visais atžvilgiais labai patraukli moteris, tačiau jei turite blogą įprotį kritikuoti jo draugus, atsiduriate didelės rizikos zonoje. Čia kaip tik tas dalykas, kuris daugumai vyrų moteryse labai nepatinka, kadangi jie vertina savo draugystę lygiai taip pat, kaip ir santykius su jumis, ir tikisi jūsų supratimo. O ką jau kalbėti apie giminaičius… Kad ir kokie būtų jo santykiai su jais, jūsų nekontroliuojama jo giminių kritika jums gali sugrįžti bumerangu. Galbūt laikas rimtai pagalvoti apie tai, kokių problemų turite jo draugų atžvilgiu? Geriau išsiaiškinti su šia problema, nes dažniausiai vyrai, priklausantys vienai draugų grupei, yra pakankamai panašūs vienas į kitą, ir jeigu turite problemų su vyro draugais, yra didelė tikimybė, kad tokios pat problemos kils ir su vyru. Galbūt jums tiesiog trūksta jo dėmesio? Tai galima ištaisyti, nedemonizuojant draugų.

Santykiai – dinamiškas procesas, reikalaujantys aktyvaus abiejų pusių dalyvavimo. Padirbėkite su savimi. Tobulindama save, jūs gerinate savo santykių kokybę.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau