Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 13

12 paslapčių, kuriomis grindžiami šeimos santykiai

Moters grožio stiprybė yra ramybėje, o vyro grožio stiprybė - veikloje.

Šeima - tai vyro ir moters darbas arba šokis. Mes gimstame, esame sumanyti tokie dėl tam tikros priežasties. Vienas papildo kitą. Vienas nepastebimai pereina į kitą. Taip gimsta šokis. Bendrų pastangų siekiant vieno tikslo grožis. Konkurencijos nėra. Yra du pasauliai. Yra ryšys ir bendradarbiavimas. Nėra teisingos ir neteisingos pusės. Yra kitas tikslas. Čia vyrauja vienybė ir harmonija.

1. Moters grožio stiprybė yra nuolankumas, o vyro grožio stiprybė - aktyvumas.

2. Vyras laikosi žodžio, o moterys gali nesilaikyti savo žodžio. Moterys iš prigimties yra nepastovios ir sunkiai laikosi įžadų. Bendraudama su kitais žmonėmis ji gali atsiimti savo žodžius. Tačiau taip elgdamasi ji gerai laikosi savo įžadų vyrui.

3. Kai vyrui prasideda isterija: "Viskas baigta! Viskas dingo!" - tai bėda. Emocinę pusiausvyrą šeimoje palaiko vyras, jis turi išsiugdyti olimpinę ramybę ir pusiausvyrą. Net ir kritiškiausiose ir beviltiškiausiose situacijose. Toks elgesys leis sunaikinti bet kokią sudėtingą situaciją ir išsaugoti šeimą.

4. Vyro misija pirmiausia yra apsaugoti moterį, kartais net nuo jos pačios. Pirmiausia iš jos minčių. Nuo audros jos galvoje. Ir tik antra, materialiai.

5. Moteris įgauna jėgų namuose, o vyras - darbe. Taigi reikėtų stengtis, kad moteris dirbtų ne visą darbo dieną. Ypač be reguliarių viršvalandžių. Priešingu atveju šeima pradės byrėti. Namas yra moters apsauga. Tačiau tik tuo atveju, jei vyras nesikiša į namų ruošos darbų tvarkymą ir suteikia moteriai laisvę šiuo klausimu. Jei ji ilgai gyvens toli nuo namų, jai seksis karjera ir net finansinė sėkmė, tačiau ji taps psichiškai nestabili. Būtent ji "perkelia vyrą per tiltą".

6. Moteris emocinės stiprybės semiasi iš saldaus maisto, jai patinkančių drabužių, papuošalų ir gražių smulkmenų. Meilūs žodžiai ir dėmesys. Šioje stiprybėje slypi jos sveikata. Žmogus be saldumynų ir patogumų auga stiprus. Jo sveikata tik gerėja. Moteriai - priešingai. Žmogų stiprina pavojingi žygiai, askezė, sudėtingos situacijos. Askezės paverčia moterį vyru. Vyras ir vyras kovoja namuose. Vyras supranta moterį tik tada, kai moteris parodo savo silpnumą. Kai ji parodo nepalaužiamą stiprybę ir atkaklumą, vyras prieštarauja jai kaip vyrui. Šeima subyrės. Arba vyras girtuokliaus nuleidęs rankas.

7. Vyras atneša pinigų į šeimą, o žmona paskirsto einamąjį šeimos biudžetą. Tačiau vyras savo pajamas derina su didesnėmis ir svarbesnėmis išlaidomis ir pats priima galutinį sprendimą.

8. Moteris iš prigimties yra linkusi į garbę, o vyras - priimti garbę. Kai moteris pagerbia vyrą, jis pradeda jaustis gerbiamas, o tai automatiškai supranta ir aplinkiniai. Tačiau žmogų galima girti tik už konkrečius darbus. Tik už pasiekimus. Moteris galima ir reikia girti už nieką. Girti ir žavėtis. Kuo daugiau, tuo geriau.

9. Vyrui geriau patikėti dukters auklėjimą žmonai, nes jis pats bus linkęs ją sugadinti. Priešingu atveju dukra paauglystėje pradės "traukti stygas" iš tėvo. Tėvas turėtų labiau rūpintis sūnaus auklėjimu. Paauglys paauglys manipuliuoja savo motina.

10. Vyras vaikuose ugdo atsakomybę, o žmona – gerumą, atjautą, priėmimą.

11. Vyras neturėtų pykti ant savo žmonos už tai, kad ji įsižeidžia ir nerimauja, būna susirūpinusi. Lygiai taip pat moteris neturėtų pykti ant savo vyro už tai, kad jis pyksta.

12. Vyras moteryje myli formą, o moteris myli jo protą. Todėl moteriai pageidautina palaikyti formą, o vyrui – mąstymo gilumą ir aštrumą. Saldumynai ir persivalgymas ardo formą. Alkoholis naikina protą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2018 laikas 16:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo laringito
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Laringitas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo laringito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaista...

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 16:53 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos bulvės

Recepte nurodyti prieskoniai ir prieskoninės žolelės, tačiau šitaip kepant bulves galite naudoti bet kokius savo mėgstamus prieskonius arba paprasčiausiai vien druską.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau